Flasteri za otkrivanje ovulacije. Priljepite ga ispod pazuha i ocitate sa mobitelom rezultate. Svaki dan se nosi i ne skida dok aplikacije ne kaze to je to. Mjeri temperaturu po noci i danu i salje podatke na aplikaciju.
Zoe trazi uputnicu… Privatnika eventualno pitaj sta tocno treba vadit… Stvarno je preskupo vadjenje hormona privatno… Bolje si nakupujes testica i suplemenata ahahah
Silver kako si nam danas?
Anitram gdje si nam?
Eto me. Fusarim pa me nema. Razmisljam sad sta da radim ovaj ciklus...dal da piskim one zelene trakice 🤔 ili kupim ovaj flaster 🤦♀️ili uzmem CB digitalac za ovulaciju..🤷♀️ No, glavno da 3 fremona krecu prema 🥳meni 🤣 i bas ih se veselim piskiti kad dode vrijeme za to. Bolovi popustaja lagano. I tak...
Flasteri za otkrivanje ovulacije. Priljepite ga ispod pazuha i ocitate sa mobitelom rezultate. Svaki dan se nosi i ne skida dok aplikacije ne kaze to je to. Mjeri temperaturu po noci i danu i salje podatke na aplikaciju.
Nego,kolko ovo kosta? 🤣🤣🤣
Zoe trazi uputnicu… Privatnika eventualno pitaj sta tocno treba vadit… Stvarno je preskupo vadjenje hormona privatno… Bolje si nakupujes testica i suplemenata ahahah
Anitram gdje si nam?
Eto me. Fusarim pa me nema. Razmisljam sad sta da radim ovaj ciklus…dal da piskim one zelene trakice 🤔 ili kupim ovaj flaster 🤦♀️ili uzmem CB digitalac za ovulaciju..🤷♀️ No, glavno da 3 fremona krecu prema 🥳meni 🤣 i bas ih se veselim piskiti kad dode vrijeme za to. Bolovi popustaja lagano. I tak…
Macko kakav je to flaster? Jesi to tak koristila.... Jaooo pa stalno nesto novo vidim, muz ce poludit ahahha.... Ja sam narucila one step roza trakice s Alija za sljedeci ciklus...
CB mi je preskup hehe

🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Skup, 35 eura za 1 ciklus...60 eura za 3 + dobis jedan jos 1 gratis. Ma sve kontam da probam..evo sam treba stisnut potvrdi 🤣🤣🤣🤣
Anitram gdje si nam?
Eto me. Fusarim pa me nema. Razmisljam sad sta da radim ovaj ciklus…dal da piskim one zelene trakice 🤔 ili kupim ovaj flaster 🤦♀️ili uzmem CB digitalac za ovulaciju..🤷♀️ No, glavno da 3 fremona krecu prema 🥳meni 🤣 i bas ih se veselim piskiti kad dode vrijeme za to. Bolovi popustaja lagano. I tak…
Macko kakav je to flaster? Jesi to tak koristila…. Jaooo pa stalno nesto novo vidim, muz ce poludit ahahha…. Ja sam narucila one step roza trakice s Alija za sljedeci ciklus…
CB mi je preskup hehe
M ne znam nis sama vise....nisam koristila flster al bi voljela probat. Navodno funkcionira pisu zene..kao mjeri ti tempicu da ne moras ti i onda stavlja u aplikaciju i tam ti pokazuje kad ce biti O i tak.
Skup, 35 eura za 1 ciklus…60 eura za 3 + dobis jedan jos 1 gratis. Ma sve kontam da probam..evo sam treba stisnut potvrdi 🤣🤣🤣🤣
Probaj jedan ciklus pa ces vidjet :)

🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Mene samo muci kak se peres s tim ispod pazuha ahahaha ja bi se usmrdila kroz cuftica

🦄30g 🐴29g
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
Mene samo muci kak se peres s tim ispod pazuha ahahaha ja bi se usmrdila kroz cuftica
Pise mos se prat, trenirat, ici u saunu, suncat se itd. Nejde bas direkt ispod pazuha tam di su dlake neg dolje vise. Onakna pored cicke sa strane.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji