Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    21. Prosinac 2020. 20:32

Lucky🍀

Inace sad mu nabijam na nos da je to sve zato sto pije ove vitamine koje mu guram i da sam ustvari ja zasluzna za njegove dobre plivace 🤷🏻‍♀️😂

Tipicno zensko 🤣🤣🤣😅 tako bi i ja rekla 😁😉

Pokloncic13
    21. Prosinac 2020. 21:05

A kad smo kod vitamina,kaj ti pije muž? Ja se sutra spremam u nabavu,ako postoji nešto kaj ga može dodatno nafilati u 10 dana 😅😅

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

tina25
    21. Prosinac 2020. 21:27

Lucky o pa to su odlične vijestiii, sada čekaj da prođe M i u napad hehe 😊😊
    Ja sam svoje bračne dužnosti obavila za danas hehe, još sutra i prekosutra i onda najgorih dva tjedna...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sara 🌸
    21. Prosinac 2020. 21:59

Lucky 🥳🥳🥳🥳🥳 
    Ocito je tajna u nezdravoj prehrani😂 moj će vode popit tek kad apsolutno nema vise niceg u kuci, a i tad se suzdrzava. Vocku ce kad ja jeden i rižem, onda dadnem i njemu siročetu, a povrće mu tribam zamaskirat ko malon ditetu. 
    😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Pokloncic13
    21. Prosinac 2020. 22:20

Moj je oličenje nezdravog života,jedino kaj se ne alkoholizira bas. 🤣 i Btw,kak bi pokrivate svoje plodne Dane,pikove i to? Ja si mislim,kak ću to izvest,pisnem PIK recimo oko 14h i sad realno,moramo to obaviti jel u idućih odmah sati,a malac i landra po stanu 😏🤣
    Koliko puta,svaki dan,vise puta dnevno,jutro,večer?
    Sorry,radim strateški plan,doma mi je do iza blagdana i onda belaja 🤷‍♀️🥴 već sad u startu osjećam presing,a to nikak nije dobro 🤐

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

Anchy_23 🌈 🌸
    21. Prosinac 2020. 22:31

Pokloncic13

Moj je oličenje nezdravog života,jedino kaj se ne alkoholizira bas. 🤣 i Btw,kak bi pokrivate svoje plodne Dane,pikove i to? Ja si mislim,kak ću to izvest,pisnem PIK recimo oko 14h i sad realno,moramo to obaviti jel u idućih odmah sati,a malac i landra po stanu 😏🤣
    Koliko puta,svaki dan,vise puta dnevno,jutro,večer?
    Sorry,radim strateški plan,doma mi je do iza blagdana i onda belaja 🤷‍♀️🥴 već sad u startu osjećam presing,a to nikak nije dobro 🤐

To se i ja pitam kad i kako pokriti O. Htjela bi ostaviti vojnike da se malo oporave a opet ne bi htjela propustiti dan pika a da ne hopsamo. Mislim da je mozda cak i bitnije hopsati dan prije pa da ne zakasne...
    Zapravo puno mi filozofiramo...et ja sam prosle god ostala T a jednom su vojnici bili pusteni. I ne znam dal je bilo dan prije O na dan ili aman taman nakon O pa su stigli na vrijeme 🤷🏼‍♀️
    Curke koje su ostale T tu na forumu su uvijek pisale kad su hopsale. Neke su dan prije pika i dan poslije. Neke su sve pokrile i ostale T tako da ne znam kako sta.
    Mislim da cu na kraju sve zabetonirati ovaj put. Samo neka klomif odradi svoje i stvori se folikul 🤞
    Jesam se raspisala sorkac cure, ali mislim da sve nadsto kopka kad sta kako, pa analiziramo  🤣😅

21. Prosinac 2020. 22:32

Pokloncic meni je ginekologica prosli mjesec vidjela vodeci folikul, i nacrtala mi je srceka na kalendar, kad da hopsamo, rekla je da mozemo svaki dan (samo da obvezno prije plodnih dana 4-5 dana odmorimo), mi smo otisli taj tjedan na godisnji i zanijeli se pa po vise puta dnevno, bili u moodu i nista na kraju, tako da ti mogu rec da ta strategija nije dobra🤣🤣🤣

Ovaj mjesec planirali pokrit 2-3 dana prije O i dan O, al me trakice zeznule pa zakasnili🥺 tako planiramo iduci ciklus🤞🏻

Pokloncic13
    22. Prosinac 2020. 00:10

Ja se sjećam prošle godine,dobitni ciklus..uopće nisam pratila trakicama,nego samo po aplikaciji,imali smo dva hopsanja i to u razmaku dva dana,pobrali krdo gljivetina,došla ginicu taman nakon po terapiju jel,kaže ovulacija vam je bila krasna,ako ste pokrili možda se nešto desi,ja ono da ziher..nisam godinu i pol,i sad budem i još pod upalom..i fakat eto mene trudne,zasmrdila sarma,rekoh muzu ja sam trudna,sarma mi smrdi 😅🤣 E ali sad sam se sjetila,oba ta hopsanja sam držala noge na zidu ko svijeće po pola sata 🙊
    Imam doma lh trakice ali one 10mIU,i to cijelo čudo,cca 30 komada,eto mene ako se necu po dva puta na dan pisnut u ciljane Dane.. bas me frka da se nećemo prerano ili prekasno ili da će mi proc PIK dok će malac jurit oko nas..
    Jel se mogu ti klomici kak prek veze nabavit hahahha,jel to kaj pomogne? Nisam bas s tim upućena sorkac 😏

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

22. Prosinac 2020. 00:35

Pokloncic ja te kuzim skroz, jer mi je ista situacija, cesto budemo razdvojeni, muz ide na teren svugdje. Ali najgore je stvarati si presing radi toga, ja sam u 10-om mjesecu uzela godisnji kada je on otisao, presla 1000 km u ovo doba korone da bi iskoristili plodne dane, godisnji 10 dana, opremila se digitalnim testovima za ovulaciju. Ovulacije naravno nije ni bilo taj mjesec😂 🤦🏼‍♀️
    vise se ne upustam u te ekspedicije hahah, jednostavno kad ga nema predahnem taj mjesec, bez ludog (ne)iscekivanja menge 😄

Kad procitas podatak da je 50% trudnoca neplaniranih shvatis da se sto stvari mora poklopiti da bi se to desilo🥺 
    Nema carobne formule, al od iduceg ciklusa definitivno dizem noge u zrak na sat vremena ako treba hahah

Pokloncic13
    22. Prosinac 2020. 00:48

I onda mi netko kaže ostala sam neplanirano trudna,desilo se..jbte pa kak je to moguće mislim si 🤷‍♀️🤣 toliko truda,a opet ništa,a neke eto pogledaju se i zum,pluscina 🎉
     a da,to nisam ni napomenula kak svejedno planiram i just in case kupiti clearblue digital. Al već znam da nis od toga svega skupa,previše planiranja 😩

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.