Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Antonela122🐘🌠
    11. Veljača 2021. 07:30

9dpo jos jesnu cisto da utvrdimo gradivo ,nista

https://ibb.co/PcsT331

Sve cure koje ste ostale bez plusica jako mi je zao😔

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

11. Veljača 2021. 07:33

Tonka122

Ovdje se nazire nesto,ali nalik evaporacijskoj mi izgleda,ali tek si 9DPO,imas jos fore imati plusic ☺️🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Antonela122🐘🌠
    11. Veljača 2021. 07:35

Ne kuzim te filtere,kada vi to provalicite prek filtera kad nista ne vidite ili kad nesto blago vidite pa onda kroz filter? Ja neam taj filter na mobu jel se to skida s googlea?
    Sanjarka wow kakvi plusici melem za oci prekrasno
    Lucy kako se dospijeva na vasu listu  odbrojavanja?

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    11. Veljača 2021. 07:39

Hopeforyou

Tonka122

Ovdje se nazire nesto,ali nalik evaporacijskoj mi izgleda,ali tek si 9DPO,imas jos fore imati plusic ☺️🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Bas sam potonula nesto ujutro,ali to sto kazes imam jos prostora nekakvog za manevriranje dok vjestica ne dode ima nade valjda

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

Antonela122🐘🌠
    11. Veljača 2021. 07:40

Hope for you taj gynositola ima u ljekarni? To bez recepta ide? Meni zna menga cesto prekocit ciklus pa neznam jel bi to mozda pomoglo

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

11. Veljača 2021. 07:45

Tonka122

Hope for you tajgynositola ima u ljekarni? To bez recepta ide? Meni zna menga cesto prekocit ciklus pa neznam jel bi to mozda pomoglo

Da da u ljekarnama se moze uzet,dobijes 60 vrecica i kosta nekih 300-tinjak kuna. Doduse,ja zbog pcosa dobila preporuku da pijem svakih 12 sati jednu vrecicu i onda mi to bude mjesecno trosak 300kn,ali moze se to piti jednom dnevno i onda maltene traje 3mj. Eto doktorica mi je to preporucila da se uravnotezi ciklus i mozda ode koja cistica,vidjet cu sad na kontroli kada skupim sve nalaze jel stogod pomoglo,a obzirom da mi je predzadnji ciklus trajao 70 dana,a sada ovaj 29,mislim da je nesto i pomoglo. Moze biti cista slucajnost,ali opet,osjecam da ima nekakvog ucinka,pa cemo vidjeti ☺️☺️☺️

11. Veljača 2021. 07:46

3mj* htjela 2 napisat,prsti mi predebeli ponekad..mislim i inace mi matematika nije jaca strana,al opet nije ni toliko slaba hahaha🤷‍♀️😂

Anchy_23 🌈 🌸
    11. Veljača 2021. 07:46

Tonka zao mi je zbog minusa, samo hrabro dalje!
    -----
    A kako je mene sad tugica oprala. Dodem u lidl isla sam po bademovo mlijeko  imaju na akciji sad prije posla. A unutra more ljudi i moree trudnica. Imaju na akciji puno robice za djecu i za bebe i za trudnice..
    Uhvatila me nostalgija i ja sam tako prosle godine kupovala sebi i za bebaca. Mislim si kako sve te zene trudne a ja ne mogu...uzas 😑
    Malo sam potonula ali idemo dalje zaboraviti cu to za pola sata i biti cu ok 😉

Tonkica111
    11. Veljača 2021. 07:47

I tako... Iscjedak jutros proziran onako ljepljiv na papiru, bol lagana u trbuhi... Ovulacija sigurno počinje... A muža niđe 🤣 On otišao po novog člana obitelji (auto)  u Zagreb, umjesto da sad radi na novome članu u ljudskom obliku... No dobro... Još uvik se nadam da je vojska od prije dva dana preživjela hahaha... 

Antonela122🐘🌠
    11. Veljača 2021. 07:55

Hopeforyou

3mj* htjela 2 napisat,prsti mi predebeli ponekad..mislim i inace mi matematika nije jaca strana,al opet nije ni toliko slaba hahaha🤷‍♀️😂

Nije ni meni ,zato svaki mobitel ima kakulator,sto neznam ja znam on🤓,ja pisem bez naocala pa fulavam slova,a lijeno mi ic po njih skroz su u drugoj sobi😄,meni isto ciklusi znaju po 65 dana setat,pa malo normalno pa opet,svaki ciklus svoju politiku vodi,mislim da cu probati to pa cemo vidjet,jednu na dan za pocetak pa vidjeti kako ce ici.

Anchy vidim u potpisu da si izgubila bebicu u viskom stupnju trudnoce i to jos nedavno,sve je to jako svijeze jos,meni jos bude najgore u proljece kad svi pocnu vani na zrak bjezat onda imam osojecaju koda su doslovno svi trudni,svaka druga osoba koja prode bude trudna

Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.