Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Prosinac 2020. 08:30

3sreca

Anciooo cestitam 🎉 Neka bude skolska i dosadna.

Lucky, gadura je stigla. Pisi me please za 21.1.
    Ludilo neko, kraj godine, gomila posla. Ne stignem ni biti tuzna zbog ponovnog ciklusa. Zalijepi higijenski i bok. 🤷

Zao mi je! Al bude 2021 sretnija ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

tina25
    22. Prosinac 2020. 08:36

Jutro cure...bas me zanima kakva ce danas biti trakica..pokrili smo sinoc i jutros i navečer ćemo opet...leđa me baš bole i danas osjetim desni jajnik da me probada....i onako kao neki trnci u cicama...koliko dana nakon pika treba temp ići gore da ff oznaci O?

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Prosinac 2020. 08:39

Sanjarka, Lucky ❤❤
    Tina ma neka si ti to sve lijepo pokrila sad u slatko iscekivanje 🍀🤞
    Da di nam je joja?

Kiky 🥰
    22. Prosinac 2020. 08:44

Ancy ❤❤❤ Lucky je napisala sve, za sve sto si prosla nagrada ce bit velika.
    Ja cekam, sve gledam na ulosku jos nista. Ali u dolasku je sigurno

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

danchy1990
    22. Prosinac 2020. 08:58

Jutro cure,ispijam kavu,čitam vas.
    Ja sam dvaput ostala trudna a da nisam znala kad je O,ima nesta i u tom neznanju 🤔. Ovaj ciklus ništa ne mijenjam,čaj trakice, bit će jednom 🤞

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sanjarka88
    22. Prosinac 2020. 09:13

tina25

Jutro cure…bas me zanima kakva ce danas biti trakica..pokrili smo sinoc i jutros i navečer ćemo opet…leđa me baš bole i danas osjetim desni jajnik da me probada….i onako kao neki trnci u cicama…koliko dana nakon pika treba temp ići gore da ff oznaci O?

3 dana 

Sanjarka88
    22. Prosinac 2020. 09:14

Lucky🍀

Kiky nadjamo se da je bila kasna implantacija i da ce jos na kraju svega izac plusic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Sanjarka da, odmah je lakse kad znamo da sad samo moramo moje stanje dovest u red, a za sad se ni to ne cini previse alarmantno, vidjet cemo 😁 pratimo se draga, 5dc, tebi ce O bit ziher na vrijeme, a za moju cemo vidjet 😂
    3sreca ah koza glupa! 😤 Nista sad se veseli blagdanima, dobro zalij kao i ja i idemo u nove pobjede 💪🏼
    Joja di si nam, sta je s tobom?

Pratimo se daaaa
    Nadam se da cemo se popratit i u o i u plusicu 🥰🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

danchy1990
    22. Prosinac 2020. 09:15

Lucky bravo za spermio, svi su muški isti. I moj je tako prije par godina mahao sa super rezultatima doktorici pred nosom 🤣

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sanjarka88
    22. Prosinac 2020. 09:45

Lucky🍀

Sanjarka88 🦋

Lucky🍀

Kiky nadjamo se da je bila kasna implantacija i da ce jos na kraju svega izac plusic 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Sanjarka da, odmah je lakse kad znamo da sad samo moramo moje stanje dovest u red, a za sad se ni to ne cini previse alarmantno, vidjet cemo 😁 pratimo se draga, 5dc, tebi ce O bit ziher na vrijeme, a za moju cemo vidjet 😂
    3sreca ah koza glupa! 😤 Nista sad se veseli blagdanima, dobro zalij kao i ja i idemo u nove pobjede 💪🏼
    Joja di si nam, sta je s tobom?

Pratimo se daaaa
    Nadam se da cemo se popratit i u o i u plusicu 🥰🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Jedno je sigurno, onaj pad na 3dpo nam nije donio sreću 😂 😂 moja M je danas već završila, stavila sam dnevni, al niš nema na njemu, dođe mi da počnem odma piškit trakice a znam da ću ih bezveze potrošit, a ne stižu ni one s aliexpresa, a ni one s amazona 😂

Moja je jucer popodne stala i evo jutros opet nesto malo neda se 😂
    Nedo Bog opet pada na 3dpo 😂

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Prosinac 2020. 09:53

Lucky moja M ide u punom sjaju. Joj da sad je ovo pred blagdansko vrijeme sigurno ti zato kasne trakice...zapelo u posti
    A znam da ti je zao piskiti kad si u prirodnom ciklusu pa ne znas kad ce O . Mozda da se strpis do pregleda pa onda da krenes sa trakicama?
    ---
    Mene je strah glavobolje od klomija. Prosli put me rasturala glava jedva sam izdrzala tih 5 dana. A bas se sad poklopilo da ih pijem preko blagdana...ako ce krenuti glava prelezati cu Bozic. Samo da izdrzim jos danas i sutra da mogu ispeci kolace i napraviti sve sto sam si zamislia

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.