Radila sam i danas LH
https://ibb.co/XS8kCBc gornja je od jucer a donja od danas. Ma da sam trudna to bi trebalo biti tamnooo. Tako da mislim da ni necu raditi test nego cekat da gospodja dodje. Probada me u trbuhu
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
malala moja se zove Gordana Planinić-Radoš, meni je vrhunska doktorica, jednako je dobra i na merkuru i privatno, samo sto u bolnici ima puno manje vremena za svaki pregled, ali ja bi ju stvarno svakom preporucila😁
To ste super rekle. Ako nismo sad za Bozic onda za valentinovo🤞❤
A ja se nekako potajno nadam da cu uspjeti sada pa da ce dragi za svoj rockas u 1 mj dobiti najljepsi dar 🍀🍀🍀😍😍
Ancy 🤞🏻🙏🏻✨💫🍀
Lucky 😂😂 valjda će nam se Joja javit da riješi misterij🧐
Znaci ovaj mjesec osjetim O na stotu...leđa me ubijaju, glava boli, povremeno probadanje u jajniku i onako kao neki trnci u cicama, i popodne mi bilo mučno onako na mahove..
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
tina to znaci da je kvalitetna O, sad u iscekivanje 2 tjedna🤭😊
Malala ne znam ni ja gdje nam je Lh baby🤷🏼♀️
I joja se nije javila sigurno stuca koliko ju spominjemo.
Ja sam zavrsila sa kolacima krepana sam bacila se sad pod tus i jos malo pa krevet 😴
Ja sam svoj pik zabetonirala hehe, jel treba još i sutra ili je jučer i danas dovoljno?
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Evo mene opet sa jutarnjom kavom 😂 Pijem kavu i slusam trbuh kako kruli. Nisam radila test, ako me dodje sutra radim ga 😁 Nemam nikakve simptome osim bolnih grudi.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Jutro curice purice!
Kak ste kaj?
Evo ja pijem kavicu na poslu ☕
Jos danas pa sam doma malo. Jucer mi se vrtilo navecer. Ne znam jel od umora i pecenja kolaca ili klomija ne znam 🤷🏼♀️🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji