Jutro. Uff od sinoć hvatam stranice. Vratila se jučer s godišnjeg već mi je dosta posla 😂
Joja ne znam iskreno s čime se borimo, prvi nalazi su uredni. Oboje radimo više poslova pa nemamo vremena toliko, možda tu leži problem. Ne uspijemo betonirat. Ugl danas su mi konzultacije na humanoj pa ću sve znat za dalje.
Lucky možda jednostavno imaš dugačku prvi fazu ciklusa. Koliko se sjećam bila di na pilulu, pa klomi, ja vjerujem da ćeš imati ovulaciju samo joj treba malo vremena 🤞🥰
Hope vjerojatno greška nekog mladog laboranta. Možda dobiješ ostatke naknadno. Ja sam isto živac, al kad pričam s bolnicom (jer oni meni trebaju, a ne ja njima) trudim se svim silama u fino ispipat teren. Kad priznaju da su sjebali krećem u napad 😂😂 nazovi i samo smireno 😁😁
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Hopeforyou ja sam te nalaze cekala 20ak dana 😁
Koliko ti cekas vec?
Vidjet cu danas koliko se ceka. Imam kolegicu koja je cekala nalaz doslovno par sati evo za cijeli hormonski status zato mi i je cudno,a ista identicna bolnica i iste pretrage,evo ne znam. Jucer sam bila na vadenju krvi,rekli su mi da cu dobiti 2 maila. Dobila ja 2 maila jucer nakon 7 sati od vadenja krvi ali nigdje nema hormonski status,samo stitnjaca i sad moram zvati sa vidim jel ima tbog necega kasnjenja ili jednostavno nisu napravili te pretrage 🙈
Odredjene vrijednosti hormonskog statusa u krvi prolaze razlicite procese u izvadjenim epruvetama od sedimentacije do koagulacije tako da zaista razne pretrage ne mogu biti gotove prije 14 do 21 dan od vadjenja.
Joja nadam se onda da ce vjestica uskoro doci!
Kaća javi nam se poslije konzultacija na humanoj
Lucky polako i sigurno do cilja
Imam jedno pitanje. Nije mi problem vama ga postaviti, al ne znam kako ga prezentirati ovima na humanoj 😂 inače nemam srama, al vi ćete me bolje razumit
Jelte u žaru seksa dođem u doticaj i sa svojim tekućinama. Ja sam kisela 😑 i to sam primjetila razliku sada kad sam koristila vaginalete za Candida, da su mi tekućine neutralnog okusa (Isuse koja borba za ovo napisat da ne ispadne čudakinja 😂) Jel moguće da ta kiselost ubija muževu vojsku i kako to provjeriti? Mislim da bi to mogao biti problem u našoj priči
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaca ja sam uvjerena da je sve to zbog dugogodisnjeg pijenja pilula, jajnici su se uljenili i sad im treba vremena da se uhodaju, nikad nisam ni imala skolski ciklus, uvijek duzi, jedino uz pilule sam imala skolski al to se ne racuna 😂
Definitivno Lucky tijelo je komplicirano, a žensko još gore od muškog. Treba se sve to ustabilit
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Anchy hvala, hoću 😁 u 11:30 imam termin
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Jutro cure...
Dižem dva ✌️ da je vještica stigla... Ali dobra stvar je da je ovaj mjesec točna ko Švicarski sat i da je ciklus bio uredan.
A sad idemo u nove pobjede.
Lucky mogu na listu odbrojavanja 13.03. 😄
29 god Pokušavamo od 6/2020
Ciklusi 30-36 dana
16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
16.8. - ponavljanje briseva
Nalaz briseva - uredan🥳🥳
22.11.2021. +
Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.
Kaća kad ides na konzultacije? Joj bas me zanima sta ce ti reci.... Mozda bi tebi pomogla ona baking soda finger kak se vec zove metoda ahahaha....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jutro cure...
Meni danas Silver u glavi, znam da joj je danas pregled, nadam se da ce biti ipak sve ok🙏
Ja sam 5dpo, cicke nadosle, bradavice me malo zigaju , pritisak neki u vagini, probadaju jajnici i evo jutros grlobolja 😔
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Evo nesto o sodi... Lucky mislim da si i ti pisala da bi to probala....
https://bo.lovewomens.ru/zdravlje/13357-soda-ispiranje-za-za%C4%8De%C4%87e-mi%C5%A1ljenja-trudno%C4%87a.html
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji