🍀🤞🏻💝🥰VESELO VALENTINOVO 🥰💝🤞🏻🍀
Silver - 04.02.2021. - ➕❤️
Hopeforyou - 08.02.2021. - 3 dana ❤️
Wonderwoman - 09.02.2021. - 4 dana❤️
Anitram1982 - 11.02.2021. - 6 dana ❤️
Sanjarka - 11.02.2021. -6 dana ❤️
Pokloncic13 - 11.02.2021. - 6 dana ❤️
DajanaT2106 - 11.02.2021. - 6 dana ❤️
Sayuri - 14.02.2021. - 9 dana ❤️
Joja - 14.02.2021 - 9dana ❤️
Tonkica111 - 22.02.2020. - 17 dana ❤️
Annboleyn - 26.02. 2021. - 21 dan ❤️
Enaaa1 - ❤️
Anchy_23 - ❤️
Maki994 - ❤️
Kaća - ❤️
Danchy1990 - ❤️
Lucky - ❤️
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver cestitam ti od srca! Neka je uredna i skolska💛😘
Ja sam prosli ciklus uzela letrozol 2 x 1 tableta i endo savrsen no nema js. Bas sam se razocarala. Polagala sam sve nade u letrozol jer mi klomif nista nije napravio...ali sam s njim bar imala js i O...
Silver zenska pa cestitam !!!!
Napokon ➕ na nasoj temi :) nadam si da ce se ispod tvog imena nanizat jos cura u ovom mjesecu zaljubljenih...
Spremila sam si tvoj graf na mob :) ako budes imala vremena, napisi nam malo o toj metodi BSF.... A ja idem guglat heheheh....
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja sam prosli ciklus uzela letrozol 2 x 1 tableta i endo savrsen no nema js. Bas sam se razocarala. Polagala sam sve nade u letrozol jer mi klomif nista nije napravio…ali sam s njim bar imala js i O…
Eto, nekome pase Clomid bolje, cesto sam naisla na zene kojima Clomid nije pomogao a Letrozole od prve. Ima nesto u tome, ali mozda da ti povecaju dozu? Da li uzimas nesto drugo uz to kad zavrsis ili samo cekas O?
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
E da, sta je s iscjetkom... Vidim da si 5i 6 dpo imala kremasti... A poslje toga? Moze li se uopce sta skuziti po iscjetku ili ti je isto ovaj mjesec kad i sve cikluse do sad?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Hvala Joja ali nemojte mi jos cestitati, svasta se moze desit, prefriska sam...
BSF, najkrace objasnjenje: umocis prst do prvog clanka u vodu pa u sodu pa u sebe, nemoj previse, samo malo i ne preduboko Nakon 15ak min keksanje.
Zbog cega? - soda neutralizira pH, zene sa nepovoljnim pH u vrijeme ovulacije ubiju spermije i prije nego krenu na putovanje prema cilju. Zbog toga ce biti i malo vise vodenastog iscjetka i sve u svemu cini se da pomaze masama, a cak citam i neki doktori onako nesluzbeno preporucaju. Vazno je ne pretjerivati i ne gurati do cervixa jer to ga moze pripeći! hahah
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ja sam prosli ciklus uzela letrozol 2 x 1 tableta i endo savrsen no nema js. Bas sam se razocarala. Polagala sam sve nade u letrozol jer mi klomif nista nije napravio…ali sam s njim bar imala js i O…
Eto, nekome pase Clomid bolje, cesto sam naisla na zene kojima Clomid nije pomogao a Letrozole od prve. Ima nesto u tome, ali mozda da ti povecaju dozu? Da li uzimas nesto drugo uz to kad zavrsis ili samo cekas O?
Samo cekam O ne uzimam nista poslije . To mi je sad prvi put na tim tabletama. Moj problem je sto nemam prirodne O pa tim tabletama izazivamo O. Posto letrozol nije upalio cekam sad M pa idem hormone procekirati da vidim jel tu sve stima...
E da, sta je s iscjetkom… Vidim da si 5i 6 dpo imala kremasti… A poslje toga? Moze li se uopce sta skuziti po iscjetku ili ti je isto ovaj mjesec kad i sve cikluse do sad?
Isti mi je bio kao i uvijek, nikakva razlika. Jedina stvar koja mi se desila ovaj ciklus u tom smislu (a to mi se nikad nije u zivotu desilo) imala sam jedno jedino smeđarenje na dan ovulacije. Znam da neke zene to imaju redovno ali meni se to apsolutno nikad u zivotu nije desilo. Sigurna sam da nema nikake veze sa sansama zaceca ali eto to je nesto vanredno sto mi se dogodilo....
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Samo cekam O ne uzimam nista poslije . To mi je sad prvi put na tim tabletama. Moj problem je sto nemam prirodne O pa tim tabletama izazivamo O. Posto letrozol nije upalio cekam sad M pa idem hormone procekirati da vidim jel tu sve stima…
A nisi jos provjerila hormone? Provjeri svakako, mozda se tamo krije neka jednostavna neravnoteza...sredis to!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji