Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    09. Veljača 2021. 17:44

Lucky pocele trakice tamniit :) obvzno ti reci ginekologu da on zaviri unutra i poprati sta se dogadja hehe.... 
    Kaća koliko vidim iz tvog potpisa i vama je sve u redu po pitanju pretraga a pokusavate vec skoro dvije godine :( s cim vi vodite borbu, (oprosti, znam da smo o tom vec pricale al tesko mi sve zapamtit heehe 🌹)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    09. Veljača 2021. 17:46

Hopeforyou

Dakle cure moje,ja sam LUDA! Cekam nalaze ko ozebli sunce da bi dobila jos jedan nalaz osim onoga samo ovo:

Tocno da mi socijalac nije bio ujutro bi mu otisla direkt u ambulantu,ovako je sutra popodne i mislim da me ceka dugo pisanje jedne porukice. I da stvar bude jos bolja,lijecnik mi ne pise moj ginekolog nego doktorica opce prakse? Ko tu koga jebe? Onak znam da mi je stitnjaca uvijek bila okej,al to nije ono sto mi je trebalo,fali mi jos puuuuun kurac nalaza 🤯🤯🤯🤯🤯🤬🤬🤬🤬🤬

Vjerojatno ce ti poslat naknadno. Najbolje da nazoves labos gdje si vadila i pitas.. 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

09. Veljača 2021. 17:51

Lucky🍀

Joja a da, u odnosu na one od prije 2 dana je to dosta tamnije al necu se veselit unaprijed, vidjet cu sta kaze doco, ipak sam tek 12dc
    Hope a cek jesu ti rekli kad ce bit, mozda ostalo jos moras cekat, eto ne znam…

Ma dosla tamo i pita me sestra na upisu da koje nalaze radim,reko spolne hormone i stitnjacu,kaze ona u redu.. i kaze mi da cu dobiti 2 e-maila..dobila sam 2,sto znaci da je netko sjebo..a vjerojatno je socijalac. Mozda ga je uvrijedilo jer sam isla platit privatno i ne zeli dat uputnice za to? Eto ne znam..jos sam mu poslala nalaz sa popisom svega sto je trebalo vaditi ☹️ Eto nedostatak e-uputnice,ne mozes vidjeti sto se na njoj nalazi,dzabe ja jahala u 5 jutros jer sam mislila sredit cu i mirna sam..kad ono kurac 🙄

Joja 🙏
    09. Veljača 2021. 18:04

Hopeforyou

Lucky🍀

Joja a da, u odnosu na one od prije 2 dana je to dosta tamnije al necu se veselit unaprijed, vidjet cu sta kaze doco, ipak sam tek 12dc

Ma dosla tamo i pita me sestra na upisu da koje nalaze radim,reko spolne hormone i stitnjacu,kaze ona u redu.. i kaze mi da cu dobiti 2 e-maila..dobila sam 2,sto znaci da je netko sjebo..a vjerojatno je socijalac. Mozda ga je uvrijedilo jer sam isla platit privatno i ne zeli dat uputnice za to? Eto ne znam..jos sam mu poslala nalaz sa popisom svega sto je trebalo vaditi ☹️ Eto nedostatak e-uputnice,ne mozes vidjeti sto se na njoj nalazi,dzabe ja jahala u 5 jutros jer sam mislila sredit cu i mirna sam..kad ono kurac 🙄

Ma nisu ti jos poslali spolne hormone. Najbolje da sutra nazoves u labos i pitas. 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    09. Veljača 2021. 18:21

Ja narucila kapsule crvene mace u najblizu ljekarnu. Doci ce u petak hehehe... https://www.bioandina.hr/proizvod/crvena-maca-kompleks-kapsule/
    Bar ne moram platiti postarinu heheh sretna sam :D
    Na njihovoj Facebook stranici  sve same pozitivne recenzije pa reko idem probat i to.... 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Anchy_23 🌈 🌸
    09. Veljača 2021. 18:37

Lucky sretno i drzim fige za lijepe folikulice 😉🤞

Evo cure dosla i moja posiljka. Sad sam spremna ima da piskim svaki dan. Ima tu i 7 hcga hehe samo da jos bude i O 🍀

09. Veljača 2021. 18:43

Joja💙

Hopeforyou

Lucky🍀

Ma nisu ti jos poslali spolne hormone. Najbolje da sutra nazoves u labos i pitas.

Ne ne evo vidla sam sa tommy koja je vadila sve isto sto i ja i stitnjaca i spolni hormoni dolaze na istom nalazu,kolegicu s posla sam isto pitala njoj je isto sve zajedno doslo,dakle ne dolazi odvojeno nego me sjebo 

Tonkica111
    09. Veljača 2021. 18:49

Cure evo jedno pitanje... Dakle kad gledate od dana kada vam je iscjedak gust, rastezljiv koliko od tada bude ovulacija... Čitala sam da je upravo taj dio plodnih dana nepovoljan jer ta sluz bude gusta i kroz nju ne mogu proći spermići... Kakva onda bude tokom ovulacije... Pa da i na to obratim više pažnju. 

Joja 🙏
    09. Veljača 2021. 18:55

Anchy uuuuu stigao novi tiplomjer.... :))))) Zakon.... Gdje si narucila posiljku i koliko si cekala? 
    Tonkica gusti, proziran, rastezljiv iscjedak je dobitan 🤗 kad ga vidis odma HOPACUPA 
    Hope zovi sutra ginekologa i trazi ga opet .. imas jos par dana fore za vadjenje.... Al ja bi na tvom mjestu najorije zvala labos (na netu nadji broj) i pitala... Oni ce ti reci ako je samo to bilo na uputnici

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Joja 🙏
    09. Veljača 2021. 18:56

Ajmo LUCKY sretnoooo

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.