Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Veljača 2021. 14:55

SAYURI

Pogle miline, dobila sam kaficu i tisinu, konacno izasli svi vani a ja obula lijepe seljacke pridlavke , one sto bodu prava vuna, i uzivam u svom oslobadjanju jajasca…

https://ibb.co/wLYCQ1F

Ajmeeee 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    05. Veljača 2021. 14:56

SAYURI

Sanjarka88 🐰

SAYURI

Sanjarka88 🐰

SAYURI

Joj Martina ko ce docekati taj plusic u 18h..🤨

Curke, bacaju li Frerovi evaporacijsku, nesto nisam primijetila da se desava, ja svoj piskim u sljedecu subotu, 7dpo…ima li neko ko ce sa mnom piskiti ili sam usamljena u tom poduhvatu taj dan?🧐

Uz tebe i tvoje pišanje nitko drugi nam ne treba 😂

Ma mrs tamo🤣🤣🤣🤣
    Zapravo ja krecem u petak 6 dpo sta fali, kod mene ce se sada uhvatiti trojke i samim tim ce nivo hcg da leti u nebeske visine i zato cu ja imati liniju na 6 dpo…et moja teorija..

Uopce ne ocekujem nista manje od ovog guzlanja na ogradi 🥰😁😁😁

Uuuhh ali je dobro bilo, povjetarac lijepo po guzovima mili…kaze muz stisla si se sva od zime pa uska pa mu dobro ko da nevinost gubim opet..

A nije mu se cuna smrzla? 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

05. Veljača 2021. 14:57

Sanjarka pisnula si frer?
    Stigne jos pokazati, vec ujutro🤭🤭🥰
    _
    Sayuri ti mozes pisati majke mi neke pjesme ili kolumne da i druge zene uveseljavas🤣

SAYURI
    05. Veljača 2021. 14:58

Ovo je zloglasni plodni balkon
    https://ibb.co/thbhYVj

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    05. Veljača 2021. 14:59

Sanjarka88 🐰

SAYURI

Sanjarka88 🐰

SAYURI

Sanjarka88 🐰

SAYURI

Joj Martina ko ce docekati taj plusic u 18h..🤨

Curke, bacaju li Frerovi evaporacijsku, nesto nisam primijetila da se desava, ja svoj piskim u sljedecu subotu, 7dpo…ima li neko ko ce sa mnom piskiti ili sam usamljena u tom poduhvatu taj dan?🧐

Uz tebe i tvoje pišanje nitko drugi nam ne treba 😂

Ma mrs tamo🤣🤣🤣🤣
    Zapravo ja krecem u petak 6 dpo sta fali, kod mene ce se sada uhvatiti trojke i samim tim ce nivo hcg da leti u nebeske visine i zato cu ja imati liniju na 6 dpo…et moja teorija..

Uopce ne ocekujem nista manje od ovog guzlanja na ogradi 🥰😁😁😁

Uuuhh ali je dobro bilo, povjetarac lijepo po guzovima mili…kaze muz stisla si se sva od zime pa uska pa mu dobro ko da nevinost gubim opet..

A nije mu se cuna smrzla? 😁

Kako ce mu se smrznuti kita kad je u meni bogte mazo...

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

SAYURI
    05. Veljača 2021. 15:00

zoe🌸

Sanjarka pisnula si frer?
    Stigne jos pokazati, vec ujutro🤭🤭🥰
    _
    Sayuri ti mozes pisati majke mi neke pjesme ili kolumne da i druge zene uveseljavas🤣

Ma to ti je samo ucinak rakije nista vise..

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

silver
    05. Veljača 2021. 15:21

Djevojke, ne pratim vas nesto ovaj mjesec uopce. Sjecate me se?  Da vam javim cini se da je Letrozole bio prava droga za mene. Imam pozitivan test od jucer, cak sam i svecano iskoristila FRER koji je bio na polici vise od 6mj. Dakle zene...tocno godinu dana pokusavanja i taman prije nego smo se odlucili krenut u IVF...
    Oprezna sam i nakon godine dana na svakakvim forumima svasta sam vidjela tako da znam da nema partya vjerojatno do kraja a kamoli na pocetku!! Saljem slije, gornja sinoc, FRER jutros, donja veceras. Uh oh jao svasta ne vjerujem jos...Danas sam 13 dpo i na progesteronu sam.
    Svasta nesto novo sam probala ovaj ciklus tako da ne znam cemu bi pripisala...vjerojatno nicemu...
    Da napomenem ovo mi je bio jako stresan mjesec zbog mnostva drugih stvari, ono do granice da sam mislila da ce me infarkt strefit, nisam imala takav mjesec otkako sam krenula pokusavati, i nisam uopce mislila da postoji mogucnost biti trudna u svemu tome, pogotovo nakon godine dana pokusavanja...tako daaaaaa sve je moguce....

https://ibb.co/NWw5fy1
    https://ibb.co/KbxF0zq
    https://ibb.co/NT5cdrT

Malo jesu sramezljivi i ne toliko tamni, rozi su uzivo, ali sta bude bit ce, sad bar znam da mogu...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Joja 🙏
    05. Veljača 2021. 15:23

Lucky do utorka bolje da "obavi" izvan mackice ahahahaha... I tako ti nece jos ovulacija pa nemas frke... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

silver
    05. Veljača 2021. 15:24

Samo da kazem: prije 3-4 dana sanjala sam pozitivne testove, bila sam tako sretna u snu da kad sam se probudila nisam htjela testirati da me ne ubije u pojam negativni test  I da, ovaj mjesec smo trebali uzimati pilule da utisamo jajnike prije nego krenemo u IVF ciklus, ali zbog posla i nekih drugih stvari i planiranja rekli smo ok, ajd jos jedan ciklus prirodnjak i IUI, i rekla sam bila ovdje da sam trazila Letrozole (da nisam ne bi ga ni dobila vjerojatno nego glupi Clomid).

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    05. Veljača 2021. 15:25

Ispricavam se sad sto sam par postova o sebi a nisam tako dugo svratila ovdje!! Nadam se da ste sve dobro i da se ne predajete!!!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.