Ma doci ce draga! Znam tako i ja nekad potonem i mislim si nece nikad ali onda se trgnem i idem ispocetka.
Evo jucer sam npr imala mix emocija. Kitila sam bor doma i plakala jer sam prosle godine kitla trudna i na bor smo slicicu sa ultrazvuka stavili i sanjala sam i zamisljala Bozic 2020 kako cu sa bebicom kititi i gledati cemo skupa lampice i kuglice…
I jebiga…
Sad se borim da uopce dodem do jajne stanice. Ali doci ce mora na ovaj ili onaj nacin doci cemo do nasih mrvica!
Draga Ancy isplatit ce se sve to na kraju, stici ce cudo jako brzo❤️ Zasluzili ste, iduci Bozic ce biti u troje😘
Kiky razveseli nas i ti s plusicem❤️🤞🏻
Znaci ne vjerujem, mi se tu trudimo i patimo i onda ovako nešto vidim i izađu mi rogovi odmah https://ibb.co/f4YmK1W
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Tina nazivciram se i ja kad tako nesto vidim😂
Cure imam pitanje! Jel netko tu zatrudnio na duphastonu ili zna nekoga tko je? Ja sam krenula citati o tome i vidjela sam da cak neki ginekolozi pisu da one mogu zeznuti ovulaciju😭 bas me bilo strah i htjela sam ih ne pocet pit, ali opet ono vjerujem svojoj gin i odlucila sam ju slusat. Moram ih piti jos minimalno dva ciklusa pa me bas to brine🙄
Moja gin mi je bas naglasila da se ne brinem i da nisu nikako kontraceptivne ali sta ja znam, tako je u teoriji, zanima me praksa🙆🏼♀️
Draga Ancy isplatit ce se sve to na kraju, stici ce cudo jako brzo❤️ Zasluzili ste, iduci Bozic ce biti u troje😘
Kiky razveseli nas i ti s plusicem❤️🤞🏻
Hvala draga! Sve cemo mi ovdije biti sljedeci Bozic sa malenim bebicama
Tinanazivciram se i ja kad tako nesto vidim😂
Cure imam pitanje! Jel netko tu zatrudnio na duphastonu ili zna nekoga tko je? Ja sam krenula citati o tome i vidjela sam da cak neki ginekolozi pisu da one mogu zeznuti ovulaciju😭 bas me bilo strah i htjela sam ih ne pocet pit, ali opet ono vjerujem svojoj gin i odlucila sam ju slusat. Moram ih piti jos minimalno dva ciklusa pa me bas to brine🙄
Moja gin mi je bas naglasila da se ne brinem i da nisu nikako kontraceptivne ali sta ja znam, tako je u teoriji, zanima me praksa🙆🏼♀️
Ovako, da duphaston moze sprijeciti O ako ga pijes u vrijeme kada bi trebala Ovulirati. Znaci npr svaki mjesec ti je O 12 dc a ti pijes duphaston od 15dc onda je to ok. Ovulirala si ako si trudna duphaston ce cuvati T a ako nisi doci ce vjestica.
Problem nastaje ako ti je O recimo malo kasnije tamo 16-17dc a ti vec krenes sa duphastonom od 15 dc. Onda vjv do O nece doci tj duph. ce sprijeciti O.
Ovo za duphaston sam procitala negdje kada sam istrazivala sve, ako sam u krivu ispravite me!
Tina ovakvi clanci i meni idu na zivce
Ancy to sam i ja procitala, pa sam se zabrinula, jer kad imam O bude mi vecinom 18 dc ili 19 dc, a duphastone od 16 dc.🙆🏼♀️
Ali sad s njim namjestamo ciklus da bude 29 ili 30 dana, pa bi to onda bilo okej. Nadam se da ce tako biti u sijecnju, da bude O i da bude na vrijeme, ako ne zvat cu ginekologicu da malo odgodimo duphastone.🙌🏻
Lucky to sam procitala, da ako dodje do zaceca da ima pozitivan ucinak i da ga zapravo puno zena pije i u trudnoci da bi sprijecile krvarenje☺️ Bunilo me ovo da zbrčkaju ovulaciju ako se prije nje krenu piti
Ovo za duphaston sam procitala negdje kada sam istrazivala sve, ako sam u krivu ispravite me!
Tina ovakvi clanci i meni idu na zivce
Ima smisla što si napisala, prosvijetlila si i meneznači tajming je bitan
Pa i meni to nekako ima smisla. Pije se nakon O, pijes ga 7 ili 10 dana kako ti gin kaze i taman ispadne da ti je i lutealna faza skolska. A mi koje nemamo O pijemo kad god haha salim se (pijemo tako da nam ciklus ostane u nekom normalnom okviru od 28-30 dana) , nama je bitno da dobijemo M i krenemo u novi ciklus !
Ancy to sam i ja procitala, pa sam se zabrinula, jer kad imam O bude mi vecinom 18 dc ili 19 dc, a duphastone od 16 dc.🙆🏼♀️
Ali sad s njim namjestamo ciklus da bude 29 ili 30 dana, pa bi to onda bilo okej. Nadam se da ce tako biti u sijecnju, da bude O i da bude na vrijeme, ako ne zvat cu ginekologicu da malo odgodimo duphastone.🙌🏻
Lucky to sam procitala, da ako dodje do zaceca da ima pozitivan ucinak i da ga zapravo puno zena pije i u trudnoci da bi sprijecile krvarenje☺️ Bunilo me ovo da zbrčkaju ovulaciju ako se prije nje krenu piti
Najbolje ti vidi sa svojom gin. Napomeni joj da imas kasnije ovulacije 18dc pa vidi sto ce ti reci.
A prepisala ti je duphaston zbog toga sto nisi imala M ili policisticnih?
Sortiraj odgovore
Najstariji