Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    30. Siječanj 2021. 14:19

Meni je doktor nakon ovulacije znao reci vdim zuto tijelo,uspjesno si ovulirala sad samo moramo pricekati desetak dana da vidimo jel ce se to pretvoriti u nesto drugo ili ce nastupiti M pa je po meni logicno da odmah nakon O odnosno tog folikula koji pukne jajna stanica dobiva naziv zuto tijelo zbog tih hormona koji su neophodni za odrzavanje trudnoce ako dode do oplodnje ☺️

annboleyn
    30. Siječanj 2021. 14:21

Hope, mala ispravka: zuto tijelo je u jajniku i ono u principu predstavlja endokrini organ koji luci hormone, progesteron prije svih koji sada priprema endometrij za mogucu implantaciju oplodjene jajne stanice.

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Sanjarka88
    30. Siječanj 2021. 14:30

Joja mislim po tempici da si Def ovulirala 10dc kako je i dr rekao 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Siječanj 2021. 14:33

IK_26

Ja imam pitanje,malo me buni sve to. Piškila sam Ih trakice 3 dana za redom, dakle prekjučer jako tamna crtica ista kao i testna, jučer ujutro također,jučer popodne isto… I danas ujutro također prisutna, dosta vidljiva ali ne kao jučer. Nisam do ovog mjeseca nikad koristila te trakice. Možda trakice nisu ispravne? Jel moguće da su 3 dana tako jako vidljive te crte? Ili … Hvala 🥰

Moguce je pik bude 2 dana, meni je jednom i 3 trajao 
    Crta je vecini žena vidljiva no lh je pozitivna samo ako su obe crte iste boje ili testna tamnija od kontrolne. Stavis nam slike trakica? 

• IK_26
    30. Siječanj 2021. 14:33

Sanjarka88 🐰

IK_26

Ja imam pitanje,malo me buni sve to. Piškila sam Ih trakice 3 dana za redom, dakle prekjučer jako tamna crtica ista kao i testna, jučer ujutro također,jučer popodne isto… I danas ujutro također prisutna, dosta vidljiva ali ne kao jučer. Nisam do ovog mjeseca nikad koristila te trakice. Možda trakice nisu ispravne? Jel moguće da su 3 dana tako jako vidljive te crte? Ili … Hvala 🥰

Crta je vecini žena vidljiva no lh je pozitivna samo ako su obe crte iste boje ili testna tamnija od kontrolne. Stavis nam slike trakica?

Kako se stavljaju slikice?

Erdina
    30. Siječanj 2021. 14:44

Moze li mi neko objasniti kako da pratim LH sad sam 6dpo. Inace ovulaciju lovim sa ClearBlue smajlicem. Je li testna mora ponovo da tamni sve jace i jace ako je trudnoca ili? 

Pokusavamo od 9/20
    Biokemijska 12/20 😔
    👩‍⚕️ 33
    👨‍⚕️36

+ 09.08.21
    25.08.21 nas prvi pregled 🥰
    24.04.22 Termin za porod 🥰 it's a girl 💕
    22.04.2022 ❤️ E ❤️

Joja 🙏
    30. Siječanj 2021. 14:46

Hope i annb kako je to sve zanimljivo :D jedva cekam 8.2. da vadim progesteron.. doktor me upozorio da ukoliko bude povisen, moguce da je to zbog trudnoce... Jer ce meni 21 dc (kad sam narucena) bit vec 11 dpo :) .... Mozda onda ni ne piskim kineze ovaj mjesec nego samo cekam nalaz....
    Zelja mozda bi ti bilo bolje piskit uvijek iste pogotovo u pocetku dok ne skuzis kako ti koje reagiraju... 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Sanjarka88
    30. Siječanj 2021. 14:48

IK_26

Sanjarka88 🐰

IK_26

Kako se stavljaju slikice?

https://imgbb.com/

Ovdje upload pa nam tu kopiras dobiveni link 

Joja 🙏
    30. Siječanj 2021. 14:48

Erdina

Moze li mi neko objasniti kako da pratim LH sad sam 6dpo. Inace ovulaciju lovim sa ClearBlue smajlicem. Je li testna mora ponovo da tamni sve jace i jace ako je trudnoca ili?

U slucaju trudnoce lh bi trebale vrištat :) al bilo je cura kojima uopce nisu potamnile.... Uglavnom, lh pik u danima pred mengu mogao bi znaciti trudnocu .... :) 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

30. Siječanj 2021. 14:52

Anchy_23 🌈

Hvala curke moje. ❤ Na svim savjetima.
    Polako pa cemo vidjeti sto nije ok. A mozda se i desi cudo opet pa bude jedna prirodna O kao kod Lucky 😊😉

Evo ja kazem. Nastavi sa Lh trakicama ako imas i ulovit ces pik 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.