Lucky promaknulo mi je ovo za briseve, bas mi je drago, odlicno. Ima da ostanes trudna cim te propusu malo🤭🤞🏻
_
Tratincica ja kad sam koristila cb za ovulaciju, i nisam ulovila pik, 2 mjeseca nazalost nisam niti imala ovulaciju, tako da je meni bio precizan🥺
Jos jedno pitanje, lucky jesi nakon toga nastavila ima prirodno O ili? Nova sam pa ne znam tagirat ime, valjda cete me popratit malo 🙌
Lucky kak ćemo to otkrit? 🙊
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Aj ti pisni sutra ujutro jednu ;)
I ja kazem da ti je vrijeme da pisnes nama za ljubav bar 😁
Nemam na šta pišnit, eto mogu pon, kad sjedne plaća 😂 nisam ni lh naručivala. Kažem da sam acapella ovaj ciklus bila.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Zoe daj Boze 🙏🏼😁
Pokloncic maaa odlican spermio 💪🏼💪🏼💪🏼💪🏼 vidim bila si di i ja, mozda se i poznamo, bar iz videnja 🤭
Baš sam razmišljala neki dan, bila mi neka mama s djecom u dućanu. Razmišljam se zamisli da je meni neka od vas redovan kupac a ni ne znamo to 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
To je sve jako točno hahahaah..mail mi je na ime i prezime,ko i instagram 🤣 slapa,nikad nisam znala skrivat 🤷♀️😅 i kak sad? A tak bi vas sve rado znala onak osobno,da se izgrlimo,napijemo dok još nismo trudnjace i onda kukamo kak nam je muka 😇🥰
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Pokloncic13 ideeees 😎 jel muz ponosan na nalaze? 😁🥳🥳🥳🥳🥳
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pa ono laknulo mu je,ali meni nije jer sad sebe krivim,tipična ženska tuka 😅
Kaže mi lik kad me pozvao unutra da vidim pod mikroskopom,a ja blijeda ko krpa,rekoh kaj da gledam..veli sad sam zvao kolegicu jel ovi nas zajebavaju hahaha kaj dolaze s takvim nalazima..🙏🙊
Sanjarka kak si mi ti,vidim promijenila si opis u ovaj prekrasni trudnički ❤️
Lucky,kak ćemo se prepoznat? Ocemo stat pred Zahi s litrom jegera ili vina? 🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
Pa ono laknulo mu je,ali meni nije jer sad sebe krivim,tipična ženska tuka 😅
Kaže mi lik kad me pozvao unutra da vidim pod mikroskopom,a ja blijeda ko krpa,rekoh kaj da gledam..veli sad sam zvao kolegicu jel ovi nas zajebavaju hahaha kaj dolaze s takvim nalazima..🙏🙊
Sanjarkakak si mi ti,vidim promijenila si opis u ovaj prekrasni trudnički ❤️
Lucky,kak ćemo se prepoznat? Ocemo stat pred Zahi s litrom jegera ili vina? 🤣
😂😂😂😂 Trosite bzvz čovjekovo vrijeme 😂😂
Ja sam ok. Jos uglavnom ne svjesna svog stanja i ne budem svjesna dok ne vidim srčeko.
Ukratko sretna i oprezna. 2u1 😁
Idemo dan po dan....bit ce sve dobro 🙏
Pokloncic to mi koje nosimo Zahiju uzorke sve imamo ekstra nalaze 😂 pokusavam ti dat hint nekakav da me nades na instacu jer tamo imam i privatni i poslovni profil ali ako netko bude citao tko ne treba skuzit ce 🙈 a nista, sutra tocno u podne sastanak ispred Zahija 😂
Da vas ja spojim? Ja imam anonimni mail 😂
Nego di na je Sayuri? 🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji