Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    10. Veljača 2021. 19:38

Dajana jesi probala s vrkutom? Ja pijem i bas mi je popravila sluz... ne znam kakav je to caj koji ti gledas al nema sta bit los :) 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    10. Veljača 2021. 19:39

Ena koji dc ti je bila ovulacija a koje dane dc ste hopsali? 🌹

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Erdina
    10. Veljača 2021. 19:45

DajanaT2106

Erdina

DajanaT2106

🦋Anitram1982🦋

DajanaT2106

🦋Anitram1982🦋

DajanaT2106

Di su ove moje svabice 🤣 trebam vas 😃😃

Tu sam 😛

Ee divnoo 😃
    Jaa sad nezz vise da li si ti stavila ovaj caj sto si pila ili je netko drugi?
    https://ibb.co/vkPFYmm
    Jer bi si ja ovo narucila 😃

Nisam ja bila to…ali preorucila bi ga jer sam cula od par zena da ga piju ( i sama sam si ga mislila uzeti). U krajnjoj liniji su rekla da im je izreguliro ciklus. A mislim da je neka ovdje pisala da je ostala trudna poslje tog caja. E sad jel bilo povezano ili ne 🤷‍♀️.

Ahaa 😃 eto onda taj cijeli set msm da je oke nije skup
    Morat cu si ga onda narucit tu ima i folna pa ne moram kupovati naknadno
    Samo mi nisu jasne jos te kapi nije mi njem jaca stana a i prevoditelj je u banani hahah
    Da i ja sma to vidjela ali stvarno nisam zapamtila tko je 🙈

Ja sam pila taj caj i vrlo brzo nakon menst. mi je dosla ovulacija. Pokusaj nije upalio ovaj mjesec i ja prestala odmah piti. Bas sam neozbiljna 😔 evo idem da sebi napravim. Dajana mozes mi postaviti link za kapi pa cu ja procitati na njemacki 😉

Super 😃
    Hvalaa 😃😃🥰
    Mislim da se isplati uzeti ovaj set ha?
    Evo link 😃
    https://jovitea.de/product/babytraum-globuli-frauen/

Caj je po meni super, dok je meni recimo vrkuta produzila jedan ciklus na 42 dana i onda sam odustala. Ne znam jesam je pogresno pila ili sta vec, a mozda sam trebala samo nastaviti. 
    Dajana ovo drugo sa cajem nisu kapi, nego Globuli. Slatki kristalcici. 
    [ul]
    [li]Globuli: totalno ukusne, slatke kuglice[/li]
    [li]Prirodne[/li]
    [li]Traditionna 100% prirodna receptura[/li]
    [li]Bez umjetnih dodataka[/li]
    [li]Jeftino. Jedna flasa je dovoljna za cirka 80 dana[/li]
    [/ul]

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

Erdina
    10. Veljača 2021. 19:48

Ja trenutno ostajem pri ovom caju, potrudit cu se da ga cesce pijem i kupila sam u DMu Femi Baby on sadrzi dosta toga potrebnog. Kosta oko 8€ 😉

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

Pokloncic13
    10. Veljača 2021. 19:49

Cure oprostite nisam ništa pratila tokom dana vidim samo da nam je Ena friska trudnjaca pa čestitam draga i sve vi koje pisate hcg sutra,prekosutra neka vi meni imate ovak lijepe crtice,ne sjene sjena! ❤️🥰🙏

E sad,posto sam dobila blagoslov od endokrinologa za maca prah,ali u malim količinama (neznam ni kaj su velike količine),koju vi uzimate i kroz koje Dane ciklusa?

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

WonderWoman
    10. Veljača 2021. 20:10

Pokloncic13

Cure oprostite nisam ništa pratila tokom dana vidim samo da nam je Enafriska trudnjaca pa čestitam draga i sve vi koje pisate hcg sutra,prekosutra neka vi meni imate ovak lijepe crtice,ne sjene sjena! ❤️🥰🙏

E sad,posto sam dobila blagoslov od endokrinologa za maca prah,ali u malim količinama (neznam ni kaj su velike količine),koju vi uzimate i kroz koje Dane ciklusa?

Ja pijem crvenu macu prah. I čajnu žličicu (cca 3g) stavim najčešće u kakao, meni je okus bljak i nekako sa kakaom uspijem popiti iako mi je i tako bljak, haha. Ali može se staviti i u hranu. Pijem ju do ovulacije, a onda opet počnem sa prvim danom menstruacije. Neznam jel to dobro ali... Moram priznati da od kad ju pijem osjećam se bolje, nekako imam vise energije 

🙋‍♀️ 34god.,sve u redu (AMH 43,3/2022.)
    🙋‍♂️33god., asthenozoo(1/23)
    🙏🤞🤰 ljeto 2020., aktivnije jesen 2020.I dalje u iščekivanju. 🏨BetaPlus
    4/2023-1.postupak, aspiracija, transfer 19.4.2023 ⛔, 2 ⭐⭐
    5/2023-FET, prirodni⛔, ostala⭐
    11/2023 - FET, stimulirani (Estrofem) 🤞, 10dnt➕, beta1-158,5, beta2-359

10. Veljača 2021. 20:12

Pokloncic kak je prosao prvi dan na poslu?😊

enaaa1
    10. Veljača 2021. 20:24

Da sacekam ovaj plus sjutra pa cete mi cestitat..🤣🤣😂❤️
    Ako bude zvanicno pozitivan, uspjeh je sto nisam radila Lh trakice pa se nisam puno opterecivala.🤣
    Sto se tice ovulacije, trebala je biti 01. Ili 02. hopsali smo se cijeli vikend 29. 30. 31. I u ponedeljak kad sam bila kod ginekol rekla mi je da mi ovulacija kasni i da folikul jos nije pukao i rekoh nista od trudnoce ovaj mjesec. Zato se i bojim da nije lazno pozitivan, ujutro cemo saznati.. 

Tonkica111
    10. Veljača 2021. 20:41

enaaa1

Da sacekam ovaj plus sjutra pa cete mi cestitat..🤣🤣😂❤️
    Ako bude zvanicno pozitivan, uspjeh je sto nisam radila Lh trakice pa se nisam puno opterecivala.🤣
    Sto se tice ovulacije, trebala je biti 01. Ili 02. hopsali smo se cijeli vikend 29. 30. 31. I u ponedeljak kad sam bila kod ginekol rekla mi je da mi ovulacija kasni i da folikul jos nije pukao i rekoh nista od trudnoce ovaj mjesec. Zato se i bojim da nije lazno pozitivan, ujutro cemo saznati..

Op Op... Tako i ja ovaj mjesec bez trakica... A i čini mi se da ovulacija kasni pa ću morat prebaciti M i piškenje testića tamo na 26. 02. negdje...držim fige da je to to! Sretnooooo! Čekamo ujutro piškenje 🤣🤣

Joja 🙏
    10. Veljača 2021. 20:53

Pokloncic ja sam narucila bas pravu crvenu macu s tibeta (bioandina)...to je zapravo jedina aktivirana maca na hrvatskom trzistu... Imas u prahu i kapsulama... Odlucila sam se za nju jer sam im slala upite u inbox i na svaki su mi detaljno i strucno odgovorili ... (ispitivala sam ih o polipima, miomima, estrogenima itd...)!. Narucila sam je na nacin da sam otisla u najblizu ljekarnu i pokazala sta zelim.... Stize u petak eto ... Zenskica iz ljekarne je isto puna hvale.... Crvena maca je za zene, crna za muskarce.... Muz sad kaze da i on zeli hehehe jer je navodno odlicna za sportase

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.