Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tratincica2309
    12. Veljača 2021. 20:41

zoe🌸

Lucky promaknulo mi je ovo za briseve, bas mi je drago, odlicno. Ima da ostanes trudna cim te propusu malo🤭🤞🏻
    _
    Tratincica ja kad sam koristila cb za ovulaciju, i nisam ulovila pik, 2 mjeseca nazalost nisam niti imala ovulaciju, tako da je meni bio precizan🥺

Jos jedno pitanje, lucky jesi nakon toga nastavila ima prirodno O ili? Nova sam pa ne znam tagirat ime, valjda cete me popratit malo 🙌

Pokloncic13
    12. Veljača 2021. 20:42

Lucky kak ćemo to otkrit? 🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Kaća
    12. Veljača 2021. 20:51

Lucky🍀

Joja💙

Aj ti pisni sutra ujutro jednu ;)

I ja kazem da ti je vrijeme da pisnes nama za ljubav bar 😁

Nemam na šta pišnit, eto mogu pon, kad sjedne plaća 😂 nisam ni lh naručivala. Kažem da sam acapella ovaj ciklus bila. 

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kaća
    12. Veljača 2021. 20:52

Lucky🍀

Zoe daj Boze 🙏🏼😁
    Pokloncic maaa odlican spermio 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 vidim bila si di i ja, mozda se i poznamo, bar iz videnja 🤭

Baš sam razmišljala neki dan, bila mi neka mama s djecom u dućanu. Razmišljam se zamisli da je meni neka od vas redovan kupac a ni ne znamo to 😂

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Pokloncic13
    12. Veljača 2021. 21:06

To je sve jako točno hahahaah..mail mi je na ime i prezime,ko i instagram 🤣 slapa,nikad nisam znala skrivat 🤷‍♀️😅 i kak sad? A tak bi vas sve rado znala onak osobno,da se izgrlimo,napijemo dok još nismo trudnjace i onda kukamo kak nam je muka 😇🥰

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Sanjarka88
    12. Veljača 2021. 21:08

Pokloncic13 ideeees 😎 jel muz ponosan na nalaze? 😁🥳🥳🥳🥳🥳

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pokloncic13
    12. Veljača 2021. 21:18

Pa ono laknulo mu je,ali meni nije jer sad sebe krivim,tipična ženska tuka 😅
    Kaže mi lik kad me pozvao unutra da vidim pod mikroskopom,a ja blijeda ko krpa,rekoh kaj da gledam..veli sad sam zvao kolegicu jel ovi nas zajebavaju hahaha kaj dolaze s takvim nalazima..🙏🙊
    Sanjarka kak si mi ti,vidim promijenila si opis u ovaj prekrasni trudnički ❤️
    Lucky,kak ćemo se prepoznat? Ocemo stat pred Zahi s litrom jegera ili vina? 🤣

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Sanjarka88
    12. Veljača 2021. 21:30

Pokloncic13

Pa ono laknulo mu je,ali meni nije jer sad sebe krivim,tipična ženska tuka 😅
    Kaže mi lik kad me pozvao unutra da vidim pod mikroskopom,a ja blijeda ko krpa,rekoh kaj da gledam..veli sad sam zvao kolegicu jel ovi nas zajebavaju hahaha kaj dolaze s takvim nalazima..🙏🙊
    Sanjarkakak si mi ti,vidim promijenila si opis u ovaj prekrasni trudnički ❤️
    Lucky,kak ćemo se prepoznat? Ocemo stat pred Zahi s litrom jegera ili vina? 🤣

😂😂😂😂 Trosite bzvz čovjekovo vrijeme 😂😂

Ja sam ok. Jos uglavnom ne svjesna svog stanja i ne budem svjesna dok ne vidim srčeko.
    Ukratko sretna i oprezna. 2u1 😁
    Idemo dan po dan....bit ce sve dobro 🙏

Sanjarka88
    12. Veljača 2021. 21:31

Lucky🍀

Pokloncic to mi koje nosimo Zahiju uzorke sve imamo ekstra nalaze 😂 pokusavam ti dat hint nekakav da me nades na instacu jer tamo imam i privatni i poslovni profil ali ako netko bude citao tko ne treba skuzit ce 🙈 a nista, sutra tocno u podne sastanak ispred Zahija 😂

Da vas ja spojim? Ja imam anonimni mail 😂

Sanjarka88
    12. Veljača 2021. 21:32

Nego di na je Sayuri? 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.