Evo graf. Ciklusi su mi cca 45 dana. Nisu policistični jajnici. Nalaz TSH uredan. Ginekolog misli da su mi se malo poremetili ciklusi jer sam nabacila nekih 10ak kg
Lutealna faza mi je obicno 14-15 dana.
👩🏻 - 28 - PCOS, neredoviti ciklusi
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Evo graf. Ciklusi su mi cca 45 dana. Nisu policistični jajnici. Nalaz TSH uredan. Ginekolog misli da su mi se malo poremetili ciklusi jer sam nabacila nekih 10ak kg
Lutealna faza mi je obicno 14-15 dana.
A ne znam sta bi ti rekla
Ako je uvijek cca 45 dana onda ce ti O biti tek oko 30dc
Ni po temp mi bas nije bila o 🤷♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Prati ti to i dalje svakako
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ma da, pratim i dalje svaki dan. Nego pijem neku bilju terapiju da mi se skrate ciklusi pa sam zato počela ranije sa testiranjem.
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Ma da, pratim i dalje svaki dan. Nego pijem neku bilju terapiju da mi se skrate ciklusi pa sam zato počela ranije sa testiranjem.
Sto pijes? Inace tim svim biljnim kapima i cajevima treba minimalno 2 do 3 mj koristenja da bi se vidio pomak neki...
Ma ja malo njuškala po netu i naiđem na ženu, zove se Ramiza Orman. Iz Bosne je, ona bere i suši trave i onda to pošalje poštom. Trave se mišaju sa rakijom i piju se nakon što prođe menstruacija. Pogledajte na fejsu ako koga zanima, ima baš puno dobrih komentara. Pa sam naručila da probam, ne mogu ništa izgubit.
Grupa na fejsu joj se zove Policisticni jajnici i neplodnost = lijek na biljnoj bazi =
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Alice To mi je slicno kao sto sam negdje citala da neka casna sestra isto tako radi od nekih trava caj a da se to pije.
Ja pijem caj od vrkute on je dobar za zenski reproduktivni sustav. Samo kazem ti tome svemu prirodnom treba par mjeseci i biti uporan i piti to. Piju cure i femisan kapi mislim da to u ljekarni nabave i tako jos svasta nesto npr andol 75 on je dobar za prokrvljenost, maca prah, vitamini, folna ima toga.... Svasta bi mi zene u sebe naturale samo da nam uspije
Alice To mi je slicno kao sto sam negdje citala da neka casna sestra isto tako radi od nekih trava caj a da se to pije.
Ja pijem caj od vrkute on je dobar za zenski reproduktivni sustav. Samo kazem ti tome svemu prirodnom treba par mjeseci i biti uporan i piti to. Piju cure i femisan kapi mislim da to u ljekarni nabave i tako jos svasta nesto npr andol 75 on je dobar za prokrvljenost, maca prah, vitamini, folna ima toga…. Svasta bi mi zene u sebe naturale samo da nam uspije
Ma da, sada idem s ovim. Pa mi je u planu vrkuta.
Al tješim se šta mi je ovo tek 4. mjesec pokušavanja, pa valjda će uspit
Jooj ma ja bi i g**no pojela samo da upali
🧑🏻 - 30 - sve u redu
Pokušavamo od 09/2020
24.1.2022. ➕❤️
09.02 - prvi pregled
Ma da, sada idem s ovim. Pa mi je u planu vrkuta.
Al tješim se šta mi je ovo tek 4. mjesec pokušavanja, pa valjda će uspit
Jooj ma ja bi i g**no pojela samo da upali
Sve bi vjeruj mi hehehe
Ma ja malo njuškala po netu i naiđem na ženu, zove se Ramiza Orman. Iz Bosne je, ona bere i suši trave i onda to pošalje poštom. Trave se mišaju sa rakijom i piju se nakon što prođe menstruacija. Pogledajte na fejsu ako koga zanima, ima baš puno dobrih komentara. Pa sam naručila da probam, ne mogu ništa izgubit.
Grupa na fejsu joj se zove Policisticni jajnici i neplodnost = lijek na biljnoj bazi =
To sam ti ja pila 9.mj i 10.mj zeznuto je za pit pijana sam stalno bila hahah. Jos nista nije djelovalo ali vidit cemo.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji