Ja prijavljujem samo obilati žućkasti kremasti al rijeđi iscjedak,i treći dan osjećaj u trbuhu kao da ću dobiti ili ići na wc 🤣. Prerano mi je za ikakve simptome (cca 5dpo) inače pa me zato strah da nije šta deseto. I sinoć me desni jajnik stezao. Sve bi bilo ok da je meni temperatura što skočila, nego jedva jedvice sa 36.4,36.5 na bijednih 36.6. 🤦🏻♀️😭
I ja sam jucer imala malo tog zuckastog...meni on bude pred M. Nadam se da nije znak da gospoda stize...
Ja prijavljujem samo obilati žućkasti kremasti al rijeđi iscjedak,i treći dan osjećaj u trbuhu kao da ću dobiti ili ići na wc 🤣. Prerano mi je za ikakve simptome (cca 5dpo) inače pa me zato strah da nije šta deseto. I sinoć me desni jajnik stezao. Sve bi bilo ok da je meni temperatura što skočila, nego jedva jedvice sa 36.4,36.5 na bijednih 36.6. 🤦🏻♀️😭
I ja sam jucer imala malo tog zuckastog…meni on bude pred M. Nadam se da nije znak da gospoda stize…
Tako i meni bude pred M. Kao trebala bi je dobiti od 19.og do 23.eg, tu negdje, kasnija je ovulacija bila pa vjerovatno neće biti točno 19.og. A sve mi se čini da bi ovo mogao biti znak da će doći 😭😭🤦🏻♀️
Hvala anchy tako cu i napravit. (Pise u uputstvu da preskocim samo) .... Bas sam mutava...
__
Ja nemam nikakvog iscjetka lol ni nikakvih simptoma osim cicki... malo mi je cudno sto ne prestaju boljet a inace me bole od ovulacije do 10dpo...
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Joja bas citam u uputama da ako se zaboravi se ne uzima dupla doza. Vec samo da se nastavi pit . Pise: mozda cete primijetiti krvarenje ili tockasto krvarenje ako propustite dozu.
Ako primijetis to da te ne zabrine😊
Btw anchy super ti je tempica :*
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Jutrooooo ☕
Prijavljujem pocetak smeđarenja
Nadam se da ce gđa danas, pa da idemo dalje 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Lucky tempica skocila 🥳🥳🥳🥳
Piskit ces lh redovno jel da? 😁
Sta se cica tice, mene su u prolom dobitnom prvi put bolile od dana o, želim ti isto 🤞🏻❤️
Martina na ok su trakice, znas i dana da neces falit pik 🤞🏻
Ancy_23 lipo se tempica penje 🥳🥳🥳
Sayuri di je test? 🥳🥳🥳🥳
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Mene su cicke boljele do 4 ili 5 dpo i onda su prestale. Mislim da me nisu ni u prvoj T bolile kada sam pisnula pozitivan test. Tek kasnije u 3 mj trudnoce su narasle i to su bas vidno velike bile i pocele su bradavice tamniti i vene biti izrazajnije. Tak da ja po svojim sisama ne mogu nista zakljuciti. Grceva nemam, imala sam taj zuckasti iscjedak koji mi se ne svida jer obicno znaci da M stize. I dolje sam opcenito suha nema nikakvog iscjetka. Eto...tako da mislim da ce i lh biti blijeda danas
Zna li koja ima li u dm ili muller kupit bazalni toplomjer?
Digitalni obicni koji imam mjerim klincima fibru, sad stalno zbog vrtica malcu
Ovaj obicni - neda mi se vise mjerit 5min svako jutro
Pa kad vec uzimam uzela bi bazalni
Mene su cicke boljele do 4 ili 5 dpo i onda su prestale. Mislim da me nisu ni u prvoj T bolile kada sam pisnula pozitivan test. Tek kasnije u 3 mj trudnoce su narasle i to su bas vidno velike bile i pocele su bradavice tamniti i vene biti izrazajnije. Tak da ja po svojim sisama ne mogu nista zakljuciti. Grceva nemam, imala sam taj zuckasti iscjedak koji mi se ne svida jer obicno znaci da M stize. I dolje sam opcenito suha nema nikakvog iscjetka. Eto…tako da mislim da ce i lh biti blijeda danas
Ipak je cekamo nestrpljivo 🤞🏻😁
Jedino ta temperatura se drzi...tko ce ga znati...vidjeti cemo danas popodne sto Lh kaze
Sortiraj odgovore
Najstariji