Hej curke :)
Imala sam bas stisku na poslu pa sam vas citala na preskokce i jos mi se odjavilo korisnicko ime sa stranice 🤦🏽♀️
Ugl. ovo mi je 1. ciklus sa Letrozolom, na folikulometriji je bio dominantan folikul 19mm (rekla je da bas vidi jajnu stanicu u njemu) i primila sam Ovitrelle injekciju. Endom. je bio 7.6mm.
Nakon dva dana sam opet isla i vidjela je da je folikul pukao tako da 👌🏽. I ovulacija se desila jako rano, sto je pozitivno, vec 12DC. Tako da cemo vidjeti. I ne znam kada ne trebam dobiti jer se sada sve pomaknulo. 🙈
Mattan drzim fige da crta potamni jos. 😅
Lucky vidim i tvoj ciklus je bio promjenjiv. 😰
Sanjarka88 ti si vec spremna za testiranje, temp. se jako dobro drze.. 💪🏽
Anitamatram sve cestitke 😍
3sreca kako napreduje ciklus? ☺️
Ako sam nekome fulala ime, zanemarite.. ne znam bas tocno napet 😬🙈
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Evo i mene danas na 7dpo. Jos 7 dana treba izgurat do m i ne razmisljat previse...Grudi su me danas pocele bolit i zeludac me nesto boli danas. Popila sam kavu na poslu, bas mi je tesko pala. Osjetim ju cijeli dan u grlu uzas. Mozda je to kakav simptom 🙄🙄 Vidit cemo kroz 7 dana 😊
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kiki navijamo da je simptom 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
❤❤❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Lucky stavi me na listu ali ne znam koji dan treba biti 🤷🏽♀️ Po FF aplikaciji 2.12.
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Lucky nisam znala da te zeza prolaktin 😣 Misa mu.. valjda ce se izregulirati s nekim tabletama
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Lhbaby ovaj tvoj ciklus zvuci super. Ja sam ti isto kao i Lucky na klomifenu pa cemo vidjeti 🤞
Kiky obecavajuci su ti tvoji simptomcici. 🍀☀️
Stigle trakice s njuskala juhuuu sad sam spremna 🥳🥳 doduse dosle su plave iako sam naglasila da zelim roze i uvjeravali su me da su roze, ali sta je tu je, borit cemo se s njima ovaj ciklus 😂
Od srece sam odmah jednu popiskilahttps://ibb.co/x5cHnjw jer eto umjesto 30 poslali su 31 pa reko sto ja to sad nebi pisnula 🤷🏻♀️
Tvoja trakica na 5dc tamnija nego moja na 11dc...izgleda da ce me opet ovaj ciklus trakice zaje...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Bas su mi svjetle https://ibb.co/f1cmvqR
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Super za trakice lucky! Sad ti pik ne moze pobjeci 🤗
----
Ja dosla s posla, zavalila se pred tvom kad dragi pita hocu li mu se pridruziti pod tusem. 😈 a ne necu 😅..bila sam pod tusem prije nego on hahah.
Bas mi fale ovi spontani keksici da nije sve baby making
Ja sam pisnula popodne, minus 🤭 ocekivano ipak smo se cuvali 🤣🤣 temp me bas zbunilaaa
Mattan tebi sretno ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji