Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alice33
    23. Prosinac 2020. 10:15

To mi je trakica od prije 4 dana. I ostale dane su isto bile ovakve. Danas se još nisam testirala. Jeli moguće da mi danima bude ovakva trakica?
    Nemam baš iskustva s njima. Koristila sam jedino onaj Clear Blue digital prije ovoga.

👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
    🧑🏻 - 30 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2020
    24.1.2022. ➕❤️
    09.02 - prvi pregled

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Prosinac 2020. 10:23

Joja💙

Pozdrav drage trudilice :)
    Sinoc me probudili menga bolovi i stigla vjestica…. smedjarilo mi je jucer cijeli dan ps sam znala da ce doci…ovaj ciklus sam imals sve simptome ! Bas katastrofa…. Trenutno ne vjerujem ni trakicama ni duphastonu ni nicemu… Bas me zbediralo.
    Ne znam vise sta da napravim da dobijemo bebu… trudimo se najvise sto mozemo….
    Ovaj ciklus ovulacija pada na Novu godinu… Cim prodje menga krecemo svaki drugi dan s hopsanjem pa od pika nadalje svaki dan ! Sljedeca menga ne daj Bože treba doci 17.1. pa ako mogu na novu listu?

Hijooj zao mi je sto je dosla gadura. Bas smo te spominjale i pitale se kako si!
     E jbg, nista sad ides s nama u novu godinu i novi lov na pik! Nadam se da nikome nece doci u 1 mj vjestica!

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Prosinac 2020. 10:26

Alice33

To mi je trakica od prije 4 dana. I ostale dane su isto bile ovakve. Danas se još nisam testirala. Jeli moguće da mi danima bude ovakva trakica?
    Nemam baš iskustva s njima. Koristila sam jedino onaj Clear Blue digital prije ovoga.

Trakica bi trebala tamniti postepeno, no to nije pravilo. Nekim curama bude svijetla pa naglo potamni. Mora ti biti tamna kao testna linija ili cak i tamnija onda je to pik. Piski i danas jos jednu i prati. Mogla bi mjeriti i bazalnu temperaturu. Ona ce ti potvrditi da je doslo do ovulacije 

• Alice33
    23. Prosinac 2020. 10:33

Ancy_23

Alice33

Trakica bi trebala tamniti postepeno, no to nije pravilo. Nekim curama bude svijetla pa naglo potamni. Mora ti biti tamna kao testna linija ili cak i tamnija onda je to pik. Piski i danas jos jednu i prati. Mogla bi mjeriti i bazalnu temperaturu. Ona ce ti potvrditi da je doslo do ovulacije

Prvo, puno hvala na pomoći. :) 
    Ma da, pratim i bazalnu i baš ovaj 15. dan ciklusa mi je temperatura pala i od tada raste. Ali tko će znat, inače imam malo produžene cikluse :)

🧑🏻 - 30 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2020
    24.1.2022. ➕❤️
    09.02 - prvi pregled

tina25
    23. Prosinac 2020. 11:06

Čula sam se malo prije sa kolegicom kaže ostala trudna od prve...a prošli mj bila kod gin i rekla joj je da ima endometrijozu i dvije velike ciste na lijevom jajniku koje ce morati operirati ako misli ostati trudna..jer ce joj ovako teško uspjeti, i dobila je terapiju i ovaj mjesec ugledala +, od prve 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Prosinac 2020. 11:18

tina25

Čula sam se malo prije sa kolegicom kaže ostala trudna od prve…a prošli mj bila kod gin i rekla joj je da ima endometrijozu i dvije velike ciste na lijevom jajniku koje ce morati operirati ako misli ostati trudna..jer ce joj ovako teško uspjeti, i dobila je terapiju i ovaj mjesec ugledala +, od prve

Divno je cuti da je nekome s toliko problema uspjelo i to za nevjerovati od prve! 

Sanjarka88
    23. Prosinac 2020. 11:32

Alice33

Mozemo vidjeti graf?
    Koliko ti traju ciklusi? Najduzi, najkraci? Znas li koliko ti traje lutealna faza? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Prosinac 2020. 11:52

Joja idemo skupa po plusic ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

23. Prosinac 2020. 12:23

Joja u novu 2021. skupa idemo po plusice. Ja sam se bas isto nadala ovom mjesecu🙈 cice su me za poludit pocele ubijat, jako izrazeni simptomi pms-a koje inace uopce nemam, ali to je zapravo od duphastona, hormoni podivljali, testic negativan. Iduca godina je nasa🍀❤️
    Tina koliko znam takvih slucajeva, tu psiha stvarno igra veliku ulogu. Cesto puta mi kocimo svoje tijelo s pritiskom i stresom koji si same stvaramo.. Kad bi se dalo opustit po tom pitanju bilo bi super, ali ne ide🤯

• Alice33
    23. Prosinac 2020. 12:31

🧑🏻 - 30 - sve u redu
    Pokušavamo od 09/2020
    24.1.2022. ➕❤️
    09.02 - prvi pregled

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.