Cure jel se može AMH raditi u bilo kojoj fazi ciklusa?
Moze 😉
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
E hvala vam na brzim odgovorima ženskice 💋
Lani sam radila spolne hormone prije ostvarene trudnoce i FSH mi je bio drugi dan ciklusa 11,4 a AMH mi uopće nisu radili.
Sad bi ja to na svoju ruku izvadila posto postoji indikacija da su mi smanjene rezerve,a i dugo smo radili na trudnoćama.
Malo me trta jako..
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Draga Matea, dobro nam došla 😊😊 daleko je 4.mjesec, možda ni ne dođe do te famozne jedne godine pokušavanja, držim figeee 😊🤞
Ako nije preosobno, možeš li mi malo reći o vanmateričnoj trudnoći što si napisala u potpisu. Jako mi je krivo što si to sve morala prolaziti… uvijek mi je ta vanmaterična baš zastrašujuća, ali malo se o njoj priča. Jesi li imala ikakvih simptoma ili nešto što je upozoravalo da nije sve ok?
Nadam se da ispod toga u potpisu što prije dolazi jedan ogromni plus ❤
Draga Zara, hvala na dobrodošlici! 😇
Ma nije nikakav problem, treba o svemu razgovarati pa tako i o ružnim stvarima. ☺
Nisam imala nikakve simptome koji bi ukazivali da nešto nije u redu. Bili smo na honeymoon-u u Španjolskoj i baš na dan O, zaljepilo se, ali bez bilo kakve namjere niti misli da će se dogoditi ➕. 😂
18.07. sam trebala dobiti, i odmah dan poslije vidim ja test pozitivan, naručila se kod gin., međutim nije dala da dođem prije 8. tjedna. Došla, redovni uzv, nema ničega u maternici, gleda ona i vidi zapelo u desnom jajovodu. Hitno u bolnicu, laparoskopija, drugi dan puštena doma.
Navedeno kako nema uzroka, ali vjerojatno sam imala tada neku upalu.
Sam postupak operacije i oporavka stvarno nije bio bolan, ali glava je tu bila najgora. 😔
Sad sam već puno bolje i rekla sam si, tako je moralo biti, idemo dalje, ako se ovo iz prve zaljepilo nema razloga da sad opet neće. 😄
30.03.2015. - 👫
22.06.2019. - 👰🤵
👩 - 29 M
👦 - 36 G
💔 vanmaternična 08/2019 (7+6TT)
🫖 - vrkuta/marulja
💊 - Folna, Vitamin C, Zinc, peruanska maca
Uh jeste se raspisale, dok sam dosla do zadnje strane zaboravila sam sta sam sve procitala 😂😂
Uglavnom Mateadobro nam dosla 🤗
Hvala Lucky ❤
30.03.2015. - 👫
22.06.2019. - 👰🤵
👩 - 29 M
👦 - 36 G
🫖 - vrkuta/marulja
https://ibb.co/tc3ySzx
Moja lh trakica na 7dpo... nista, prazno, mrtva, hladna 😔🤣
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
E da, jel neka od vas koristi LH trakice od Plus ili minus, ja sam baš danas naručila 25 komada. ☺ hvalaaa na odgovorima.
30.03.2015. - 👫
22.06.2019. - 👰🤵
👩 - 29 M
👦 - 36 G
🫖 - vrkuta/marulja
Matea dobro nam dosla! Zao mi je za vanmaternicnu. Drzim ti fige da sto prije ugledas plusic! 😊
Bas ste se raspisale. Ali drago mi je da nas ima i novih i starih. Zanimljivije je kad svaki dan imamo za analizirati trakice 😉😊
Matea dobro nam dosla! Zao mi je za vanmaternicnu. Drzim ti fige da sto prije ugledas plusic! 😊
Bas ste se raspisale. Ali drago mi je da nas ima i novih i starih. Zanimljivije je kad svaki dan imamo za analizirati trakice 😉😊
Hvala 🌈. 🥰
30.03.2015. - 👫
22.06.2019. - 👰🤵
👩 - 29 M
👦 - 36 G
🫖 - vrkuta/marulja
E hvala vam na brzim odgovorima ženskice 💋
Lani sam radila spolne hormone prije ostvarene trudnoce i FSH mi je bio drugi dan ciklusa 11,4 a AMH mi uopće nisu radili.
Sad bi ja to na svoju ruku izvadila posto postoji indikacija da su mi smanjene rezerve,a i dugo smo radili na trudnoćama.
Malo me trta jako..
Ne bih da te plasim, ali i ja sam imala hipertireozu pa sam se operisala prije nekoliko mjeseci. Doktorica mi je tad rekla da nije zadovoljna s ovar. rezervom kad je radila ultrazvuk i da misli da je najvjerovatnije stitna uzrok kod mene bila. Evo sad sam potvrdila s amh. Opet, kod tebe ne mora znaciti, meni se iskomplikovalo bilo zbog favistana opali mi jako leukociti pa sam morala preci na ptu. Pretpostavljam da je sve ostavilo efekat.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ja narucila 20 lh trakica i 3 hcg, sutra preuzimam 😂
Tacno kako sam pocela ovdje pisati, tako me uhvatila i manija piskenja po trakicama 🤣
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Trudimo se od 2.2018.
02/2022 💔 12GN
Sortiraj odgovore
Najstariji