Djevojke moje 🤗
Danas mi je 9dpo.. Mislite da nastavim sa trakicama? Ima li smisla?
Mislila sam čak i kupit test.. Nemam neke simptome samo sto mi je kao da zabe imam u jajnicima hahaha
I htjela sam vas jos pitati mozda je malo intimno ali mozete mi odg i ne morate hehe
Koliko cesto imate odnose jel fo svaki drugi dan, tri dana, pet ili kako vam se da?
I jeste li mijenjale svoju prehranu.. Ja razmisljam mozda da nije i to.. Jer relativno nezdravo jedem.. A nisam opet neka ni debela hahah.. Ali opet mislim mozda da i to promijenim pa mozda onda bude nesto ili ja to samo izmisljam ahhaha 🙈
Kod nas nije bas odredjeno. Nekad se desi da 3 dana imamo svaki dan, a ponekad ni 10 dana. Ovisi kako radimo i koliko smo raspoloženi. Nikad nije na silu, cak i ako mi se desi ovulacija, necu da forsiram. A sto se tice zdrave prehrane, ja licno ne pazim prrtjerano. Pisala sam vec za caj koji pijem, to najcesce samo do ovulacije, uzimam folio, trudim se da pijem dovoljno vode, da jedem dosta razlicitog voca i povrca. Ne izbjegavam slatko, jedem stvarno raznovrsno. Imam mozda 3kg viska ali se s tim uopste ne opterecujem jer imam istu kilazu vec 10 godina.
Pokusaj uraditi test, meni je nazalost negativan. Ako ne dodje vjestica za vikend uradit cu tek tad ponovo.
🤞
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
25.08.21 nas prvi pregled 🥰
24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Erdina joj taj CB,ja ne znam zasto sam skepticna prema tim digitalnim,ja sam vise da se on koristi kada se trakicom utvrdi T.. ja sam svoje slike prolijedila frendici pa je ko i Bajo slika zavrsila u filteru jer se vidi skroz neka slabasna crtica 🤣 pa sad ko zna,ja sam mislila da oci rade neke trikove,al valjda ako uz nasu Bajovidi jos netko,mozda nesto i postoji. Uglavnom 9DPO je rano,ali kad bi to bilo to ovaj mjesec,gledala sam termin bi bio 19.10 🤩🙈
Koje testove vi koristite, trebaju mi neki jeftini da ih mogu naruciti sa Amazona a da su pouzdani. Na ove bacam gomilu novca i X puta do sad mi se pojavila evaporacijska linija. Ali oni su jedini koje pronalazim u Dm a da su za utvrdjivanje rane trudnoce.
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
22.04.2022 ❤️ E ❤️
Tak i ja Lucky,Milka noisette mi je bila dnevni amen,uz čuda od ostalog.
Ubiti smo familija od slatkiša,jedino kaj ne zlempam sokove,za razliku od muza.
I odsad imam istu filozofiju kao ti oko seksa oko ovulacije. Ta tri dana bubanza,a ostalo kak nam se da.
Jedino kaj ću muzu investirat idući mjesec kad potroši mascupro fertilitat za bolje spermice kupiti profertil plus. 🤢
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Mi hopsamo kad nam se hopsaa i kad mozemo od klinaca
Nije nikad prosao tjedan da nismo bar jednom
Kad smo na go onda bude svaki dan Ugl.
Sta se prehrane tiče
Nisam bas odraz nekog zdravlja Al nije ni najgore
Za sada nisam nista mjenjala
Pokusavam smanjit kruh i slatko jer ide ljeto 😂
Nemam kg viska
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kupljeno 😁 Javim vam se za pola sata sa negativnim testom 😂
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Kupljeno 😁 Javim vam se za pola sata sa negativnim testom 😂
🤞 Svi se nadamo + 🍀
Pokusavamo od 9/20
Biokemijska 12/20 😔
👩⚕️ 33
👨⚕️36
+ 09.08.21
22.04.2022 ❤️ E ❤️
sayuri wauuu uzivaj zeno!
tina drzim fige da ipak bude neka sjena crta nesto
---
Ja i dragi se keksamo svaka 2 -3 dana. Nekad i 2 dana za redom, ovisi kako nam dode i kako se poklopi hehe
Hvala cure moje 🤗🤗🥰
Otici cu danas do Müllera pa cu kupiti test a i trakica
Planiram i D vitamine kupit i citala sam za B9.. Nezz dal se smije kombinirati
Heheh ma znam da nema intimnih pitanja ali reko neko mozda ne bih napisao
Msm meni je to sve normalno pa tako da mi nije problem pricati o tome
A sto se tice prehrane oke nisam nesto ni citala o tome
Ali jedem saroliko nisam izbirljiva po tom pitanju tako da nemora onda biti prehrana hehe 😃
🙋♂️25 🙋♀️26
🤵👰 21.6.2019. ❤️
Pokusavamo od 06/19
Pila prah Clavella premium 18.11.20.-5.12.20.
Trenutno pijem D3 2000 💊 ➖
Macina trava kapi i vaginalete (Pahuljica cosmetica)
Folna
🧔 Spermio - 21.5.21' 🍬🔝 😁
Dajana,neznam gdje si doma,ja sam išla na Merkur raditi vitaminski status i na konto toga sam dobila ove suplemente koje su granične bile tada.
Ubiti sam bila na rubnoj donjoj granici graničnih vrijednosti parametara koji su bitni za začeće tak da sad uzimam boost sprey b12,d3, cisti folat,inositol,magnezij glicinat,kendural c jer mi je feritin bio prenizak u odnosu na optimalne vrijednosti za trudnoću i brazilski oraščić jedan dnevno.
To je neka moja dnevna rutina koju sam promijenila unazad 2mj.
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Jutro mačke :*
Toni zenooo nema sanse da ti mullerov test poksze 9dpo... Bsr ne nwsto svo mi mozemo vidjet.... Pisni ti sutra ujutro opet al osjetljiviji test :*
Erdina kokiko si ti osjetljiv test piskila i stavi nam ga da vijecamo :*
Dajana mi svaki mjesec mijenjamo taktiku. Sljedeci ciklus cemo odma poslje menge krenut (imam rane ovulacije) i svaki drugi dan do porasta tempice.... Mozda oko pika i svaki dan ako nam se bude dalo....
Sanjarka jooj bas super sto si pocela piskat? Piskis na prvi jutarnji ili?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Sortiraj odgovore
Najstariji