Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    09. Veljača 2021. 20:09

Sad kad se nafilam ovim svim preparatima  vitaminima sto su mi u dolasku 🤣😅 Bas sam sad odlucila sve to redovno piti. Odmorila sam se malo od svega samo sam folnu i vitamin D uzimala. I sad sam puna energije i idemo dalje.  💪
    Stvoriti ce se kad tad js i onda je nasa 😉
    A lucky ja sam sigurna da ti O dolazi ali tamo malo kasnije. I endo ce se zadebljati do tad 😉

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Veljača 2021. 20:10

zoe🌸

Anchy ma stigne jos O, drago mi je da ti je endometrij super, da se lijepo mrvica moze primiti kada bude jajne stanice🥰

Ma bude milom ili silom stvoriti cemo mi tu js heheh 😉😉😉

DajanaT2106
    09. Veljača 2021. 20:21

Dakle cure moje citam sad ovih 10 str sto sam bila u zaostatku i samo sam zakljucila da cu bankrotirat 🤣🤣
    Zbogom moje lepe pare 🤣🤣🤣 paa jaa nezz vise sta da kupim brate mili hahah 🙈🙈 
    Ovim curama sto vade nalaze zelim srecu 😃 🤞🙏
    Ja cu se jos malo strpiti 🙈 posto sam tek sad otkrila svoju ovulaciju mozda smo samo u krivo vrijeme obavljali bracne duznosti 🙈😃 
    Joja ako se nevaram da si napisala da si iz PŽ 😃 i ja sam 😃 sa adresom DE 🙈
    Nezz kojeg gin. imas ali culasa za neku Radovanlija ide kuma kod nje i stvarno je prezadovoljna 
    Jer i kuma moja ima problem vec 3 god
    Tako da kaze sa sad sto je s njom dozivjela da nije s nijednim gin svi su joj bili katastrofa 🙈 
    Drzim 🤞 za dalje ❤️

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Joja 🙏
    09. Veljača 2021. 20:27

Alaaa cure lucky i zoe hahahha nemojte me zezat... Dosta sto me muz gleda ko da sam poludila... on se inace bas kuzi u dodatke prehrani i suplemenate jer se bavi sportom i trener je.. al kaze da sam ja presisala sve norme.... sta cu jadna....Moram ovo vrijeme do menge nekako ubit hehhe....  Puno nade ulazem u ovu Macu  :) 
    Zoe ne mogu docekat da ti dodje muzz pa da s nama pocnes piskat :))

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    09. Veljača 2021. 20:40

DajanaT2106

Dakle cure moje citam sad ovih 10 str sto sam bila u zaostatku i samo sam zakljucila da cu bankrotirat 🤣🤣
    Zbogom moje lepe pare 🤣🤣🤣 paa jaa nezz vise sta da kupim brate mili hahah 🙈🙈
    Ovim curama sto vade nalaze zelim srecu 😃 🤞🙏
    Ja cu se jos malo strpiti 🙈 posto sam tek sad otkrila svoju ovulaciju mozda smo samo u krivo vrijeme obavljali bracne duznosti 🙈😃
    Joja ako se nevaram da si napisala da si iz PŽ 😃 i ja sam 😃 sa adresom DE 🙈
    Nezz kojeg gin. imas ali culasa za neku Radovanlija ide kuma kod nje i stvarno je prezadovoljna
    Jer i kuma moja ima problem vec 3 god
    Tako da kaze sa sad sto je s njom dozivjela da nije s nijednim gin svi su joj bili katastrofa 🙈
    Drzim 🤞 za dalje ❤️

Nisam iz Pozege i ne znam zbog cega sam morala slati postom u Pozegu... Doktor tako rekao, ja tako napravila hehehe.... Navodno zbog korone 🥴🤔....  Al nemam nikakvih zamjerki eto ja jucer poslala uzorak, danas vec dobila na mail nalaz.... sto se tice ginekologa.... Nikako mi nije na ruku pozega... Ja sam vise prema Sisku. Hvala ti za preporuku :* 
    Sto se tice dodataka prehrani, koristis li sta? Bar folnu? 
    Vidim da si pila nekakav prah al ne znam sta je to hehehe

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

09. Veljača 2021. 20:57

Od danas i sluzbeno ne otvaram ove stranice za soping,to ce procekat do sutra dok nazovem laboratorij i vidim sto je bilo napisano na uputnici da vidim jel me zajebala bolnica ili ginekolog,ako je on,ha Boze moj,odsad ce sluziti samo za izdavanje lijekova i eventualno nadzor u trudnoci nakon sto kriticno tjedni produ,a sve ostalo vaznije cu privatno,ovi hormoni sto mi fale bi me izasli 1500kn i muz je rekao da me vec sjebao jer nije vidio jajnike,da odem privatno to napravim makar toliko kosta nego sto se zivciram i placem,tako da cu sutra biti pametnija kada dokucim cija je greska bila,ali muz je rekao sve odsada privatno,a socijalni za izdavanje lijekova i nadzor “manje” kriticnog dijela trudnoce,to je bio nas dogovor pa cemo vidjeti...izdresirala sam traku za trcanje od ljutnje i sad se bolje osjecam 😂

09. Veljača 2021. 21:09

Curee može link za stavljanje slikica?

09. Veljača 2021. 21:12

SweetDream

https://imgbb.com/

09. Veljača 2021. 21:18

Hopeforyou

SweetDream

https://imgbb.com/

Hvala ❤️ 

Evo moja prva lh trakica, stigle danas od gosp. Betty. Zanima me kakvo je stanje, vi se sve razumijete bolje u to. 😅

09. Veljača 2021. 21:18

https://ibb.co/dgr8bkR

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.