Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    20. Siječanj 2021. 22:12

Hvala vam. Ovaj moj sav neki ponosan hehe. 
    Mene malo brine jer ne znam sta onda ne stima... Al idemo dalje korak po korak.... Me odustajem dok ne dobijemo bebicu....
    Pokloncic tu smo jedne za druge... Zajedno cemo proci kroz sve "problemcice".... Tako je puno lakse. :* 
    AnnB jel ti dragi koristi kakve dodatke prehrani? Moj pije cink i folnu... Pio je i sopharmin tribestan al prije dva tjedna prestao.... Ne znam jel to pomoglo ili je i inace bilo sve ok (danas smo prvi put radili spermiogram)

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Joja 🙏
    20. Siječanj 2021. 22:13

Cijena je 400 kn, Zahi :) 

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Zara7
    20. Siječanj 2021. 22:28

ma_tea91

Zara7

Draga Matea, dobro nam došla 😊😊 daleko je 4.mjesec, možda ni ne dođe do te famozne jedne godine pokušavanja, držim figeee 😊🤞
    Ako nije preosobno, možeš li mi malo reći o vanmateričnoj trudnoći što si napisala u potpisu. Jako mi je krivo što si to sve morala prolaziti… uvijek mi je ta vanmaterična baš zastrašujuća, ali malo se o njoj priča. Jesi li imala ikakvih simptoma ili nešto što je upozoravalo da nije sve ok?
    Nadam se da ispod toga u potpisu što prije dolazi jedan ogromni plus ❤

Draga Zara, hvala na dobrodošlici! 😇

Ma nije nikakav problem, treba o svemu razgovarati pa tako i o ružnim stvarima. ☺

Nisam imala nikakve simptome koji bi ukazivali da nešto nije u redu. Bili smo na honeymoon-u u Španjolskoj i baš na dan O, zaljepilo se, ali bez bilo kakve namjere niti misli da će se dogoditi ➕. 😂
    18.07. sam trebala dobiti, i odmah dan poslije vidim ja test pozitivan, naručila se kod gin., međutim nije dala da dođem prije 8. tjedna. Došla, redovni uzv, nema ničega u maternici, gleda ona i vidi zapelo u desnom jajovodu. Hitno u bolnicu, laparoskopija, drugi dan puštena doma.
    Navedeno kako nema uzroka, ali vjerojatno sam imala tada neku upalu.
    Sam postupak operacije i oporavka stvarno nije bio bolan, ali glava je tu bila najgora. 😔
    Sad sam već puno bolje i rekla sam si, tako je moralo biti, idemo dalje, ako se ovo iz prve zaljepilo nema razloga da sad opet neće. 😄

Draga Matea, hvala na odgovoru🥰 
    Uh, kad pogledaš, da te ranije primila bila bi u puno manjoj opasnosti za svoje zdravlje i nekako sve bi bilo bar malo lakše. Jako mi je žao što si to morala proći i vjerujem da je najteži bio psihički, a ne fizički oporavak, ali vidim da si odlično posložila stvari u glavi i da si puna optimizma i snage za dalje. 💪💪Ja uopće ne sumnjam u tvoj skori plus i sretne vijesti! 🍀🍀Jako mi je drago što si se pridružila i da s tobom prolazimo ubuduće što više lipih tamnih crtica! 
    I simptomi ti uopće ne zvuče loše za ovaj ciklus 🙊🙊🤞🤞

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    20. Siječanj 2021. 22:31

Joja ma toooooooo 🥳🥳🥳🥰🥰
    Znam da si Lucky ti dobila dobar nalaz spermiograma na moj rođendan točno, uvik to vidim u potpisu pa nekako razmišljam da je duplo sretan datum 🥰🥳 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    20. Siječanj 2021. 22:31

Lucky nisi ti nego muž je li 😂

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

annboleyn
    20. Siječanj 2021. 22:36

Joja💙

Hvala vam. Ovaj moj sav neki ponosan hehe.
    Mene malo brine jer ne znam sta onda ne stima… Al idemo dalje korak po korak…. Me odustajem dok ne dobijemo bebicu….
    Pokloncictu smo jedne za druge… Zajedno cemo proci kroz sve "problemcice"…. Tako je puno lakse. :*
    AnnB jel ti dragi koristi kakve dodatke prehrani? Moj pije cink i folnu… Pio je i sopharmin tribestan al prije dva tjedna prestao…. Ne znam jel to pomoglo ili je i inace bilo sve ok (danas smo prvi put radili spermiogram)

Ma dobro je da je sve ok, uskoro ce se sve fino poklopiti pa cete doci do svog cilja 🥰🥰🥰
    Dragi pije cink, selen i vitamin C, razmisljam da kupim i neki preparat namijenjen konkretno poboljsanju spermiograma, nek pije kad nece ici doktoru 😂😂😂

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Joja 🙏
    20. Siječanj 2021. 22:40

Matea dobro nam dosla i jos brze osla :) idemo zajedno u nove pobjede... Tu smo ako trebas bilo kakav savjet. Nemam iskustva s van maternicnom trudnocom al sigurno ce se naci koja cura da ti da savjet. Zelim ti plus sto prije :*

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

ma_tea91
    20. Siječanj 2021. 22:46

Zara7

ma_tea91

Zara7

Draga Matea, dobro nam došla 😊😊 daleko je 4.mjesec, možda ni ne dođe do te famozne jedne godine pokušavanja, držim figeee 😊🤞
    Ako nije preosobno, možeš li mi malo reći o vanmateričnoj trudnoći što si napisala u potpisu. Jako mi je krivo što si to sve morala prolaziti… uvijek mi je ta vanmaterična baš zastrašujuća, ali malo se o njoj priča. Jesi li imala ikakvih simptoma ili nešto što je upozoravalo da nije sve ok?
    Nadam se da ispod toga u potpisu što prije dolazi jedan ogromni plus ❤

Draga Zara, hvala na dobrodošlici! 😇

Ma nije nikakav problem, treba o svemu razgovarati pa tako i o ružnim stvarima. ☺

Nisam imala nikakve simptome koji bi ukazivali da nešto nije u redu. Bili smo na honeymoon-u u Španjolskoj i baš na dan O, zaljepilo se, ali bez bilo kakve namjere niti misli da će se dogoditi ➕. 😂
    18.07. sam trebala dobiti, i odmah dan poslije vidim ja test pozitivan, naručila se kod gin., međutim nije dala da dođem prije 8. tjedna. Došla, redovni uzv, nema ničega u maternici, gleda ona i vidi zapelo u desnom jajovodu. Hitno u bolnicu, laparoskopija, drugi dan puštena doma.
    Navedeno kako nema uzroka, ali vjerojatno sam imala tada neku upalu.
    Sam postupak operacije i oporavka stvarno nije bio bolan, ali glava je tu bila najgora. 😔
    Sad sam već puno bolje i rekla sam si, tako je moralo biti, idemo dalje, ako se ovo iz prve zaljepilo nema razloga da sad opet neće. 😄

Draga Matea, hvala na odgovoru🥰
    Uh, kad pogledaš, da te ranije primila bila bi u puno manjoj opasnosti za svoje zdravlje i nekako sve bi bilo bar malo lakše. Jako mi je žao što si to morala proći i vjerujem da je najteži bio psihički, a ne fizički oporavak, ali vidim da si odlično posložila stvari u glavi i da si puna optimizma i snage za dalje. 💪💪Ja uopće ne sumnjam u tvoj skori plus i sretne vijesti! 🍀🍀Jako mi je drago što si se pridružila i da s tobom prolazimo ubuduće što više lipih tamnih crtica!
    I simptomi ti uopće ne zvuče loše za ovaj ciklus 🙊🙊🤞🤞

Zara ❤ hvala na ohrabrujućim riječima.
    Ma najgore se ufurat u neki negativizam, crnilo, loše misli...
    Ja se nadam da kad me jednom dohvati plus, da će se nizati jedan za drugim 🤣🤣.
    U krajnjem slučaju, tu je i umjetna i sigurna sam da ću dobiti priliku biti nečija mama 😍😄.
    A za simptome - živi bili pa vidjeli, oboružana sam testovima (dobila ih od frendice za Božić pa možda budu srećonoše). 
    🥳🥰

30.03.2015. - 👫
    22.06.2019. - 👰🤵
    👩 - 29 M
    👦 - 36 G
    💔 vanmaternična 08/2019 (7+6TT)
    🫖 - vrkuta/marulja
    💊 - Folna, Vitamin C, Zinc, peruanska maca

ma_tea91
    20. Siječanj 2021. 22:48

Joja💙

Mateadobro nam dosla i jos brze osla :) idemo zajedno u nove pobjede… Tu smo ako trebas bilo kakav savjet. Nemam iskustva s van maternicnom trudnocom al sigurno ce se naci koja cura da ti da savjet. Zelim ti plus sto prije :*

Draga Joja, hvala na dobrodošlici. 🥳😍
    Ne vraćamo se na staro, idemo dalje!
    I bravo za nalaze, mora se zaljepiti, samo pozitiva, čista glava i sve će biti u plusu, doslovno.
    😄🥰❤

30.03.2015. - 👫
    22.06.2019. - 👰🤵
    👩 - 29 M
    👦 - 36 G
    💔 vanmaternična 08/2019 (7+6TT)
    🫖 - vrkuta/marulja
    💊 - Folna, Vitamin C, Zinc, peruanska maca

20. Siječanj 2021. 22:53

Joja ja sretna ko da je moj muz🤣 korak po korak i stize bebac❤️
    _
    Matea tu nema negative, tuzan je jedan dan u mjesecu, kad stigne vjestica, ostale dane se trudimo biti pozitivne, vesele🥳🥰🍀 uvijek se nadje neki razlog za srecu dok cekamo da se ostvari nasa najveca zelja❤️
    _
    Kaćo draga sretno ujutro, da obje popiskimo taj plus🤞🏻🤞🏻🤞🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.