Joj Martina ko ce docekati taj plusic u 18h..🤨
Curke, bacaju li Frerovi evaporacijsku, nesto nisam primijetila da se desava, ja svoj piskim u sljedecu subotu, 7dpo…ima li neko ko ce sa mnom piskiti ili sam usamljena u tom poduhvatu taj dan?🧐
Ja sam jucer mrkla i njega nisam mogla odolit da ga konačno pišnem 😂
Nema evaporacijske 🥳
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
To i ja imam Martinaod jutros,primjetim u školjci da oprostiš,onak doslovno kao da jogurt kapne.
Čak sam obrisala papirom da vidim jel ima kakav miris ilitiga smrad,ali ne,totalno je neutralan ali gro gust.
Kaj se tiče testa,ja nemam razočarenje jer čim prođe ovulacija postavim si ništa od toga i računam kad ću dobiti.
Naravno imam nadanja,ali bi me apsolutno šokirao pozitivan test,a negativan ionako očekujem.
Osobno sam si zadala do jeseni ako ne uspijemo prirodno,a onda postupak..
Pa ako ga inace nemas, super simptom 🥳🥳🥳
Curke, bacaju li Frerovi evaporacijsku, nesto nisam primijetila da se desava, ja svoj piskim u sljedecu subotu, 7dpo…ima li neko ko ce sa mnom piskiti ili sam usamljena u tom poduhvatu taj dan?🧐
Uz tebe i tvoje pišanje nitko drugi nam ne treba 😂
Ma mrs tamo🤣🤣🤣🤣
Zapravo ja krecem u petak 6 dpo sta fali, kod mene ce se sada uhvatiti trojke i samim tim ce nivo hcg da leti u nebeske visine i zato cu ja imati liniju na 6 dpo...et moja teorija..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Ma mrs tamo🤣🤣🤣🤣
Zapravo ja krecem u petak 6 dpo sta fali, kod mene ce se sada uhvatiti trojke i samim tim ce nivo hcg da leti u nebeske visine i zato cu ja imati liniju na 6 dpo…et moja teorija..
Uopce ne ocekujem nista manje od ovog guzlanja na ogradi 🥰😁😁😁
Moj je jutros nakon budjenja bio mlijecni grudasti (imam svaki ciklus ali obilnije) a sad je vodenast....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ma mrs tamo🤣🤣🤣🤣
Zapravo ja krecem u petak 6 dpo sta fali, kod mene ce se sada uhvatiti trojke i samim tim ce nivo hcg da leti u nebeske visine i zato cu ja imati liniju na 6 dpo…et moja teorija..
Uopce ne ocekujem nista manje od ovog guzlanja na ogradi 🥰😁😁😁
Uuuhh ali je dobro bilo, povjetarac lijepo po guzovima mili...kaze muz stisla si se sva od zime pa uska pa mu dobro ko da nevinost gubim opet..
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pogle miline, dobila sam kaficu i tisinu, konacno izasli svi vani a ja obula lijepe seljacke pridlavke , one sto bodu prava vuna, i uzivam u svom oslobadjanju jajasca...
https://ibb.co/wLYCQ1F
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Curee meni je 6dpo jel mislite da piskim jos ovih dana? Ili ne? 🙈
6?
Vidi mene 🤣🤣🙈 za 6 dana treba doci M 🤯 to sam mislila
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Curee meni je 6dpo jel mislite da piskim jos ovih dana? Ili ne? 🙈
6?
Vidi mene 🤣🤣🙈 za 6 dana treba doci M 🤯 to sam mislila
Pa naravno da moras piskit jos 😁
Sutra s nama 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji