Evo ispijam jutarnju kavu i samo da novi simptom prijavim, bol u trbuhu😂 sinoc me poceo lagano bolit i sad me isto boli kao da cu dobit svaki cas.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo ispijam jutarnju kavu i samo da novi simptom prijavim, bol u trbuhu😂 sinoc me poceo lagano bolit i sad me isto boli kao da cu dobit svaki cas.
Nisi jedina . ☕Pisni testic🤞🤞🤞😘
Pokloncic dobro ti lucky kaze. Klomifen samo na recept i on ti potice jajnike da dode do O. Jer eto nas par nesretnica ovdje bi bebu a ne stvaramo uopce jajne stanice. Eto ja ako ne popijem klomifen nemam Ovulaciju 😅 katastrofa.
Kiky navijamo za tebe 🍀🤞
----
Evo ja mjerila bazalnu i krecem danas sa vecom dozom klomija. 2x1. Kako si ih pila lucky 1 ujutro 1 navecer?
Samo da javim, 7dpo i nikakvih simptoma. Jučer mi trbuh bio napuhan i tvrd ako to što znači. 🤷♀️
Lucky, super za spermiogram!!! 🥳
Jedva se suzdržavam ne pišnuti, ali moram čekati bar petak.
Inače, budna od 5, a mogla bih spavati i osjećam da ću biti bolesna. 😞
Mozda je to sto se osjecas bolesno dobar znak 🤞🍀😁
Jutro žene. Uvik neka strka pred Božić. Pokušala sam vas sve popratiti. Kiky u isčekivanju s tobom, držim fige za plus🥳🥳
Nemam ništa za prijavit tu i tamo grčiće neke i neobjašnjivu vruću bol kroz sise na momente. Kao da žare, malo lijeva malo desno, al ništa kontinuirano.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sinoc sam mjerila temp pala mi je bila je cijelo vrijeme oko 37.2 a sinoc 36.8
Imam doma jedan test koji sam dobila od prijateljice, ona je sad i rodila. Vidit cemo dal ce bit sretan. Napravit cu test ako ne dodje do Badnjaka. Na Badnjak bi trebala gospodja. Nemam osjecaj trudnoce,sve mislim da se to drugima dogadja a meni nece nikad. Tako da nekako i nisam puna nade. Jos me trbuh boli lagano...probada...🤨🤨 Ali ako ne bude idemo sljedeci mjesec u novi pokusaj🙂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Lucky bravo za dobre spermice 😁😁😁 jedna velika briga manje ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Anciooo cestitam 🎉 Neka bude skolska i dosadna.
Lucky, gadura je stigla. Pisi me please za 21.1.
Ludilo neko, kraj godine, gomila posla. Ne stignem ni biti tuzna zbog ponovnog ciklusa. Zalijepi higijenski i bok. 🤷
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Sinoc sam mjerila temp pala mi je bila je cijelo vrijeme oko 37.2 a sinoc 36.8
Imam doma jedan test koji sam dobila od prijateljice, ona je sad i rodila. Vidit cemo dal ce bit sretan. Napravit cu test ako ne dodje do Badnjaka. Na Badnjak bi trebala gospodja. Nemam osjecaj trudnoce,sve mislim da se to drugima dogadja a meni nece nikad. Tako da nekako i nisam puna nade. Jos me trbuh boli lagano…probada…🤨🤨 Ali ako ne bude idemo sljedeci mjesec u novi pokusaj🙂
Ma doci ce draga! Znam tako i ja nekad potonem i mislim si nece nikad ali onda se trgnem i idem ispocetka.
Evo jucer sam npr imala mix emocija. Kitila sam bor doma i plakala jer sam prosle godine kitla trudna i na bor smo slicicu sa ultrazvuka stavili i sanjala sam i zamisljala Bozic 2020 kako cu sa bebicom kititi i gledati cemo skupa lampice i kuglice...
I jebiga...
Sad se borim da uopce dodem do jajne stanice. Ali doci ce mora na ovaj ili onaj nacin doci cemo do nasih mrvica!
Ancy_23 🤗🤗🤗🤗❤️❤️❤️❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji