Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    22. Prosinac 2020. 16:40

Radila sam i danas LH 
    https://ibb.co/XS8kCBc   gornja je od jucer a donja od danas. Ma da sam trudna to bi trebalo biti tamnooo. Tako da mislim da ni necu raditi test nego cekat da gospodja dodje. Probada me u trbuhu

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

22. Prosinac 2020. 16:53

malala  moja se zove Gordana Planinić-Radoš, meni je vrhunska doktorica, jednako je dobra i na merkuru i privatno, samo sto u bolnici ima puno manje vremena za svaki pregled, ali ja bi ju stvarno svakom preporucila😁

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Prosinac 2020. 17:07

To ste super rekle. Ako nismo sad za Bozic onda za valentinovo🤞❤
    A ja se nekako potajno nadam da cu uspjeti sada pa da ce dragi za svoj rockas u 1 mj dobiti najljepsi dar 🍀🍀🍀😍😍

22. Prosinac 2020. 18:08

Ancy 🤞🏻🙏🏻✨💫🍀

Lucky 😂😂 valjda će nam se Joja javit da riješi misterij🧐

tina25
    22. Prosinac 2020. 18:47

Znaci ovaj mjesec osjetim O na stotu...leđa me ubijaju, glava boli, povremeno probadanje u jajniku i onako kao neki trnci u cicama, i popodne mi bilo mučno onako na mahove.. 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

22. Prosinac 2020. 18:51

tina to znaci da je kvalitetna O, sad u iscekivanje 2 tjedna🤭😊

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Prosinac 2020. 21:25

Malala ne znam ni ja gdje nam je Lh baby🤷🏼‍♀️
    I joja se nije javila sigurno stuca koliko ju spominjemo.
    Ja sam zavrsila sa kolacima krepana sam bacila se sad pod tus i jos malo pa krevet 😴

tina25
    22. Prosinac 2020. 22:51

Ja sam svoj pik zabetonirala hehe, jel treba još i sutra ili je jučer i danas dovoljno?

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Kiky 🥰
    23. Prosinac 2020. 05:54

Evo mene opet sa jutarnjom kavom 😂 Pijem kavu i slusam trbuh kako kruli. Nisam radila test, ako me dodje sutra radim ga 😁 Nemam nikakve simptome osim bolnih grudi.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Prosinac 2020. 08:01

Jutro curice purice!
    Kak ste kaj?
    Evo ja pijem kavicu na poslu ☕
    Jos danas pa sam doma malo. Jucer mi se vrtilo navecer. Ne znam jel od umora i pecenja kolaca ili klomija ne znam 🤷🏼‍♀️🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.