Da sacekam ovaj plus sjutra pa cete mi cestitat..🤣🤣😂❤️
Ako bude zvanicno pozitivan, uspjeh je sto nisam radila Lh trakice pa se nisam puno opterecivala.🤣
Sto se tice ovulacije, trebala je biti 01. Ili 02. hopsali smo se cijeli vikend 29. 30. 31. I u ponedeljak kad sam bila kod ginekol rekla mi je da mi ovulacija kasni i da folikul jos nije pukao i rekoh nista od trudnoce ovaj mjesec. Zato se i bojim da nije lazno pozitivan, ujutro cemo saznati..
Eto.... Sve mi se vise cini da je potrebno puno prije pika pocet hopsat....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja sam si to već par puta utvrdila da je pik očito prekasno za seks 🤷♀️
Znaci mora biti crvena maca?
To svaki dan pijete do ovulacije? Posto je meni rekao u malim količinama,dali to znaci tipa da svaki drugi dan popijem,kaj mislite?
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Silver zao mi je zbog biohemijske, drzim 🤞 da iduci ciklus bude uspjesan
Ena testovi dobro izgledaju, da sacekat cemo taj plus sutra pa da cestitamo 😍
Moje trakice https://ibb.co/LppcsGj 😔
Uz ovu nestabilnu temperaturu bojim se da ce biti anovulatorni ciklus, pratit cu jos par dana, ako ne ulovim peak javljam da me lucky do doljnjeg skine sa liste
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Dajana jesi probala s vrkutom? Ja pijem i bas mi je popravila sluz… ne znam kakav je to caj koji ti gledas al nema sta bit los :)
Nisam probala vrkutu ali cula sam i za to.. Pa vjer i ovaj ima takvog nekog bilja za takve stvari tako da cu probati sto ti kazes ne moze nista biti 😃
Ee divnoo 😃
Jaa sad nezz vise da li si ti stavila ovaj caj sto si pila ili je netko drugi?
https://ibb.co/vkPFYmm
Jer bi si ja ovo narucila 😃
Nisam ja bila to…ali preorucila bi ga jer sam cula od par zena da ga piju ( i sama sam si ga mislila uzeti). U krajnjoj liniji su rekla da im je izreguliro ciklus. A mislim da je neka ovdje pisala da je ostala trudna poslje tog caja. E sad jel bilo povezano ili ne 🤷♀️.
Ahaa 😃 eto onda taj cijeli set msm da je oke nije skup
Morat cu si ga onda narucit tu ima i folna pa ne moram kupovati naknadno
Samo mi nisu jasne jos te kapi nije mi njem jaca stana a i prevoditelj je u banani hahah
Da i ja sma to vidjela ali stvarno nisam zapamtila tko je 🙈
Ja sam pila taj caj i vrlo brzo nakon menst. mi je dosla ovulacija. Pokusaj nije upalio ovaj mjesec i ja prestala odmah piti. Bas sam neozbiljna 😔 evo idem da sebi napravim. Dajana mozes mi postaviti link za kapi pa cu ja procitati na njemacki 😉
Super 😃
Hvalaa 😃😃🥰
Mislim da se isplati uzeti ovaj set ha?
Evo link 😃
https://jovitea.de/product/babytraum-globuli-frauen/
Caj je po meni super, dok je meni recimo vrkuta produzila jedan ciklus na 42 dana i onda sam odustala. Ne znam jesam je pogresno pila ili sta vec, a mozda sam trebala samo nastaviti.
Dajana ovo drugo sa cajem nisu kapi, nego Globuli. Slatki kristalcici.
[ul]
[li]Globuli: totalno ukusne, slatke kuglice[/li]
[li]Prirodne[/li]
[li]Traditionna 100% prirodna receptura[/li]
[li]Bez umjetnih dodataka[/li]
[li]Jeftino. Jedna flasa je dovoljna za cirka 80 dana[/li]
[/ul]
Ali ima taj cjeli paket za mene i njega kapi caj i folna za 50€ pa cu kupiti i probati pa cemo vidjeti sta i kako..
Meni su redovni menzezi mozda dan dva prije rijetko kad kasni sve mi je u norlanu
Sami sto nisam nikad kontolirala ovulaciju samo preko kalendara ali on mi je pokazivao netocno ocito jer sad tek vidim po trakicama 😃
Hvala cure moje jos jednom ❤️
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
*do daljeg 😂
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Annb bas ti je cudnovata tempica :( jel koristis ti sta od dodataka prehrani ?
Pokloncic crvena maca se pije svaki dan dvije kapsule...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Licky dogovoreno 😉 a mozda i bude kasnije peak, uhvatila sam ga 2 puta do sada i na 17DC 🤞
Joja temperatura mi uglavnom bude ovakva, ne znam zbog cega 🤷♀️ Od dodataka koristim: folat, vitamin D3 2000 i.j., cink, selen, tinkturu vrkute, vitamin C, ranije sam pila macin caj, jedan mjesec i Femisan A kapi ali bas taj mjesec mi je bio anovulatorni ciklus sa rezidualnom folikularnom cistom koja jos uvijek nije pukla. Mozda i niie do kapi ali eto, takk se poklopilo.
Sta si ti sve ovih dana shoping-ovala od suplemenata, vidjela sam da si dosta toga pikirala 😊
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
*shopping-ovala hahah
A vidite mi potpis, nikako ne mogu namjestiti da mi, kao svim normalnim ljudima (zenama), bude ticker, vec mi chart stoji 🤣
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
Večer cure,dok ja pročitam sve teme vi ste već prestale pisati 🤣.
Ena 🤞
Dajana ja pijem taj čaj,prvi mjesec mi je super bio. Ciklus je bio 36 dana,ali zato ovaj je katastrofa. Još čekam M.
Okus mi je čak fin. Premisljala sam se za ove kuglice što spominjes ali se još nisam odlučila
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Cure jel imao itko ikada u vrijeme ovulacije spotting? Imam to vec 2 ciklusa, i bas me muci jer nikada prije nisam imala. 🥺Ovulacija mi je bila pred koji dan, ne znam tocno.. pocela sam radit malo jace treninge posto sad trenutno ne radimo na bebi. I danas poslije treninga bas krv u iscjetku. A primijetila sam i jucer malo. 🤯🤯
Sortiraj odgovore
Najstariji