Meni ovo zvuci bas dobro, javi kad probas Martina🙂
Skroz prakticno, citala sam da je prije bio i onaj maybe baby na trzistu, isto prakticniji od trakica ali na kraju bas lose recenzije.
Jeste cule za onaj digitani Mira test za ovulaciju? To se meni cini predobro ali je stvarno preskup🙉
Kakav je to Mira test hehe
Ma mali okrugli uredjaj, ubacis stapic i ocita ti vrijednost numericki na ekranu koliko je tacno koncentracija...meni se ne svidja jer je preskup, sta mi znaci vrijednost kad nemam referentne vrijednosti za sebe i generalno vjerujem u tacne vrijednosti samo.kad se vuce krv, ovo ostalo nista..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Sayuri bila sam uvjerena da ćeš ti prva skočiti na flaster 😂😂
Joja ono šta si bila napisala "šta je sa ostalim ciklusima prije terapije" to ti je čista igra matematike. Mladi zdravi par ima 20% šanse da ostvari trudnoću po ciklusu, ako ćemo govoriti o uspješnim trudnoćama tu postotak još pada. Tako da, laganini. Svi nalazi su super, ako je gin uvjeren da ćeš ostat trudna unutar 3 mj nakon skidanja s terapije nema smisla da ti misliš negativno. Zajaši muža i ne puštaju 😂
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sayuri bila sam uvjerena da ćeš ti prva skočiti na flaster 😂😂
A ne ne, znam ja sta se isplati...kao recimo ova 3 Frer-a koja sam dobila za samo 100kn na Iherb-u 😂
Ja sljedeci mjesec idem na folikulometriju ako se ovaj nije uhvatilo, ne mogu da se peglam vise sa trakicama, jel nije danas sutra a na kraju isto para potrosim a usput i malo pregledam stanje u rerni, tipa koji je jajnik ovulirao i tak..😎
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
I tako…
https://ibb.co/fkqzqNd
🙈🙈🙈
A realno nisam ni ja bolja, 20 kineza, 10 easy@home, u dolasku su 3cb, 2 frera i imam jedan digitalac cb u ladici koji je bio na nekoj ekstra akciji pa sam kupila nek se nade 😂
Kako mi je drago sto ima jos ludaca poput mene🥳🥳I tako…
https://ibb.co/fkqzqNd
Naaaaajs! Meni jucer doslo od femometra 50LH trakica i 20HCG a kontam i gledam jos ovakve hahahah 🤣
Vidjelq sam sliku🤭
Sad cemo mi onu Sanjarkusto se usutila i nece da prica sa nama, stici sve…idemo za njom nema opustanja💪💪
Sve smo mi iste samo rijetke to ovako javno priznaju kao ti i ja 😉😂😂 prave se kao ladne 😂😂
Jednog dana kad postanemo slavne a HOCEMO i u intervjuu pitaju koji vam je hobi,mi onako mrtve ladne “pisanje LH i HCG trakica,jerbo me to opusta” 😂😂 ovaj ciklus si mogu priustit cak pisanje hcg od 7,8 DPO,cisto da vidimo kako funkcioniraju kad ih je vec 20 😂🙈
Lucky sretno na pregledu,jedva cekam izvjestaj 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻☺️
Ma tko me to proziva 😁
Mjenjam kolegicu na poslu, radim njeno i svoje. Slabo stignem pisat. Ugl rucak, odvela malca malo van i sad se izležavam po kauču 🥴
Tu sam ja tu. Pratim vas revno 💪
Sayuri divna ti je kolekcija, zaljubljeno je gledam 🥰❤️🤩
Zoe jucer ujutro sta sam stavila hcg, nisam vise piskila nakon toga
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucky sretno na pregledu 💪💪🤞🏻🤞🏻
Sanjarka vidjela sam jucerasnji🤭 ja jednom kad dobijem pozitivno sve cu ih ispiskit🤣 samo da se vidim crtici haha
Sanjarka vidjela sam jucerasnji🤭 ja jednom kad dobijem pozitivno sve cu ih ispiskit🤣 samo da se vidim crtici haha
Tako sam i ja proslu t, pa sam se izludila jer nebi potamnila kako sam ja zamislila 😂
Ugl. Ne hvala 😁
Dakle cure moje,ja sam LUDA! Cekam nalaze ko ozebli sunce da bi dobila jos jedan nalaz osim onoga samo ovo:
Tocno da mi socijalac nije bio ujutro bi mu otisla direkt u ambulantu,ovako je sutra popodne i mislim da me ceka dugo pisanje jedne porukice. I da stvar bude jos bolja,lijecnik mi ne pise moj ginekolog nego doktorica opce prakse? Ko tu koga jebe? Onak znam da mi je stitnjaca uvijek bila okej,al to nije ono sto mi je trebalo,fali mi jos puuuuun kurac nalaza 🤯🤯🤯🤯🤯🤬🤬🤬🤬🤬
Sortiraj odgovore
Najstariji