Kaća prohodnost nisi radila?
Ultrazvuk, papa, brisevi, hormoni. Sve je školski, osim ovarijske zalihe koja bi mogla bit malo bolja,ali nije strašno. Prohodnost nisam radila.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kaća ajde neka ga heheheh cestitam mužiću za kvalitetne vojnike :)) kad pocinjes piskit trakice?
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Ja sam završila s trakicama,digitalac bacio prazni krug,trakice posvijetlile.
Jel to znaci da mogu ujutro pocet rokat ananas?
Brijem da sam iscijedila muza do ibera da me nije imalo kaj za oploditi 🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ostala sam bez njih, mislim da ću preskočiti ovaj mjesec trakice i samo se peglati prirodno 😂 pa ćemo vidit
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ja sam završila s trakicama,digitalac bacio prazni krug,trakice posvijetlile.
Jel to znaci da mogu ujutro pocet rokat ananas?
Brijem da sam iscijedila muza do ibera da me nije imalo kaj za oploditi 🤣
I ja sam jucer pisnula jednu jos
https://ibb.co/gW5wPpm
Cekam da ff potvrdi sutra o na 14dc
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja nis neznam kad će mi potvrdit,a nebi htjela fulat dane za ananas,tu sirocek stoji 🙊
Veli sin jel to bor 😅🤣
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
A ja razradila cijelu taktiku keksanja i sad sipak Tema ovog ciklusa je trebala biti manje je više. Znaci isla bi u klub cura gdje je Sanjarka sa 1 ili max 2 keksa u plodne dane. A sad nemam volje za sexsom. Mislim da muz ide na pauzu...ionako sad ne pricamo. Moram se malo duriti, pa da pomirbeni bude extra hahah
Anchy bas mi je zao🥺 mislis da bas nema sanse da se pojavi neki vodeci folikul u kasnijoj fazi ciklusa? Drzim fige🤞🏻 Ako ne barem da dodje M normalno i da bude jedan lijepi prirodni ciklus s prirodnom O.
Ja sa svojim muzem nisam nikada ni spominjala opciju MPO, posto smo zakljucili da necemo dizat paniku do moje 30., to je jos 4 godine pa idemo laganini kako bude😅
Anchy bas mi je zao🥺 mislis da bas nema sanse da se pojavi neki vodeci folikul u kasnijoj fazi ciklusa? Drzim fige🤞🏻 Ako ne barem da dodje M normalno i da bude jedan lijepi prirodni ciklus s prirodnom O.
Ja sa svojim muzem nisam nikada ni spominjala opciju MPO, posto smo zakljucili da necemo dizat paniku do moje 30., to je jos 4 godine pa idemo laganini kako bude😅
A moguce je da se pojavi...ali ne znam kad...morala bi piskiti trakice svaki dan. Mene vise brine sto ne znam kad ce mi M doci. Ja kad nemam O po par mjeseci onda nemam ni M haha sva sam sjebana
Ja nis neznam kad će mi potvrdit,a nebi htjela fulat dane za ananas,tu sirocek stoji 🙊
Veli sin jel to bor 😅🤣
😂😂😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji