Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    05. Veljača 2021. 13:10

Pokloncic13

Ja čekam Hope i Martinu 🥰
    One bi nas svakako po svim simptomima trebale razveseliti 🎉😇

Daaaaaaa 🥰🥰🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Joja 🙏
    05. Veljača 2021. 13:13

Pokloncic tebi je trakica bar 0.4 ahahaha moja je 0.00 zeno draga .. aplkkacija ju ne moze ni ucitati 🙈 
    Anchy ajde i ti probaj one kapi koje Lucky koristi... Meni se sve cini da su njoj pomogle po pitanju ovulacije... 
    Lucky treba nas pohvatat ahahaha puno piskimo pa i puno tipkamo ahahaha
    Mmmaaarrttiinnaaa gdje si nam ti? Imas nekakvih simptomcica za prijaviiit?? Ne mozemo te docekat :)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Veljača 2021. 13:22

Joja💙

Pokloncic tebi je trakica bar 0.4 ahahaha moja je 0.00 zeno draga .. aplkkacija ju ne moze ni ucitati 🙈
    Anchy ajde i ti probaj one kapi koje Lucky koristi… Meni se sve cini da su njoj pomogle po pitanju ovulacije…
    Lucky treba nas pohvatat ahahaha puno piskimo pa i puno tipkamo ahahaha
    Mmmaaarrttiinnaaa gdje si nam ti? Imas nekakvih simptomcica za prijaviiit?? Ne mozemo te docekat :)

Bas bi mogla...Lucky di si nabavila te aqua femina ljekarna ili? Nisam to nikad pila 

Joja 🙏
    05. Veljača 2021. 13:22

Leoni to ti je dobro pitanje.... Mozda bi annb mogla to znati... Ja nekako vjerujem bazalnoj... Ako ti je sumnjiva ta metoda mozes izvaditi progesteron 21 dan ciklusa. Jedino to ti moze potvrdit sa sigurnoscu da je doslo do ovulacije..... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Pokloncic13
    05. Veljača 2021. 13:29

Ma prevare od trakica kažem ti. Zavarava me samo pa mi uzbuđenje poraste 🤣
    Sanjarka jel ove naše hcg s Amazona bacaju evaporacijske? Znam da si ti nešto vidjela na svome,a neznam na kojoj je bio stranici,pa sad gledam svoj jutarnji i kao da mi se nešto vidi,ili moja zelja i dioptrija vide 😅🙊

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

05. Veljača 2021. 13:32

Leoni 🧚🏻‍♀️

Cure, jel moze temp skociti i detektirati O iako je folikul bio bez jajne stanice, to jest iako je prazan.
    Jel temp skace samo ako je prava O sa stanicom ili skace kada punke folikul?

Pa koliko ja znam, može. Ni temperatura ni lh ne mogu 100posto reci da li je folikul koji je pukao prazan, sa nezrelom stanicom ili sa savrsenom stanicom. A žuto tijelo ce se stvoriti i uzrokovati rast bbt. Nista nam ne moze reci da li je ovulacija bila kvalitetna. 

05. Veljača 2021. 13:33

Tu sam...imam tem 37.2...mljecni iscjedak i grcice kao pred klasican dolazak M. Oko 18 cu raditi test...strpiti cete se vi do tada 😛

Sanjarka88
    05. Veljača 2021. 13:34

Pokloncic13

Ma prevare od trakica kažem ti. Zavarava me samo pa mi uzbuđenje poraste 🤣
    Sanjarkajel ove naše hcg s Amazona bacaju evaporacijske? Znam da si ti nešto vidjela na svome,a neznam na kojoj je bio stranici,pa sad gledam svoj jutarnji i kao da mi se nešto vidi,ili moja zelja i dioptrija vide 😅🙊

Daj sliku 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Anchy_23 🌈 🌸
    05. Veljača 2021. 13:35

Lucky🍀

Anchy imas na fejsu stranicu Priroda u bocicama, tamo sam narucila, stiglo za 2 dana, ja sam im poslala poruku na messenger i brzo smo sve dogovorili. To ti je skoro ista stvar kao femisan a, mozda cak i bolje, a isplativije je, ja sam sad popila bocicu, traje oko 2 mjeseca.

Dankešun 

Kaća
    05. Veljača 2021. 13:36

🦋Anitram1982🦋

Tu sam…imam tem 37.2…mljecni iscjedak i grcice kao pred klasican dolazak M. Oko 18 cu raditi test…strpiti cete se vi do tada 😛

Jel ti znaš koliko ima minuta do 18h??

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.