Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    05. Veljača 2021. 15:28

Testovi su krasni bas lijepe linije i lijepo tamni. Nek si nas obradovala... cestitam i zelim ti urednu i skolsku trudnocu, bas mi zagrije srce kadq cujem da neko uspije poslije toliko vremena pokusavanja..🥰

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

05. Veljača 2021. 15:33

SILVEEEEEEEEER pa neka si doslaaaaaaaa! Nakon svega sto si prosla,bilo je samo pitanje vremena kda ce doci plusic ali ovo je samo dokaz da sve mora doci u svoje vrijeme izgleda. Prekrasni su testici i cestitam 🤩🤩🤩🤩🥳🥳🥳🥳🥳

Pokloncic13
    05. Veljača 2021. 15:34

Silver ja te nažalost ne znam ali sam sretna radi tebe kad vidim u potpisu koliko pokušavate eto kao da sam ja ❤️ Uljepšala si nam mjesec definitivno i želim ti svu sreću svijeta 🙏

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

silver
    05. Veljača 2021. 15:36

Hvala Sayuri, hvala Lucky!!!! Jos me je jako strah ali nakon godine dana da sam na listi foruma LH trakica i plus jaoooo hahah!! 
    Zelim vam svima isto i jos vise da se svima zadrzi da ne ide nikud!!!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    05. Veljača 2021. 15:37

Hopeforyou

SILVEEEEEEEEERpa neka si doslaaaaaaaa! Nakon svega sto si prosla,bilo je samo pitanje vremena kda ce doci plusic ali ovo je samo dokaz da sve mora doci u svoje vrijeme izgleda. Prekrasni su testici i cestitam 🤩🤩🤩🤩🥳🥳🥳🥳🥳

Hvala ti!!!!! Ja sam sigurna da je to sve neka sudbina i sve u neko odabrano vrijeme, nema sta nisam probala do sada stvarno, ali eto...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    05. Veljača 2021. 15:39

Pokloncic13

Silverja te nažalost ne znam ali sam sretna radi tebe kad vidim u potpisu koliko pokušavate eto kao da sam ja ❤️ Uljepšala si nam mjesec definitivno i želim ti svu sreću svijeta 🙏

Hvala Pokloncic, luda godina je bila!!!! Stvarno ne zna nitko tko ne prolazi to kako je to tesko i kako smo mi zene nevjerojatna bica!!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

05. Veljača 2021. 15:42

Silver cestitam od srca🥰🥰 prekrasno!! Nek je uredna i skolska, javljaj nam se svakako!!! 😄😄💕💕

05. Veljača 2021. 15:44

Otkrij na svoju formulu😄 koje dane ste hopsali oko O i koje simptome imas? 🍀

silver
    05. Veljača 2021. 15:59

Hvala zoe, evo mog grafa sa svim hopsanjem, IUI-om, svim tableticama i slicno. Moram reci da imam filing da sam probala BSF u pravo vrijeme. BSF = baking soda finger, ludilo metoda hahaha potrazite ako vas zanima, malo se cini ludo ali citala sam mnostvo pozitivnih iskustava, mislim da bi bilo vrijedno znanstvene studije.
    Sto se tice tabletica, Letrozole, Cyclofenil, doze gonadotropina. Moja klinika ne zeli davati stoperice, zele da zene ovuliraju prirodno ako inace mogu. Ovulirala sam dvije jajne stanice, jedan folikul 28mm i jedan 19mm, oba na desnom jajniku, potvrdila ultrazvukom. E i zadnja dva ciklusa idem na akupunkturu. 

Simptomi? Nula, nista. To me malo plasi, ali na progesteronu sam pa mozda zbog toga. Cak me ni cice ne bole uopce, ne bi imala pojma da nisam testirala, a skoro da i nisam ovaj ciklus. Inace sam paranoicna, hipohondricna i znam svaki sum svog tijela, nista ovaj mjesec, jedna ili dve glavobolje, koje sam pripisala progesteronu i estrogenu. Prije par dana sam se osjecala kao da cu se razboliti jedno sat, dva i vec sam se uvjerila da sam pokupila koronu jer sam bila na sastanku sa osobom iz Šangaja...cak nisam to ni zabiljezila a inace sve biljezim, ali eto mozda je to nes znacilo, nemam pojma...

graf: 
    https://ibb.co/BjQFDqh

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

05. Veljača 2021. 15:59

Lucky🍀

🍀🤞🏻💝🥰VESELO VALENTINOVO 🥰💝🤞🏻🍀

Silver - 04.02.2021. - ➕❤️
    Hopeforyou - 08.02.2021. - 3 dana ❤️
    Wonderwoman - 09.02.2021. - 4 dana❤️
    Anitram1982 - 11.02.2021. - 6 dana ❤️
    Sanjarka - 11.02.2021. -6 dana ❤️
    Pokloncic13 - 11.02.2021. - 6 dana ❤️
    DajanaT2106 - 11.02.2021. - 6 dana ❤️
    Sayuri - 14.02.2021. - 9 dana ❤️
    Joja - 14.02.2021 - 9dana ❤️
    Tonkica111 - 22.02.2020. - 17 dana ❤️
    Annboleyn - 26.02. 2021. - 21 dan ❤️
    Enaaa1 - ❤️
    Anchy_23 - ❤️
    Maki994 - ❤️
    Kaća - ❤️
    Danchy1990 - ❤️
    Lucky - ❤️

Sta ja radim prva na listi? 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.