Mah sta da kazem, uvijek ista prica, endo 6mm, folikula ni na vidiku…malo jesam razocarana moram priznat 😔 ali nedam se, piskim ja i dalje svaki dan, mozda se meato pokrene kasnije. Rekla sam mu da aam imala O 28dc, reko je moguce, jer eto on kad gleda do 12dc ocekuje folikule jer tako bude u idealnom ciklusu koji je do 30 dana. Rekao je da sad odradim hsg, nakon toga mogu jos 3 ciklusa klomija, on nije za letrozol jer meni klomi odgovara, pa ako ni tad nista ne bude onda mpo. Eto nikakva bajka
Hijooj jebemu i nasi jajnici usporeni ko 🐌
Mislim da cu i ja nazad na klomi letrozol 0 bodova...
Sad u miru hsg i onda kad te propuvaju i klomi i odmah ces ostati T 🤞🍀
Mah sta da kazem, uvijek ista prica, endo 6mm, folikula ni na vidiku…malo jesam razocarana moram priznat 😔 ali nedam se, piskim ja i dalje svaki dan, mozda se meato pokrene kasnije. Rekla sam mu da aam imala O 28dc, reko je moguce, jer eto on kad gleda do 12dc ocekuje folikule jer tako bude u idealnom ciklusu koji je do 30 dana. Rekao je da sad odradim hsg, nakon toga mogu jos 3 ciklusa klomija, on nije za letrozol jer meni klomi odgovara, pa ako ni tad nista ne bude onda mpo. Eto nikakva bajka
A misa mu. Nista nastavi piskit trakice i doc ce O😉
Lucky sad ce tebi nakon hsg letjeti folikulici na najjače vidjet ćeš,nije prvi slučaj da curke zatrudne prvi ciklus nakon.
Dapače čak imam poznanicu iz blize okoline koja je uspjela nakon pune 3 godine.
Samo pozitiva i mora biti 💪🏻❤️
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Lucky a ma bit ce tebi ovulacija i ovaj ciklus samo prati trakice... I bazalnu svaki dan! Da ne bude ko zadnji put hehe.
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Lucky a zasto ne odes tamo negdje 25dc na pregled.. cisto da vidis jel ima tad kakvih folikula... Ocito je za tebe 12 dc puno premalo
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Evo ni ja ne odustajem...piskim a pomaka nema...stigne jos do 30 dc ak ne onda duphastoncic sta cemo, tako je kako je
Lucky ja ti drzim fige da bude ciklus kao prosli, da i tebi i Anchy stigle kasnije kvalitetna ovulacija🤞🏻
Ako danas nije nista vidio, opet bi ti taman za 2 tjedna mogla biti O, taman da folikulic naraste do pucanja. Ako nista od ovog ciklusa ima da poslije hsg zatrudnis s blizancima odma😛
Neeemoj potonuti.🍀🍀🍀🍀❤️❤️❤️❤️
_
Joja ti danas samo trazis sta ces kupiti🤣🤣 lakse malo🤭
Anchy ma stigne jos O, drago mi je da ti je endometrij super, da se lijepo mrvica moze primiti kada bude jajne stanice🥰
Ma ako je prosli mjesec bila O, ja vjerujem da ce i ovaj. To ti je tocno da na 12 dc nije nista mogao ni vidjet. Drzim fige😘
Joja kako sam otvorila sve ove linkove sta si slala, sad mi na fejsu same reklame od maca praha i ubiquiona, sad ne mogu ne kupit🤣🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji