Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Siječanj 2021. 15:28

Pokloncic svaka cast za akciju, bome ste vrijednj bili, vjerujem da ce se isplatiti🤭 koja je to gin u zagrebu? Da znam za buducnost ako bude trebalo🥰

Pokloncic13
    28. Siječanj 2021. 15:39

Veli muž da ima upalu prepona 🙊 a ja imam samo upalu surle,izgledam ko Rudolf,čudim se kak mu se uopće seksalo samnom takvom 🤣🤣
    Nije da reklamiram,različita su iskustva i zelje svake žene,ali dr ulla marton je toliko empaticna,pedantna,ništa ne prepušta slučaju. Da sam barem za nju znala prije ove trudnoce sv bi bilo drugačije.
    Velim,ne reklamiram,ali zašto ne reci neko izvanredno iskustvo postupanja 🥰

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

28. Siječanj 2021. 15:44

To je to🤣 sad zasluzeni odmor za muza🤭 
    Hvala ti na preporuci, ja sam bas bila kod puno ginekologa i to privatno jer nam je firma placala sistematski svake godine u drugoj poliklinici, a ja sam svake pol godine isla kod Mazalinke. Sad sam si nasla ginekologicu preko hzzo i ovako mi je super, ali ako mi u trudnoci ne bude po volji ici cu privatno🤭 to fakat zelim da mi bude tip top, pedantno i detaljno i nece mi biti zao ni kune😄

Tonia♥️
    28. Siječanj 2021. 15:45

Maša🥰🤰🏼

Cure kod mene upravo prisutne jake mucnine, glavobolja, stoca me u trbuhu, vjetrovi sve zivo 🙈 jedva cekam jutro da vidim sta ce bit 🤞

Mašica meni ovo miriši na lijepi plusić :))) držim čvrsto fige 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Maša🤰🏼
    28. Siječanj 2021. 16:09

Hvala cure :) pisnem ja jos jedan lh veceras 😉

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

28. Siječanj 2021. 16:24

Maša🥰🤰🏼

Hvala cure :) pisnem ja jos jedan lh veceras 😉

Mogla bi i HCG jos jednom jer kao da se nazire crtica.. samo kazem. Malo da zapalim vatru dok je hladno,a ostale cure ce sigurno zakurit do kraja da me podrze 😂😂😂😝

Maša🤰🏼
    28. Siječanj 2021. 16:27

Hahaha ma hcg cu sutra 😉 mozda 🤔 
    Kupila sam muzu salicu pazite ovo ...😂😂 narucila sam je odavno ali sva je crna i onda kad ulijes toplo nesto unutra dode bijela i velikim slovima pise POSTAT CES TATA 🥰 preslatko 🙈 nadam se da cu je brzo iskoristit 😉🤰🏼🤰🏼🤰🏼

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Kiky 🥰
    28. Siječanj 2021. 16:33

Maša🥰🤰🏼

Kupila sam muzu salicu pazite ovo …😂😂 narucila sam je odavno ali sva je crna i onda kad ulijes toplo nesto unutra dode bijela i velikim slovima pise POSTAT CES TATA 🥰 preslatko 🙈 nadam se da cu je brzo iskoristit 😉🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Foraaa, dobra ideja 😁
    Ajde sad cekam plusice dalje. Tko je sljedeci na temi Jesenske bebe falite mi tamo, ima da sve jedna po jedna dodjete tamo, mozete i sve skupa, jos bolje ☺☺
    Stvarno da ove teme nema i ovog foruma ja apsolutno nebi nista znala o nicemu😂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Joja 🙏
    28. Siječanj 2021. 16:34

Maša🥰🤰🏼

Kupila sam muzu salicu pazite ovo …😂😂 narucila sam je odavno ali sva je crna i onda kad ulijes toplo nesto unutra dode bijela i velikim slovima pise POSTAT CES TATA 🥰 preslatko 🙈 nadam se da cu je brzo iskoristit 😉🤰🏼🤰🏼🤰🏼

Jaooo predobra fora :D mozda bude poklon muzu za Valentinovo ;)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Anchy_23 🌈 🌸
    28. Siječanj 2021. 16:43

Kiky potruditi cu se da ti se prikljucim a sigurna sam i ostale cure ovdje bilo bi divnoo da se sve preselimo, + jos par cura sa one teme prva mi tommy pada na pamet. E  koja ekipa bi to bila hehe 🤭🙃😉👌🥳
    Maso za tebe imam posebno dobar osjecaj! Gdje si salicu nabavila ? 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani