Cure kod mene upravo prisutne jake mucnine, glavobolja, stoca me u trbuhu, vjetrovi sve zivo 🙈 jedva cekam jutro da vidim sta ce bit 🤞

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Kiky jako mi je zao :( ali mislis da muz moze uopce a tobom na pregled? Moj nije mogao 😕
Svaka ti cast na hrabrosti , skidam kapu ❤️❤️❤️❤️
Ma i nije mislio samnom ali bi me cekao u cekaonici. A sad moram sama jooooj. Da je barem 2.1 ali eto kad se tako poklopilo sve. Bas sam tuzna

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Mislila sam napisat 2.2 haha da je otisao 2.1 nebi bila trudna 😂😂

Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Cure kod mene upravo prisutne jake mucnine, glavobolja, stoca me u trbuhu, vjetrovi sve zivo 🙈 jedva cekam jutro da vidim sta ce bit 🤞
Drzim ti 🤞🤞🙏

Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Kiky aha skuzila sam 🙈 nemoj bit tuzna zamoli nekog od bliznjih da idu s tobom ako nebis sama ... mozda sestra, prijateljica ili netko ? 🥰

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Kamo ides na pregled? Oces da te ja vozim? 😂😂😂

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
12.07.2022. ➕
Kamo ides na pregled? Oces da te ja vozim? 😂😂😂
Haha 😂😂😂 U Kostrenu. Ja cu vozit uzet cu sogoricu sa sobom pa da nisam sama.

Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Masice pa ti imaš totalno trudničke simptome 🥰🙏
Kiky imam ti ja za preporučiti savršenu ginekologicu u Zagrebu kod koje smije partner i unutra 😉

👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Jebiga sad vidim Kostrena 🥴 ja bi kod ove nakon poroda ovog potegnula iz druge države jer mi je doslovno spasila život,gledajući ginekološki

👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Kiky draga skroz te razumijem, i kod nas je situacija takva da smo cesto razdvojeni i vjerojatno cu kroz vecino toga proci sama, vrlo vjerojatno i porod, ali uopce ne zelim razmisljat o tome, jednostavno se nadam da ce se sve posloziti, bitno da mi je on podrska kakva je🙏🏻 Jednostavno nam je tako, ako zelimo sto bolju buducnost za svoju obitelj moramo sad to istrpiti. Drzim ti fige da budes jaka, neka je s bebom sve kako treba, imat cete vremena da skupa uzivate u svemu❤️
_
Maso drzim ti fige da je to to🍀
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji