Hahahaah bez problema😂😂😂
Ja odmah nakon M idem na ultrazvuk, da vide ima li ikakav vodeci folikulic, ako nema da se ne maltretiram s trakicama. Ali nadam se da ce biti🙏🏻🙏🏻
Bas se nadam da ce nam iduci ciklus biti sretniji od ovog, zasad imamo samo jedan Bozicni plusić🙈
Ancy nam je prioritet za sijecanj da dragom uljepsa rockas🥰🤞🏻
Ma ja malo njuškala po netu i naiđem na ženu, zove se Ramiza Orman. Iz Bosne je, ona bere i suši trave i onda to pošalje poštom. Trave se mišaju sa rakijom i piju se nakon što prođe menstruacija. Pogledajte na fejsu ako koga zanima, ima baš puno dobrih komentara. Pa sam naručila da probam, ne mogu ništa izgubit.
Grupa na fejsu joj se zove Policisticni jajnici i neplodnost = lijek na biljnoj bazi =
To sam ti ja pila 9.mj i 10.mj zeznuto je za pit pijana sam stalno bila hahah. Jos nista nije djelovalo ali vidit cemo.
Hahahahha, znaci ima puno rakije u napitku🤣 ja imam nisku toleranciju na alkohol bome bi i ja teturala od tog napitka
Kiky jesi piskila hcg?
Za sta si tocno ti pila? Ja imam duge cikluse pa se nadam da ce ovo nesto pomoc.
Ma meni je sve super ali ona prva jutarnja me dotuče. U 7:30 ujutro ka neki alkic prvo kava i rakijica pa na posao 😂😂😂😂
👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Haha dobre ste s tim vasim rakijicama🤣! Kao nasi stari ujutro kava rakija ili dvije pa na posao...
Uff bilo bi divno zoe da tako bude u 1 mj. Da sve ostanemo T pa da pravimo drustvo nasoj anci na jesenskim bebicama 😊
I da drzim ti fige zoe da bude folikulica na uzvu 😊😉🤞🍀 nadam se da ce i kod mene nesto biti u ponedjeljak 😊
Za sta si tocno ti pila? Ja imam duge cikluse pa se nadam da ce ovo nesto pomoc.
Ma meni je sve super ali ona prva jutarnja me dotuče. U 7:30 ujutro ka neki alkic prvo kava i rakijica pa na posao 😂😂😂😂
Napravila mi je tocno za trudnocu. Jer nemam nikakve ciste i ciklusi su redovni. Mene je bilo dotuklo jer inace ne pijem cesto. Jedva sam cekala to popit. Muz mi je rekao da sam mu svu rakiju popila 😂😂😂😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Nisam jos radila hcg. Temp mi je 37 sad sam mjerila. A idem napravit sad jednu lh. Trbuh me cijelo vrijeme lagano boli kao da ce svaki cas doci. Vidit cemo preko noci jer mi obicno ujutro dodje kad se probudim. I cicke me bole uzasno. Jedino to imam od simptoma kao i svaki mjesec haha
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Javi nam Kiky, bilo bi lijepo jos jedan bozicni plusic vidjet😘🍀
Evo Lh od maloprije, cini mi se da je malkoc tamnija nego jucer
https://ibb.co/PMMcHm2
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji