Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    09. Veljača 2021. 21:35

Hope oprosti nisam popratila gdje si to radila,ali znam da kad sam ja radila na Merkuru i spolne hormone i hormone štitnjače da su mi rekli da će štitnjača biti gotova isti dan ili čak onaj drugi,a ostatak čak i kroz tjedan dva.
    Ostatak sam čekala sveukupno 10 dana od vađenja..
    Vjerujem da je tak i po ostalim bolnicama,nisam zapamtila iz kojeg razloga se određene vrijednosti duže čekaju..

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

09. Veljača 2021. 21:36

Anchy_23 🌈

Hope zovi mozda su sutra tek gotovi nalazi ili je nesto zapelo!
    Sweetdreams samo ti nama lijepi slicice pa cemo ti pomoci u analiziranju. Sve ostalo su ti cure vec rekle 😉

Hoću 🤗 hvala !

09. Veljača 2021. 22:51

Lucky🍀

Sweetdream curke su ti sve objasnile, sretno u ovom ciklusu 🤞🏻🍀
    Hope ujutro ti odma tamo zovi, al prvo budi fina dama i ispitaj teren, mozda stvarno ostatak dode kasnije, a ako su zajebali e onda im jebi majku, ja ti dajem podrsku 💪🏼

Samo jako krecem ujutro. Ma bit cu fina dok u meni PMS ne izade na vidjelo ako izgovore da su napravili gresku,a evo vec sam dobila po nosu jer pizdim sto ljudi ako naprave gresku nisu sposobni napraviti svoj posao,pogotovo kad je zdravlje u pitanju. Znaci dobijem jezikovu juhu jer ne toleriram greske u bolnicama na bilo koji nacin,pa evo. Ne znam dal da se smijem ili placem 😂 ako je okej tolerirat jer te jebu ko mladog majmuna,onda evo,jos nam zdravstvo dobro i funkcionira 🤣

Lindsay
    09. Veljača 2021. 23:18

Hopeforyou ja sam te nalaze cekala 20ak dana 😁
    Koliko ti cekas vec?

DajanaT2106
    09. Veljača 2021. 23:33

Joja💙

DajanaT2106

Dakle cure moje citam sad ovih 10 str sto sam bila u zaostatku i samo sam zakljucila da cu bankrotirat 🤣🤣
    Zbogom moje lepe pare 🤣🤣🤣 paa jaa nezz vise sta da kupim brate mili hahah 🙈🙈
    Ovim curama sto vade nalaze zelim srecu 😃 🤞🙏
    Ja cu se jos malo strpiti 🙈 posto sam tek sad otkrila svoju ovulaciju mozda smo samo u krivo vrijeme obavljali bracne duznosti 🙈😃
    Joja ako se nevaram da si napisala da si iz PŽ 😃 i ja sam 😃 sa adresom DE 🙈
    Nezz kojeg gin. imas ali culasa za neku Radovanlija ide kuma kod nje i stvarno je prezadovoljna
    Jer i kuma moja ima problem vec 3 god
    Tako da kaze sa sad sto je s njom dozivjela da nije s nijednim gin svi su joj bili katastrofa 🙈
    Drzim 🤞 za dalje ❤️

Nisam iz Pozege i ne znam zbog cega sam morala slati postom u Pozegu… Doktor tako rekao, ja tako napravila hehehe…. Navodno zbog korone 🥴🤔…. Al nemam nikakvih zamjerki eto ja jucer poslala uzorak, danas vec dobila na mail nalaz…. sto se tice ginekologa…. Nikako mi nije na ruku pozega… Ja sam vise prema Sisku. Hvala ti za preporuku :*
    Sto se tice dodataka prehrani, koristis li sta? Bar folnu?
    Vidim da si pila nekakav prah al ne znam sta je to hehehe

Ahaaa cudim se sto su tako onda i napravili.. Ma da kazu da u PŽ nije baš nešto.. Ali nije ni bitno 😃 bitno je da si dobila sto si trebala 😃
    Trenutno pijem D3 tabletice.. Folnu nisam pila..
    Taj sam prah dobila ovdje u njem kao isto neki vitamini prije trudnoce 
    Pa mi je rekla kao vidimo se kad ostanes trudna u 1.mj a ja nista 🙈
    Planiram i ja ponovno na maca prah samo nezz hoce mi biti previse to i D vitamini 🙈 

🙋‍♂️25 🙋‍♀️26
    🤵👰 21.6.2019. ❤️
    Pokusavamo od 06/19
    Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
    Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
    Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
    Folna
    🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁

Joja 🙏
    10. Veljača 2021. 06:51

Dobro jutro moje dame :* 
    Kako ste mi danas?
    Silver kad danas ides doktoru? 
    Dajana obzirom da maca ne sadrzi vitamin D, ne moze bit previse... Pazi samo da ne predjes preporucene dnevne vrijednosti i to je to..... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

10. Veljača 2021. 06:54

lindsay

Hopeforyou ja sam te nalaze cekala 20ak dana 😁
    Koliko ti cekas vec?

Vidjet cu danas koliko se ceka. Imam kolegicu koja je cekala nalaz doslovno par sati evo za cijeli hormonski status zato mi i je cudno,a ista identicna bolnica i iste pretrage,evo ne znam. Jucer sam bila na vadenju krvi,rekli su mi da cu dobiti 2 maila. Dobila ja 2 maila jucer nakon 7 sati od vadenja krvi ali nigdje nema hormonski status,samo stitnjaca i sad moram zvati sa vidim jel ima tbog necega kasnjenja ili jednostavno nisu napravili te pretrage 🙈

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Veljača 2021. 07:40

Jutro! 
    Joja dobro je danas laganini dan idem kod okuliste na pregled mozda dobijem jace lece pa cu bolje sve vase crtice i sjenice vidjeti heheh Kako si ti?
    Hope ma vjerujem da ces dobiti sve te nalaze samo ti njih zovni pa da znas kada da ih cca ocekujes 
    Dajana ma nece ti biti previse vidi kako mi sve pijemo i sto turamo u sebe haha. Ja bi svakako uz vitamin d3 i maca prah i folnu uzela. Osim ako folne nemas u tim nekim vitaminima sto si napisala da su ti preporucili da pijes. Folnu ces svakako piti u trudnoci ali preporucaju da krenes s njom kad krenes planirati T.
    Silver kako si nadam se da si bila na pregledu i da je sve ok?
    Sanjarkice nasa trudnice imal sto kod tebe? Znam da smo dosadne vec Bogu i vragu ali zanima me imas li kakvih novih simptoma? Danas je dan neocekivane M ili se varam?

Anchy_23 🌈 🌸
    10. Veljača 2021. 07:46

Sayuri kada kreces piskiti?
    Gdje nam je Ena nestala?
    Danchy kako si nam ti?
    ----
    Bas sam se raspisala jutros.
    Lucky ja i ti nastavljamo po planu i programu piskenja lh i hvatanja O ! Nadam se stvarno da ce se kod men jos nesto mrdnuti iako nista ne osjecam...ali zato ti imas ohoho vremena da bude prirodna O. Moras sad sve te trakice i preparate popiti i lh popiskiti

Joja 🙏
    10. Veljača 2021. 08:06

Anchy ja sam super. Ne mogu docekat da procurim vec jednom. :) A vjestice nema ni u najavi hehe.... Ne znam uopce kad bi trebala doci ovaj mjesec.... inace mi dolazila svakih 27 dana (vjerojatno zbog duphastona kojeg sam pila od 15-25 dc).... obzirom da mi je sad ovulacija bila 10dc, a duph ne pijem, nemam blage veze kad bi trebala procurit hehehe.... Nadam se sto prije :D 🤞

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.