Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Prosinac 2020. 13:50

Meni nije nikada izostala M, ali mi se dogadjalo u ciklusima u kojima nemam O ( svaki drugi je takav🙄 ) da mi se ciklusi produze do 37,38 dana, onda normalan mjesec dodje i budu 29 dana. Bas je setalo jako, radi policisticnih 
    Zato sam pocela piti duphastone u drugom dijelu ciklusa, evo danas pijem zadnju😊
    Ne mogu se pozaliti na neke nuspojave, jos da dobijem M za 3 dana kako bi trebala bilo bi super😊 mislim da hocu jer vec osjetim dosta jake menstrualne bolove💪🏻

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Prosinac 2020. 14:08

zoe aha kuzim, onda gin zna sta i kako. Ja samo kad pijem duphaston dobijem normalno M i imam ok ciklus bez njega mi se sve vrati na staro...
    lucky daj zamisli pa prolupala bi da toliko moram cekati hahah!

22. Prosinac 2020. 14:17

Ma da, ova moja je super, radi na humanoj na merkuru, ja idem privatno kod nje. Ali znas kako je to, doktor google😂
    Moram ja sve proguglat i onda me zbuni nes sto procitam na forumu umjesto da nju slusam haha

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Prosinac 2020. 14:32

Lucky🍀

Ancy_23

zoe aha kuzim, onda gin zna sta i kako. Ja samo kad pijem duphaston dobijem normalno M i imam ok ciklus bez njega mi se sve vrati na staro…
    lucky daj zamisli pa prolupala bi da toliko moram cekati hahah!

Isuse pa ja bi u dvije godine možda jednom imala onda O da nemamo te magične tabletice baš me sad zanima kakav će mi ciklus biti bez klomija….ajde već sam 5dc, brzo mi to došlo

Da fkt brzo je proslo vec si 5 dc. Sta da ti kazem..ja sam prosle god imala dvije ovulacije u 1 mj u 7 mj i onda tek u 9 i tad sam ostala T. eto 3 Ovulacije u devet mjeseci. Da nisam ostala T pitanje jel bi bila jos koja do 12 mj  Znaci godisnje 3 ili 4 puta sanse da ostanem T u svom prirodnom nepotpomognutom ciklusu. Prestrasnooo

22. Prosinac 2020. 14:37

nevjerojatno, uvijek u zenama problem🤦🏼‍♀️ A fakat pazimo na sve, dodaci prehrani i tablete, sve se uredno pije, odgovorno zivi, i opet ne valja🤣
    Od frendice muz ima sto dijagnoza, od pretilosti, dijabetesa i svega moguceg, a spermiogram mu savrsen. Ona zdrava kao dren inace, vitka, ne pusi, ne pije, ovulacije nema, znaci 🤯🤯
    Bas fascinantno😂

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Prosinac 2020. 14:45

Zoe cini mi se da nema pravila, mi zene smo stvarno cudo, i puno je tu faktora u igri, bas se sve treba sve poklopiti.
    Lucky blazena medicina i tabletice i onaj tko ih je izmislio!

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Prosinac 2020. 15:35

Lucky Uopce ne zelim o tome razmisljati ali ponekad mi proleti kroz glavu...sto ako prode 6 mj na klomifenu a ja nisam T. Sto onda dalje..🙈
    Cim krenem zaustavim se i kazem si uspjeti ce vec sad u ovom ciklusu 🤞🍀 

22. Prosinac 2020. 15:54

Ancy ne trebas razmisljati uopce o tome, ovi prvi mjeseci 2021. su nasi😘 do valentinova najkasnije smo T😝🤞🏻

22. Prosinac 2020. 16:16

Lucky tako je, nismo uspjele pod borić🎄 ali za valentinovo budemo.❤️

Joja  nam se ne javlja, a ja znatiželjna. Jojo javi se🙈

Kiky kad ces piskit test? 🥰

tina25
    22. Prosinac 2020. 16:26

Moja trakica još uvijek tamna ali premom označio pik na jučerašnju trakicu...ja se nadam ovaj mjesec da cu ostati T ako ne onda se nadam najljepšem poklonu za valentinovo za moj imendan hehe

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.