Lh trakice - 4. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SAYURI
    20. Siječanj 2021. 17:01

Sanjarka88 🐰

SAYURI

Pozdrav cure, uletila sam samo da vam mahnem malo, ova sedmica mi je ludnica sa poslom, ne stizem nista 🤪
    Kod mene M trebala doci jucer nema je ni danas ali osjetim da je nesto pati da procuri, doci ce polako, i onda ponovo napad 🤭

Nek muz odčepi 😁

I da odcepi i zacepi 😝

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

tina25
    20. Siječanj 2021. 17:03

Sanjarka88 🐰

tina25

Jel bi ovo mogao biti sutra pik?

Mogao bi
    Nema vise trakica?

Nemam vise, nisam naručivala jer je M trebao na teren i na kraju nije otišao...i ja ostala na 3 trakice samo...sada cu nastaviti mjeriti temp pa cu valjda po njoj skuziti kada je bila O...a od danas krećemo hopsati, tri dana smo sada pauzirali 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• Miakamo
    20. Siječanj 2021. 17:04

chiAn

Miakamo

🦋Anitram1982🦋

Miakamo

Kiky cestitke 🤗 bas mi je drago zbog tebe. Neka bude skolska i dosadna. Mene nije odavno bilo al evo da javim da sam bila kod ginekologa u subotu, potvrdio mi je ovulaciju po trakicama rekao da ce biti u nedjelju ili u ponedjeljak. Folikul 18mm i da ce jos porasti, endometrij 8 mm. Bas sam se rasteretila. Muz radio spermiogram i uredan je. Rekao mi da izvadim spolne hormone i amh i akcija nedjelja, ponedjeljak, utorak i srijeda. Rekao mi je i da je desni jajnik uz materice vjerovatno zbog neke upale sto sam imala pa me zato boli kad imam ovulaciju.

Wuhuuu super 🤷‍♀️ nek bude dobitni onda ovaj ciklus 🤞

Uhhhh, suza suzu goni dok ovo pisem. Evo ne znam kome se izjadati nego vama. Radila AMH nalaz danas i losa mi ovarijska rezerva tj. 1.08 ng/ml odnosno 7.70 pmol. Doktor mi rekao da je to 15 do 20% ovar. rezervi najbolje da se odlucimo na vantjelesnu oplodnju. Jednostavno ne mogu sebi doci 😔.

Eeej nemoj se bedirati…mojoj prijateljici je amh 46 pa nije mogla zatrudniti 2 godine…isli su na IVF…
    Jednoj curi je amh 2 i isla je na IVF i eno je trudna iz prvog ili drugog pokusaja…
    Nije to bezizlazna situacija…
    I također to sve imas preko zdravstvenog besplatno…i terapije i postupak…
    Zasto ne iskoristiti?
    Znam da je na prvu šok tako nešto čuti, ali znaj da rješenja ima i ne treba ih se bojati 🤗

Morala sam se isplakati, al eto sad barem znam na cemu sam i idemo dalje. Za postupak je vec malo drugacije ovdje u BiH, moram se raspitati ali donedavno su parovi sve troskove sami snosili. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

chiAn
    20. Siječanj 2021. 17:08

Miakamo

chiAn

Miakamo

🦋Anitram1982🦋

Miakamo

Kiky cestitke 🤗 bas mi je drago zbog tebe. Neka bude skolska i dosadna. Mene nije odavno bilo al evo da javim da sam bila kod ginekologa u subotu, potvrdio mi je ovulaciju po trakicama rekao da ce biti u nedjelju ili u ponedjeljak. Folikul 18mm i da ce jos porasti, endometrij 8 mm. Bas sam se rasteretila. Muz radio spermiogram i uredan je. Rekao mi da izvadim spolne hormone i amh i akcija nedjelja, ponedjeljak, utorak i srijeda. Rekao mi je i da je desni jajnik uz materice vjerovatno zbog neke upale sto sam imala pa me zato boli kad imam ovulaciju.

Uhhhh, suza suzu goni dok ovo pisem. Evo ne znam kome se izjadati nego vama. Radila AMH nalaz danas i losa mi ovarijska rezerva tj. 1.08 ng/ml odnosno 7.70 pmol. Doktor mi rekao da je to 15 do 20% ovar. rezervi najbolje da se odlucimo na vantjelesnu oplodnju. Jednostavno ne mogu sebi doci 😔.

Eeej nemoj se bedirati…mojoj prijateljici je amh 46 pa nije mogla zatrudniti 2 godine…isli su na IVF…
    Jednoj curi je amh 2 i isla je na IVF i eno je trudna iz prvog ili drugog pokusaja…
    Nije to bezizlazna situacija…
    I također to sve imas preko zdravstvenog besplatno…i terapije i postupak…
    Zasto ne iskoristiti?
    Znam da je na prvu šok tako nešto čuti, ali znaj da rješenja ima i ne treba ih se bojati 🤗

Morala sam se isplakati, al eto sad barem znam na cemu sam i idemo dalje. Za postupak je vec malo drugacije ovdje u BiH, moram se raspitati ali donedavno su parovi sve troskove sami snosili.

Ahaa...ja odmah pretpostavim da su svi u HR 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
    Pokušaj se raspitati što više...barem da neke troskove ne morate snositi vi...
    Drzim fige da budes jos jedno čudo u nizu i da ti ni ne treba ništa od toga 🙏🏻🤞🏻

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

20. Siječanj 2021. 17:09

Miakamo

🦋Anitram1982🦋

Miakamo

Draga, nije kraj svijeta. Znam da ti je mozda sok ali ima nade i rjesenje. Mozda ce samo malo trajati duze neg si planirala ali sve se da rijesiti. Nemoj biti tuzna. Budi sretna da znas sta je i da imas mogucnost da rijesavas. Bit ce sve ok ne brini ❤❤❤

Tonkica111
    20. Siječanj 2021. 17:23

Meni tjelesna temperatura lagano pada pa bi mogla sutra dobit.. Na momente je 36.4 pa 36.8.. Mah... Neki toplomjer za uho, diže mi živce🤣

20. Siječanj 2021. 17:24

Sanjarka88 🐰

Marina vidim da si 1dpo, uhvatila si pik na kraju?

Nadam se. Jer bila je ujutri full tamna i onda navecer svijetla. Iscjedak i bolici su tu tak da brijem da je. 

20. Siječanj 2021. 17:26

Lucky🍀

Miakamo ne budi tuzna, za sve ima rjesenje, a mi smo uz tebe ❤️ cure su ti sve objasnile 😘
    Sanjarka krece razbacivanje trakicama 🥳🥳

E kod mene lh zelena traka mrtva 🤣🤣🤣 prosetam peseka pa stavljam. Koja razlika jbt u trakicama nemres vjerovat. Znaci ona ujutro i ova sad nemaju veze s vezom. Hcg sam isto uradila 🤷‍♀️🙈🤦‍♀️
    Kad je bal nek je maskembal. Juhuuuuuuu🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Tonia♥️
    20. Siječanj 2021. 17:30

Cure uletavam ko padobranac, al imam čisto informativno pitanje, jer stvarno nisam za to čula nikada. Da li se itko ikada susreo, čuo od nekoga za stafilokok u brisu maternice? 

👩‍🦰31g 🧔34g
    👫 9g
    👰🤵6g
    24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
    27.02.2020. Biokemijska (7+2)
    30.05.2020. Biokemijska (6+3)
    11.09.2020. Laparatomija mioma
    Trudimo se od 2017.
    Desni jajnik blago PCOS
    ✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
    💉 Gynositol, cikla
    Ne redoviti ciklusi
    Ponovni pokušaji od 05/21
    + 28.10.

Tonkica111
    20. Siječanj 2021. 17:32

Lucky🍀

🦋Anitram1982🦋

Lucky🍀

Miakamo ne budi tuzna, za sve ima rjesenje, a mi smo uz tebe ❤️ cure su ti sve objasnile 😘
    Sanjarka krece razbacivanje trakicama 🥳🥳

E kod mene lh zelena traka mrtva 🤣🤣🤣 prosetam peseka pa stavljam. Koja razlika jbt u trakicama nemres vjerovat. Znaci ona ujutro i ova sad nemaju veze s vezom. Hcg sam isto uradila 🤷‍♀️🙈🤦‍♀️
    Kad je bal nek je maskembal. Juhuuuuuuu🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Bome si se razbacala 😂 ja idem sad odmah spavat da prije dode jutro da vidim bazalnu i trakicu 😂😂😂😂

Jesi li mjerila ikad tokom dana temperaturu, tj. koliko ti bude tokom dana ako su ujutro povišene.. Moj je problem što ne mjerim bazalnu nego ovako tokom dana bzvz... Al isto kad vidim da se i ta dnevna spustila dođe mi M. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.