Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Veljača 2021. 15:03

Sanjarka zaljepi nam jos koji hcg testic da se divimo☺️

09. Veljača 2021. 15:09

Flasteri za otkrivanje ovulacije. Priljepite ga ispod pazuha i ocitate sa mobitelom rezultate. Svaki dan se nosi i ne skida dok aplikacije ne kaze to je to. Mjeri temperaturu po noci i danu i salje podatke na aplikaciju. 

09. Veljača 2021. 15:12

Joja💙

Zoe trazi uputnicu… Privatnika eventualno pitaj sta tocno treba vadit… Stvarno je preskupo vadjenje hormona privatno… Bolje si nakupujes testica i suplemenata ahahah
    Silver kako si nam danas?
    Anitram gdje si nam?

Eto me. Fusarim pa me nema. Razmisljam sad sta da radim ovaj ciklus...dal da piskim one zelene trakice 🤔 ili kupim ovaj flaster 🤦‍♀️ili uzmem CB digitalac za ovulaciju..🤷‍♀️ No, glavno da 3 fremona krecu prema 🥳meni 🤣 i bas ih se veselim piskiti kad dode vrijeme za to. Bolovi popustaja lagano. I tak...

09. Veljača 2021. 15:17

🦋Anitram1982🦋

Flasteri za otkrivanje ovulacije. Priljepite ga ispod pazuha i ocitate sa mobitelom rezultate. Svaki dan se nosi i ne skida dok aplikacije ne kaze to je to. Mjeri temperaturu po noci i danu i salje podatke na aplikaciju.

Nego,kolko ovo kosta? 🤣🤣🤣

Joja 🙏
    09. Veljača 2021. 15:18

🦋Anitram1982🦋

Joja💙

Zoe trazi uputnicu… Privatnika eventualno pitaj sta tocno treba vadit… Stvarno je preskupo vadjenje hormona privatno… Bolje si nakupujes testica i suplemenata ahahah
    Anitram gdje si nam?

Eto me. Fusarim pa me nema. Razmisljam sad sta da radim ovaj ciklus…dal da piskim one zelene trakice 🤔 ili kupim ovaj flaster 🤦‍♀️ili uzmem CB digitalac za ovulaciju..🤷‍♀️ No, glavno da 3 fremona krecu prema 🥳meni 🤣 i bas ih se veselim piskiti kad dode vrijeme za to. Bolovi popustaja lagano. I tak…

Macko kakav je to flaster? Jesi to tak koristila.... Jaooo pa stalno nesto novo vidim, muz ce poludit ahahha.... Ja sam narucila one step roza trakice s Alija za sljedeci ciklus...
     CB mi je preskup hehe

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

09. Veljača 2021. 15:20

Hopeforyou

🦋Anitram1982🦋

Skup,  35 eura za 1 ciklus...60 eura za 3 + dobis jedan jos 1 gratis. Ma sve kontam da probam..evo sam treba stisnut potvrdi 🤣🤣🤣🤣

09. Veljača 2021. 15:21

Joja💙

🦋Anitram1982🦋

Joja💙

Anitram gdje si nam?

Eto me. Fusarim pa me nema. Razmisljam sad sta da radim ovaj ciklus…dal da piskim one zelene trakice 🤔 ili kupim ovaj flaster 🤦‍♀️ili uzmem CB digitalac za ovulaciju..🤷‍♀️ No, glavno da 3 fremona krecu prema 🥳meni 🤣 i bas ih se veselim piskiti kad dode vrijeme za to. Bolovi popustaja lagano. I tak…

Macko kakav je to flaster? Jesi to tak koristila…. Jaooo pa stalno nesto novo vidim, muz ce poludit ahahha…. Ja sam narucila one step roza trakice s Alija za sljedeci ciklus…
    CB mi je preskup hehe

M ne znam nis sama vise....nisam koristila flster al bi voljela probat. Navodno funkcionira pisu zene..kao mjeri ti tempicu da ne moras ti  i onda stavlja u aplikaciju i tam ti pokazuje kad ce biti O i tak. 

Joja 🙏
    09. Veljača 2021. 15:22

🦋Anitram1982🦋

Hopeforyou

🦋Anitram1982🦋

Skup, 35 eura za 1 ciklus…60 eura za 3 + dobis jedan jos 1 gratis. Ma sve kontam da probam..evo sam treba stisnut potvrdi 🤣🤣🤣🤣

Probaj jedan ciklus pa ces vidjet :)

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    09. Veljača 2021. 15:26

Mene samo muci kak se peres s tim ispod pazuha ahahaha ja bi se usmrdila kroz cuftica

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

09. Veljača 2021. 15:30

Joja💙

Mene samo muci kak se peres s tim ispod pazuha ahahaha ja bi se usmrdila kroz cuftica

Pise mos se prat, trenirat, ici u saunu, suncat se itd. Nejde bas direkt ispod pazuha tam di su dlake neg dolje vise. Onakna pored cicke sa strane.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.