Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    22. Prosinac 2020. 05:57

Evo ispijam jutarnju kavu i samo da novi simptom prijavim, bol u trbuhu😂 sinoc me poceo lagano bolit i sad me isto boli kao da cu dobit svaki cas. 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

BAJOMA
    22. Prosinac 2020. 06:12

Kiky 🥰

Evo ispijam jutarnju kavu i samo da novi simptom prijavim, bol u trbuhu😂 sinoc me poceo lagano bolit i sad me isto boli kao da cu dobit svaki cas.

Nisi jedina . ☕Pisni testic🤞🤞🤞😘

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Prosinac 2020. 06:32

Pokloncic dobro ti lucky kaze. Klomifen samo na recept i on ti potice jajnike da dode do O. Jer eto nas par nesretnica ovdje bi bebu a ne stvaramo uopce jajne stanice. Eto ja ako ne popijem klomifen nemam Ovulaciju 😅 katastrofa.
    Kiky navijamo za tebe 🍀🤞
    ----
    Evo ja mjerila bazalnu i krecem danas sa vecom dozom klomija. 2x1. Kako si ih pila lucky 1 ujutro 1 navecer?

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Prosinac 2020. 07:10

malala

Samo da javim, 7dpo i nikakvih simptoma. Jučer mi trbuh bio napuhan i tvrd ako to što znači. 🤷‍♀️
    Lucky, super za spermiogram!!! 🥳
    Jedva se suzdržavam ne pišnuti, ali moram čekati bar petak.
    Inače, budna od 5, a mogla bih spavati i osjećam da ću biti bolesna. 😞

Mozda je to sto se osjecas bolesno dobar znak 🤞🍀😁

Kaća
    22. Prosinac 2020. 07:21

Jutro žene. Uvik neka strka pred Božić. Pokušala sam vas sve popratiti. Kiky u isčekivanju s tobom, držim fige za plus🥳🥳
    Nemam ništa za prijavit tu i tamo grčiće neke i neobjašnjivu vruću bol kroz sise na momente. Kao da žare, malo lijeva malo desno, al ništa kontinuirano.

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

Kiky 🥰
    22. Prosinac 2020. 07:41

Sinoc sam mjerila temp pala mi je bila je cijelo vrijeme oko 37.2 a sinoc 36.8 
    Imam doma jedan test koji sam dobila od prijateljice, ona je sad i rodila. Vidit cemo dal ce bit sretan. Napravit cu test ako ne dodje do Badnjaka. Na Badnjak bi trebala gospodja. Nemam osjecaj trudnoce,sve mislim da se to drugima dogadja a meni nece nikad. Tako da nekako i nisam puna nade. Jos me trbuh boli lagano...probada...🤨🤨 Ali ako ne bude idemo sljedeci mjesec u novi pokusaj🙂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Sanjarka88
    22. Prosinac 2020. 08:13

Lucky bravo za dobre spermice 😁😁😁 jedna velika briga manje ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

3sreca
    22. Prosinac 2020. 08:28

Anciooo cestitam 🎉 Neka bude skolska i dosadna.

Lucky, gadura je stigla. Pisi me please za 21.1. 
    Ludilo neko, kraj godine, gomila posla. Ne stignem ni biti tuzna zbog ponovnog ciklusa. Zalijepi higijenski i bok. 🤷

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Prosinac 2020. 08:29

Kiky 🥰

Sinoc sam mjerila temp pala mi je bila je cijelo vrijeme oko 37.2 a sinoc 36.8
    Imam doma jedan test koji sam dobila od prijateljice, ona je sad i rodila. Vidit cemo dal ce bit sretan. Napravit cu test ako ne dodje do Badnjaka. Na Badnjak bi trebala gospodja. Nemam osjecaj trudnoce,sve mislim da se to drugima dogadja a meni nece nikad. Tako da nekako i nisam puna nade. Jos me trbuh boli lagano…probada…🤨🤨 Ali ako ne bude idemo sljedeci mjesec u novi pokusaj🙂

Ma doci ce draga! Znam tako i ja nekad potonem i mislim si nece nikad ali onda se trgnem i idem ispocetka.
    Evo jucer sam npr imala mix emocija. Kitila sam bor doma i plakala jer sam prosle godine kitla trudna i na bor smo slicicu sa ultrazvuka stavili i sanjala sam i zamisljala Bozic 2020 kako cu sa bebicom kititi i gledati cemo skupa lampice i kuglice...
    I jebiga...
    Sad se borim da uopce dodem do jajne stanice. Ali doci ce mora na ovaj ili onaj nacin doci cemo do nasih mrvica!

Sanjarka88
    22. Prosinac 2020. 08:30

Ancy_23 🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.