Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Siječanj 2021. 18:17

Hocemo nas dvije jos jedan hcg sutra*****🤣🤣🤣

annboleyn
    20. Siječanj 2021. 18:19

Zoe Vidjela sam da radite tako pa i ja prepisala 🤗

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

annboleyn
    20. Siječanj 2021. 18:21

I da, zoe, kaca, sretno sutra 🤞🤞🤞

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    Trudimo se od 2.2018.
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

20. Siječanj 2021. 18:23

Lucky nadam se da ce ti frer u ponedjeljak sluziti za potvrdu🤭🥰🍀🤞🏻🤞🏻🍀🍀 
    Ann hvala❤️🤞🏻 Još imam tračak nade u sebi do sutra🙏🏻

Tonia♥️
    20. Siječanj 2021. 18:24

annboleyn

Tonia nema na cemu. Kako je sad izolovana bakterija, iz cervikalnog brisa? Da li je kada je prvi put izolovan radjen antibiogram? Imas li kakvih tegoba ili je nalaz incidentalan? Moguce da broj bakterija nije veliki ali vjerujem da ce biti potrebno ordinirati antibiotik.

ja sam preko laptopa pa zato vjerovatno meni i hoće citirati :/
    Ne, ne znam niti sama kako se zove uzimanje tog uzorka jer nije iz cervikalnog brisa. Rekla je da se za taj tip pretrage može uzeti anestezija, ali realno traje koju minutu a mogu trpiti bol. Doktorica je rekla da je to uzimanje tkiva maternice, po pravilu su mi to tijekom induciranog poroda trebali uzeti, ali kako je primalja rukama dirala taj dio, shvatili su da je već možda kontaminirano pa zato nisu. Nikada mi nije rađen antibiogram. Nemam apsolutno nikakvih tegoba, a i ovo se saznalo samo zato jer se radila pretraga zbog spontanog. Jer nakon tog pozitivnog nalaza, popila sam antibiotik,ali se nikada nije ponavljala ista pretraga.

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

• Miakamo
    20. Siječanj 2021. 18:26

annboleyn

Miakamo

Joja💙

Miakamo bas super sto ti je ginekolog sve detaljno "pregledao" hehehhe… Citam tvoj ppst i ne mogu docekat pregled kod privatnika :) ne mogu vjerovat da vam se doktor tako posveti… Za mene je to nesto nepojmljivo lol. Meni moj ne kaze ni dobar dan ni dovidjenja lool, samo ponavlja da uredno hopsamo na sredini ciklusa i nema da ne bude hahaha

Isla sam kod privatnika i radio mi je i 3d ultrazvuk. Do sada sam uvijek privatniku isla al ne bi posvetio paznju, zene ulaze ko na pokretnoj traci nemas kad upitati nesto zato sam sad isla u polikliniku gdje su mi i 3d ultrazvuk radili i muz uradio spermiogram. Jest da se plati vise al ne zalim.

Sta kaze privatnik za antralne folikule?

Nisam to radila, rekao mi da uradim amh a postoji i ta metoda brojanja folikula koji su unutar a ne samo po povrsini da se tacno odredi koliko ih je. Rekao je da mogu to uraditi kad izvadim amh, iskreno nisam ni znala za to dok nije spomenuo. 
    Hvala vam cure ❤❤❤

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

annboleyn
    20. Siječanj 2021. 18:33

Tonia, da, razumijem ako se uzima uzorak endometrija onda je procedura nazalost ista kao kod kiretaze, potrebna je dilatacija cerviksa + uzimanje uzorka... vjerujem da je bolno 😔
    Ja sam prosla kiretazu i stvarno nisam zeljela da se izlazem dodatno i toj fizickoj boli pa mi je uradjena u kratkotrajnoj totalnoj anesteziji, platila privatno iako sam uposlenik zdravstvene ustanove... za dusu nazalost nema druge anestezije osim vremena 😔
    Nego, zasto mislis da jos uvijek imas infekciju, ako nalaz nije ponovljen?

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Trudimo se od 2.2018.
    02/2022 💔 12GN

annboleyn
    20. Siječanj 2021. 18:36

Miakamo, da, na ti brojanje folikula sam mislila, to je preciznija metoda za odredjivanje rezervi jajnika od amh...
    Drzi se, vazno da imas strucne ljude uz sebe, bice ok ❤️❤️❤️

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Trudimo se od 2.2018.
    02/2022 💔 12GN

• Miakamo
    20. Siječanj 2021. 18:44

annboleyn

Miakamo, da, na ti brojanje folikula sam mislila, to je preciznija metoda za odredjivanje rezervi jajnika od amh…
    Drzi se, vazno da imas strucne ljude uz sebe, bice ok ❤️❤️❤️

Hvala ❤

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Kaća
    20. Siječanj 2021. 18:45

Miakamo ja isto imam kao snižene te vrijednosti, ne toliko, al mi je kao gin rekla da to nije problem jer sam već počela sa 25 god da radim na trudnoći. U svakom slučaju, vjerujem da je šok, ali puno bolje kad znaš o čemu se radi pa da se usmjeriš prema rješenju (koje postoji). Tu smo sve zajedno u ovom neredu znaš to dobro ❤️❤️
     Zoe može čisto da bacim i zadnji hcg da me ne gleda iz nesesera 😂
    E danas kad sam očitala bijelu trakice, fit band mi pokazao 68% stresa 😂 inače sam na ponosnih 29% 😎

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.