Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pokloncic13
    05. Veljača 2021. 16:41

Silver oprosti kaj te sad gnjavim,dali si možda istražila dali je ta metoda pogodna za nas s čestim gljivicama?
    Meni se osobno očito bas u vrijeme ovulacije i obilnog iscjetka javljaju gljivice unazad 6 mjeseci pa mi se i to čini solidno. 
    I koliko sode ti treba po odnosu?

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

silver
    05. Veljača 2021. 17:08

Pokloncic13

Silveroprosti kaj te sad gnjavim,dali si možda istražila dali je ta metoda pogodna za nas s čestim gljivicama?
    Meni se osobno očito bas u vrijeme ovulacije i obilnog iscjetka javljaju gljivice unazad 6 mjeseci pa mi se i to čini solidno.
    I koliko sode ti treba po odnosu?

Ako imas obilan iscjedak nema potrebe da pokusavas sodu, ja mislim da si ok sto se tice pH rodnice. 
    Jako malo, tek toliko da se primi za mokri prst (prvi clanak)  znaci jako jako malo. 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    05. Veljača 2021. 17:09

🦋Anitram1982🦋

Silver cestitam.👏👏👏👏👏nek bude skolska i dosadna ❤

Hvala Martina nemoj jos cestitati, tko zna sta ce bit sutra-preksutra...za tjedan dana, za mjesec.... Ipak imam 36, strah me sljedecih koraka...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

05. Veljača 2021. 17:10

Lucky🍀

Hopeforyou

Lucky🍀

🍀🤞🏻💝🥰VESELO VALENTINOVO 🥰💝🤞🏻🍀

Silver - 04.02.2021. - ➕❤️
    Hopeforyou - 08.02.2021. - 3 dana ❤️
    Wonderwoman - 09.02.2021. - 4 dana❤️
    Anitram1982 - 11.02.2021. - 6 dana ❤️
    Sanjarka - 11.02.2021. -6 dana ❤️
    Pokloncic13 - 11.02.2021. - 6 dana ❤️
    DajanaT2106 - 11.02.2021. - 6 dana ❤️
    Sayuri - 14.02.2021. - 9 dana ❤️
    Joja - 14.02.2021 - 9dana ❤️
    Tonkica111 - 22.02.2020. - 17 dana ❤️
    Annboleyn - 26.02. 2021. - 21 dan ❤️
    Enaaa1 - ❤️
    Anchy_23 - ❤️
    Maki994 - ❤️
    Kaća - ❤️
    Danchy1990 - ❤️
    Lucky - ❤️

Sta ja radim prva na listi? 😂😂😂😂

Ti prva pisas da jos jedan plus stavim 😂

Ne osjecam se ovako ugodno,kao da su sve oci foruma uprte u mene 👀👀👀 Ajmo sad svi cekat Martinin testic ☺️☺️☺️

silver
    05. Veljača 2021. 17:10

Leoni 🧚🏻‍♀️

Silver ja te se secam!!! Ja ti cestitam od srca ♥️♥️♥️♥️♥️ jako si me obradovala, jakooo 🌼🌼🌼🌼🌼

Leoni i ja se tebe sjecam!!! Hvala ti!! 
    Javit cu vam se kroz koji dan, planiram kod svog ginekologa sljedeci tjedan. 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    05. Veljača 2021. 17:12

Lucky🍀

Cek Silver znaci mi s malo iscjetka bi trebale u sebe stavit prasak za pecivo 🤔🤔🤔 i onda dobis kasnije jednu finu buhtluuu 🤭🤭🤭

E ahhahaha ubij me ja ne znam sta je baking soda na hrvatskom, bas sam pokusavala skuzit nedavno hahahaha....
    Da, pripremis pecnicu!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

05. Veljača 2021. 17:18

Ja bi rekla da je baking soda,soda bikarbona,a prasak za pecivo da se kaze baking powder..to je ono sto ja znam od amerikanaca i njihove kuhinje 😂 a ima logike jer se soda bikarbona stavlja i za ciscenje odvoda,perilice i svega,znsci ustvsri to bude mali servis i mijenjanje ulja 😂😂😂😂
    Silver vjerujem da mislis da su ti godine veliki faktor,jesu sigurno ali mislim da ti i vjera u dobar ishod veliki postotak uspjeha nosi. Ako mi sve ovdje vjerujemo da ces krajem 10mj imati smotuljak u rukama,vjeruj i ti onda u to ❤️

Sara 🌸
    05. Veljača 2021. 17:21

silver

Djevojke, ne pratim vas nesto ovaj mjesec uopce. Sjecate me se?Da vam javim cini se da je Letrozole bio prava droga za mene. Imam pozitivan test od jucer, cak sam i svecano iskoristila FRER koji je bio na polici vise od 6mj. Dakle zene…tocno godinu dana pokusavanja i taman prije nego smo se odlucili krenut u IVF…
    Oprezna sam i nakon godine dana na svakakvim forumima svasta sam vidjela tako da znam da nema partya vjerojatno do kraja a kamoli na pocetku!! Saljem slije, gornja sinoc, FRER jutros, donja veceras. Uh oh jao svasta ne vjerujem jos…Danas sam 13 dpo i na progesteronu sam.
    Svasta nesto novo sam probala ovaj ciklus tako da ne znam cemu bi pripisala…vjerojatno nicemu…
    Da napomenem ovo mi je bio jako stresan mjesec zbog mnostva drugih stvari, ono do granice da sam mislila da ce me infarkt strefit, nisam imala takav mjesec otkako sam krenula pokusavati, i nisam uopce mislila da postoji mogucnost biti trudna u svemu tome, pogotovo nakon godine dana pokusavanja…tako daaaaaa sve je moguce….

https://ibb.co/NWw5fy1
    https://ibb.co/KbxF0zq
    https://ibb.co/NT5cdrT

Malo jesu sramezljivi i ne toliko tamni, rozi su uzivo, ali sta bude bit ce, sad bar znam da mogu…

Silver, ČESTITAM TI OD SRCA! 🍾🥳🥰 Nek testići i dalje tamne, nek bude školska i dosadna trudnoća. Želim ti uistinu sve najbolje! 🧡 I btw, 36.godina nije puno, bilo je i starijih žena koje su iznijele zdravu trudnoću, ali razumijem strah. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

BAJOMA
    05. Veljača 2021. 17:30

Silver čestitam nek bude školska i dosadna🥰

Pokloncic13
    05. Veljača 2021. 17:37

Silver nemoj da te obuzima strah,vjeruj mi to nije dobro. Samo budi opuštena i dan po dan. Vjeruj mi ❤️
    Čekajte di je ta Martina,da nije mogla pol sata ranije popisat plus za nas nestrpljive!?
    Hope? Nemoj me je.. 🎉

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.