Kakav je to mliječni iscjedak? Koje strukture?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam suha ko barut 😬
Iz mene cijeli dan curi soerma od jucer 😶
To mrzim
Kad je ovulacija posebno, jer ne kuzim sta je sperma a sta egg 😂
Kakav je to mliječni iscjedak? Koje strukture?
Mljecni je meni onako bijeli pomijesan sa vodom. Ne smrdi, nije ljepljiv, neg jednostavno se pojavi na gacicama. Dobim ga nakon M i onda nestane. Zatim mi se pojavi oko O opet ali vise bude rastezljiv i ljepljiv..i onda nista opet do pred M. Tada se pojavi taj mljecni.
Ja sam suha ko barut 😬
Iz mene cijeli dan curi soerma od jucer 😶
To mrzim
Kad je ovulacija posebno, jer ne kuzim sta je sperma a sta egg 😂
Aime tako i jaaaa...kao sad bi trebala kroz par dana ovulacija a ja ne kužim jel imam iscjedak ili ne zbog sperme 🤦🏻♀️🤷♀️
A struktura tog mljecnog iscjedka kod mene bi rekla da je tipa kao kat ti kapne jogurt eto tak otprilike.
A struktura tog mljecnog iscjedka kod mene bi rekla da je tipa kao kat ti kapne jogurt eto tak otprilike.
Ahaaaa
To nemam nikad 😂
U mene je veci dio ciklusa proziran
Ono kao da sam vlazna
U o ide standardni egg
I nakon zna bit tu i tamo kremasti gusti
Ili isti takav rastezljiv malo
To i ja imam Martina od jutros,primjetim u školjci da oprostiš,onak doslovno kao da jogurt kapne.
Čak sam obrisala papirom da vidim jel ima kakav miris ilitiga smrad,ali ne,totalno je neutralan ali gro gust.
Kaj se tiče testa,ja nemam razočarenje jer čim prođe ovulacija postavim si ništa od toga i računam kad ću dobiti.
Naravno imam nadanja,ali bi me apsolutno šokirao pozitivan test,a negativan ionako očekujem.
Osobno sam si zadala do jeseni ako ne uspijemo prirodno,a onda postupak..
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Pazi ove Sanjarke. Zena hladno mene stavi na popis pisanja sutra,a zeli da pisam i veceras😂 jel onda veceras il sutra ujutro? Hahahaah
Joj Martina ko ce docekati taj plusic u 18h..🤨
Curke, bacaju li Frerovi evaporacijsku, nesto nisam primijetila da se desava, ja svoj piskim u sljedecu subotu, 7dpo...ima li neko ko ce sa mnom piskiti ili sam usamljena u tom poduhvatu taj dan?🧐
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g
09.10-missed ab.
Papa✅ Brisevi ✅
➕ 16.03.2021
Pazi ove Sanjarke. Zena hladno mene stavi na popis pisanja sutra,a zeli da pisam i veceras😂 jel onda veceras il sutra ujutro? Hahahaah
Pa da 😂 imas 3 testa
Hello 🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji