I onda mi netko kaže ostala sam neplanirano trudna,desilo se..jbte pa kak je to moguće mislim si 🤷♀️🤣 toliko truda,a opet ništa,a neke eto pogledaju se i zum,pluscina 🎉
a da,to nisam ni napomenula kak svejedno planiram i just in case kupiti clearblue digital. Al već znam da nis od toga svega skupa,previše planiranja 😩

👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Evo ispijam jutarnju kavu i samo da novi simptom prijavim, bol u trbuhu😂 sinoc me poceo lagano bolit i sad me isto boli kao da cu dobit svaki cas.

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo ispijam jutarnju kavu i samo da novi simptom prijavim, bol u trbuhu😂 sinoc me poceo lagano bolit i sad me isto boli kao da cu dobit svaki cas.
Nisi jedina . ☕Pisni testic🤞🤞🤞😘

Pokloncic dobro ti lucky kaze. Klomifen samo na recept i on ti potice jajnike da dode do O. Jer eto nas par nesretnica ovdje bi bebu a ne stvaramo uopce jajne stanice. Eto ja ako ne popijem klomifen nemam Ovulaciju 😅 katastrofa.
Kiky navijamo za tebe 🍀🤞
----
Evo ja mjerila bazalnu i krecem danas sa vecom dozom klomija. 2x1. Kako si ih pila lucky 1 ujutro 1 navecer?
Samo da javim, 7dpo i nikakvih simptoma. Jučer mi trbuh bio napuhan i tvrd ako to što znači. 🤷♀️
Lucky, super za spermiogram!!! 🥳
Jedva se suzdržavam ne pišnuti, ali moram čekati bar petak.
Inače, budna od 5, a mogla bih spavati i osjećam da ću biti bolesna. 😞
Mozda je to sto se osjecas bolesno dobar znak 🤞🍀😁
Jutro žene. Uvik neka strka pred Božić. Pokušala sam vas sve popratiti. Kiky u isčekivanju s tobom, držim fige za plus🥳🥳
Nemam ništa za prijavit tu i tamo grčiće neke i neobjašnjivu vruću bol kroz sise na momente. Kao da žare, malo lijeva malo desno, al ništa kontinuirano.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sinoc sam mjerila temp pala mi je bila je cijelo vrijeme oko 37.2 a sinoc 36.8
Imam doma jedan test koji sam dobila od prijateljice, ona je sad i rodila. Vidit cemo dal ce bit sretan. Napravit cu test ako ne dodje do Badnjaka. Na Badnjak bi trebala gospodja. Nemam osjecaj trudnoce,sve mislim da se to drugima dogadja a meni nece nikad. Tako da nekako i nisam puna nade. Jos me trbuh boli lagano...probada...🤨🤨 Ali ako ne bude idemo sljedeci mjesec u novi pokusaj🙂

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Lucky bravo za dobre spermice 😁😁😁 jedna velika briga manje ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anciooo cestitam 🎉 Neka bude skolska i dosadna.
Lucky, gadura je stigla. Pisi me please za 21.1.
Ludilo neko, kraj godine, gomila posla. Ne stignem ni biti tuzna zbog ponovnog ciklusa. Zalijepi higijenski i bok. 🤷
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Sinoc sam mjerila temp pala mi je bila je cijelo vrijeme oko 37.2 a sinoc 36.8
Imam doma jedan test koji sam dobila od prijateljice, ona je sad i rodila. Vidit cemo dal ce bit sretan. Napravit cu test ako ne dodje do Badnjaka. Na Badnjak bi trebala gospodja. Nemam osjecaj trudnoce,sve mislim da se to drugima dogadja a meni nece nikad. Tako da nekako i nisam puna nade. Jos me trbuh boli lagano…probada…🤨🤨 Ali ako ne bude idemo sljedeci mjesec u novi pokusaj🙂
Ma doci ce draga! Znam tako i ja nekad potonem i mislim si nece nikad ali onda se trgnem i idem ispocetka.
Evo jucer sam npr imala mix emocija. Kitila sam bor doma i plakala jer sam prosle godine kitla trudna i na bor smo slicicu sa ultrazvuka stavili i sanjala sam i zamisljala Bozic 2020 kako cu sa bebicom kititi i gledati cemo skupa lampice i kuglice...
I jebiga...
Sad se borim da uopce dodem do jajne stanice. Ali doci ce mora na ovaj ili onaj nacin doci cemo do nasih mrvica!
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji