Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    29. Siječanj 2021. 13:57

Anchy ako vam financije i poslovi dopustaju, uplatite si neki put za valentinovo (mozda neke toplice) i pustite mozak na pašu .... Valentinovo bas pada u nedjelju i mozete imat prekrasan vikend... Obecaj sama sebi da neces spominjat niti trudnocu niti ivf.... Jednostavno uzivajte :) 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Tonia♥️
    29. Siječanj 2021. 14:30

Joja💙

Anchy ako vam financije i poslovi dopustaju, uplatite si neki put za valentinovo (mozda neke toplice) i pustite mozak na pašu …. Valentinovo bas pada u nedjelju i mozete imat prekrasan vikend… Obecaj sama sebi da neces spominjat niti trudnocu niti ivf…. Jednostavno uzivajte :)

Ja taman odo s dragim sutra, mali wellness vikend...treba se čovjek malo posvetiti sebi, nije na Valentinovo ali je na slobodan vikend, pa se to koristi :))) ti mali zajednički izleti su najslađi, kratko ali slatko opuštanje, treba to svakom paru 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

💎 💌Doris-S 🌠🐇
    29. Siječanj 2021. 15:09

Tonia

Joja💙

Anchy ako vam financije i poslovi dopustaju, uplatite si neki put za valentinovo (mozda neke toplice) i pustite mozak na pašu …. Valentinovo bas pada u nedjelju i mozete imat prekrasan vikend… Obecaj sama sebi da neces spominjat niti trudnocu niti ivf…. Jednostavno uzivajte :)

Ja taman odo s dragim sutra, mali wellness vikend…treba se čovjek malo posvetiti sebi, nije na Valentinovo ali je na slobodan vikend, pa se to koristi :))) ti mali zajednički izleti su najslađi, kratko ali slatko opuštanje, treba to svakom paru

Ugodan vikend vam želim 🏖️🤩

29 god Pokušavamo od 6/2020
    Ciklusi 30-36 dana
    16.7.- ureaplazma - terapija doksicilin i muž i ja
    16.8. - ponavljanje briseva
    Nalaz briseva - uredan🥳🥳
    22.11.2021. +
    Krajem srpnja nam stiže prva mrvica.

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Siječanj 2021. 15:12

Joja💙

Vikendima smo slobodni, mozemo gdje hocemo i zapravo stalno negdje idemo. Mislim da mi ni wellnes ne bi izbacio bebu iz glave. Jos bolje...pitala bi se jesam li se sad dovoljno opustila pa ce mozda nastati js hahah A znas sta mislim da cu sve sad pustiti k vragu dok me gin ne nazove. Kad nazove i kaze sta i kako cemo dalje cu razmisljati o svemu...

29. Siječanj 2021. 15:21

Joj curke evo mene opet malo tu,toliko stranica natipkano pa dok pohvatam. Ako slucajno krivo napisem nick neke curke nemojte zamjeriti ali nije mi lako 5 stranica i par tema razlicitih odma svrstat 😂
    Uglavnooom ako se ne varam to je bila mozda Anchy koja ima borbu s muzem ko s vjetrenjacama u vezi MPO...slazem se s onom koja je god rekla da mu treba samo objasniti na nacin da je od Boga sve unaprijed isplanirano,pa tako i ti postupci koji pomazu onima koji zele imati djecu,a sami to ne mogu ostvariti,pa je to metoda da sve sjedne na svoje mjesto i da se ostvari ta najveca zelja. 
    Mislim da me Joja pitala kakva je bila metoda? Obzirom da smo bili u fazi da nismo pricali nakon te dijagnoze i svega a ja se raspadala,na kraju smo to rijesili tak da je pogledao nalaz,ja sam mu sve u detalje prihvatio i dan prije ovulacije i na sami dan ovulacije smo imali odnose po 2 puta,mislim ne znam,covjek je krenuo bjezat od mene jer sam stvarno bila napaljena ovaj mjesec i libido mi je bas bio jak ovu ovulaciju. Nadam se da se folikul nije pretvorio u cistu,sad cekam 8.2. Kad bi trebala doci,iako mislim iskreno da nece biti plusa jer je bilo premao vremena do ovulacije,ja sam bila jos u fazi tugovanja oko dijagnoze iako sam sad vec prihvatila to i objavila rat dijagnozi,ali vidjet cemo..ne znam,osjecam nekakvu blagu bol u krizima i nikako da se namjestim kako treb a kod sjedenja i zadnjih dana cesto idem na wc,vjerojatno sam se nahladila negdje i to je vise manje to😂 cekam 8.2. Pa cu znati vise 🤣🤣

29. Siječanj 2021. 15:22

Usput vi koje ste u fazi sredivanja,divim vam se! Ja jedva cekam da se postave plocice da ofarbam te zidove i slozim kuhinju,evo bas mi je danas stigla garnitura za dnevni boravak. Jos malooooo ☺️☺️☺️☺️

29. Siječanj 2021. 15:25

Leoni 🌸

Zdravo cure, nije me bilo duuuugoooo pa me se i ne secate mozdamada su ovde meni jako dobro poznata pojedina imena 😁🤗
    Zelim cestitati svima kojima je uspelo i nama da pozelim srecu 🐞
    Eto mi bili u MPO postupku, kao sto pise u opisu, i onda smo odlucili sada da pravimo pauzu i da hvatam opet pozitivne trakice. Sada cekam da kreme M i u akciji 🧡

Dobrodosla nazad i nadam se da cete uskoro uloviti taj plusic! 🤞🏻💪🏻

Anchy_23 🌈 🌸
    29. Siječanj 2021. 15:39

lucky vidjeti cemo hoce li mi opustanje donjeti nesto...necu piti nista i nista pratiti pa kako bude. 
    Leoni ja te nisam zaboravila  Kako si? Ne znam kako to ide u mpo ali predpostavljam da je sad pauza pa onda opet transfer ili?

tina25
    29. Siječanj 2021. 15:41

Uh bome ste vi natipkale jučer i danas hehe..da ja prijavim svoje "simptome" hahaha...mucnina me uhvatila sinoć i evo me još drži, povremeno probadanje u lijevom jajniku, povremeni slabi grčevi...cice pune i teške, nisu bas nešto bolne..ali ne uzimam to nista kao siguran simptom jer mi to bude skoro svaki mjesec tako

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Joja 🙏
    29. Siječanj 2021. 15:54

Hope ma sad se sjecam.... Ajde dobro ste i pikrili onda :) u svakom slucaju drzim ti fige da nije folikul otisao u cistu i da ces ugledat ➕ uskoro
    Leoni dobrodosla  koji ti je dpo? Ovaj ciklus si otpisala? Ova beta 0,4 je iz ovog ciklusa?

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.