Meni nije nikada izostala M, ali mi se dogadjalo u ciklusima u kojima nemam O ( svaki drugi je takav🙄 ) da mi se ciklusi produze do 37,38 dana, onda normalan mjesec dodje i budu 29 dana. Bas je setalo jako, radi policisticnih
Zato sam pocela piti duphastone u drugom dijelu ciklusa, evo danas pijem zadnju😊
Ne mogu se pozaliti na neke nuspojave, jos da dobijem M za 3 dana kako bi trebala bilo bi super😊 mislim da hocu jer vec osjetim dosta jake menstrualne bolove💪🏻
zoe aha kuzim, onda gin zna sta i kako. Ja samo kad pijem duphaston dobijem normalno M i imam ok ciklus bez njega mi se sve vrati na staro...
lucky daj zamisli pa prolupala bi da toliko moram cekati hahah!
Ma da, ova moja je super, radi na humanoj na merkuru, ja idem privatno kod nje. Ali znas kako je to, doktor google😂
Moram ja sve proguglat i onda me zbuni nes sto procitam na forumu umjesto da nju slusam haha
zoe aha kuzim, onda gin zna sta i kako. Ja samo kad pijem duphaston dobijem normalno M i imam ok ciklus bez njega mi se sve vrati na staro…
lucky daj zamisli pa prolupala bi da toliko moram cekati hahah!
Isuse pa ja bi u dvije godine možda jednom imala onda O da nemamo te magične tableticebaš me sad zanima kakav će mi ciklus biti bez klomija….ajde već sam 5dc, brzo mi to došlo
Da fkt brzo je proslo vec si 5 dc. Sta da ti kazem..ja sam prosle god imala dvije ovulacije u 1 mj u 7 mj i onda tek u 9 i tad sam ostala T. eto 3 Ovulacije u devet mjeseci. Da nisam ostala T pitanje jel bi bila jos koja do 12 mj Znaci godisnje 3 ili 4 puta sanse da ostanem T u svom prirodnom nepotpomognutom ciklusu. Prestrasnooo
nevjerojatno, uvijek u zenama problem🤦🏼♀️ A fakat pazimo na sve, dodaci prehrani i tablete, sve se uredno pije, odgovorno zivi, i opet ne valja🤣
Od frendice muz ima sto dijagnoza, od pretilosti, dijabetesa i svega moguceg, a spermiogram mu savrsen. Ona zdrava kao dren inace, vitka, ne pusi, ne pije, ovulacije nema, znaci 🤯🤯
Bas fascinantno😂
Zoe cini mi se da nema pravila, mi zene smo stvarno cudo, i puno je tu faktora u igri, bas se sve treba sve poklopiti.
Lucky blazena medicina i tabletice i onaj tko ih je izmislio!
Lucky Uopce ne zelim o tome razmisljati ali ponekad mi proleti kroz glavu...sto ako prode 6 mj na klomifenu a ja nisam T. Sto onda dalje..🙈
Cim krenem zaustavim se i kazem si uspjeti ce vec sad u ovom ciklusu 🤞🍀
Ancy ne trebas razmisljati uopce o tome, ovi prvi mjeseci 2021. su nasi😘 do valentinova najkasnije smo T😝🤞🏻
Lucky tako je, nismo uspjele pod borić🎄 ali za valentinovo budemo.❤️
Joja nam se ne javlja, a ja znatiželjna. Jojo javi se🙈
Kiky kad ces piskit test? 🥰
Moja trakica još uvijek tamna ali premom označio pik na jučerašnju trakicu...ja se nadam ovaj mjesec da cu ostati T ako ne onda se nadam najljepšem poklonu za valentinovo za moj imendan hehe
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sortiraj odgovore
Najstariji