Miakamo bas super sto ti je ginekolog sve detaljno "pregledao" hehehhe… Citam tvoj ppst i ne mogu docekat pregled kod privatnika :) ne mogu vjerovat da vam se doktor tako posveti… Za mene je to nesto nepojmljivo lol. Meni moj ne kaze ni dobar dan ni dovidjenja lool, samo ponavlja da uredno hopsamo na sredini ciklusa i nema da ne bude hahaha
Isla sam kod privatnika i radio mi je i 3d ultrazvuk. Do sada sam uvijek privatniku isla al ne bi posvetio paznju, zene ulaze ko na pokretnoj traci nemas kad upitati nesto zato sam sad isla u polikliniku gdje su mi i 3d ultrazvuk radili i muz uradio spermiogram. Jest da se plati vise al ne zalim.
Sta kaze privatnik za antralne folikule?
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Miakamo ne budi tuzna, za sve ima rjesenje, a mi smo uz tebe ❤️ cure su ti sve objasnile 😘
Sanjarka krece razbacivanje trakicama 🥳🥳
E kod mene lh zelena traka mrtva 🤣🤣🤣 prosetam peseka pa stavljam. Koja razlika jbt u trakicama nemres vjerovat. Znaci ona ujutro i ova sad nemaju veze s vezom. Hcg sam isto uradila 🤷♀️🙈🤦♀️
Kad je bal nek je maskembal. Juhuuuuuuu🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Bome si se razbacala 😂 ja idem sad odmah spavat da prije dode jutro da vidim bazalnu i trakicu 😂😂😂😂
Jesi li mjerila ikad tokom dana temperaturu, tj. koliko ti bude tokom dana ako su ujutro povišene.. Moj je problem što ne mjerim bazalnu nego ovako tokom dana bzvz… Al isto kad vidim da se i ta dnevna spustila dođe mi M.
Miakamo ne budi tuzna, za sve ima rjesenje, a mi smo uz tebe ❤️ cure su ti sve objasnile 😘
Sanjarka krece razbacivanje trakicama 🥳🥳
E kod mene lh zelena traka mrtva 🤣🤣🤣 prosetam peseka pa stavljam. Koja razlika jbt u trakicama nemres vjerovat. Znaci ona ujutro i ova sad nemaju veze s vezom. Hcg sam isto uradila 🤷♀️🙈🤦♀️
Kad je bal nek je maskembal. Juhuuuuuuu🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Bome si se razbacala 😂 ja idem sad odmah spavat da prije dode jutro da vidim bazalnu i trakicu 😂😂😂😂
Hahhahaja a kaj morala sam ga isprobat. To ti je kao kad bi dijetetu kupila novu igracku a nedas mu da se igra 🤣🤣🤣❤
Tonia baktreijska infekcija, potrebna antibiotska terapija prema antibiogramu. Nije bas cesta u genitalnom traktu ali se moze javiti.
Ima li neko problema sa odgovaranjem na citirani post? Mene izludjuje svaki put, sad sam i odustala, ne znam je li do palikacije ili mog telefona 😂
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Tonia baktreijska infekcija, potrebna antibiotska terapija prema antibiogramu. Nije bas cesta u genitalnom traktu ali se moze javiti.
Ima li neko problema sa odgovaranjem na citirani post? Mene izludjuje svaki put, sad sam i odustala, ne znam je li do palikacije ili mog telefona 😂
Hvala ti puno, dobila sam ju očito nakon spontanog, pokazala se na tom uzorku maternice. Tada popila jednu kuru sumameda, pa ostala trudna-biokemijska, i kasnije nisam nikada ponovila taj nalaz jer mi je uzimanje tog uzorka bilo strašno bolno, a i kako sam tada ostala trudna, doktorica je samo rekla-ma riješili smo to anitibotikom Jer koliko sam shvatila to se ne može otkriti klasičnim brisevima nego se baš uzima tkivo maternice
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Lucky kakvo piskenje za tjedan dana? Jesi luda ti? Hoces da umremo ovdje😂 ako ne krenes od barem 10 dpo nisi fora🙄 jesi narucila frer? Da krenes sutra🤣
Tonia nema na cemu. Kako je sad izolovana bakterija, iz cervikalnog brisa? Da li je kada je prvi put izolovan radjen antibiogram? Imas li kakvih tegoba ili je nalaz incidentalan? Moguce da broj bakterija nije veliki ali vjerujem da ce biti potrebno ordinirati antibiotik.
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
Martina sad kad vidim da si ti popisala hcg na 1dpo dode i meni da pisnem… Al sam piskila danas vec 100 puta i popila hektolitre tekucine pa cu odustat za sad 😂 al imam opasne grceve i probadanja, pritisak me muci od jucer, mislila sam ako obavim veliku nuzdu proci ce, ali od jucer ne prolazi bez obzira sto sam kakala vec 5 puta 🤭😂😂😂 boze daj da zaspem i probudim se za tjedan dana da pisnem taj hcg i znam na cemu sam, ko ce docekat 😱😱😱
Buahhhahahah..ma ja htjela vidit da ne baca sjene slucajno Hcg jer prvi put koristim te trakice. Tko zna sta se desava u toj tvojoj buskici. Drzim 🤞 duplo za ono sta si prizeljkujes najvise ❤
Licky izgleda se forum danas na mene namjeracio, vidim ostali bez problema citoraju 🤣
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
ann imam ti i ja taj problem, vecinu puta mi nece citirat, ali podebljas kome odgovaras, snadjemo se mi🤗
Kaća di si mi? Hocemo nas ujutro jos jedan hcg sutra, na 11 dpo da se rijesimo muka😅
Sortiraj odgovore
Najstariji