Cure, ja završila u samoizolaciji. U ponedjeljak sam bila u kontaktu sa zaraženom osobom. Temp mi je 37.1. 😳😳😳 Sad se nadam da je to zbog plodnih dana i možda jer se nešto kuha u buši, a ne korona. 🤞🤞
Matran, sretno…. Da nastavi tamniti.
Nadam se da nije korona , drzim fige
Hej curke :)
Imala sam bas stisku na poslu pa sam vas citala na preskokce i jos mi se odjavilo korisnicko ime sa stranice 🤦🏽♀️
Ugl. ovo mi je 1. ciklus sa Letrozolom, na folikulometriji je bio dominantan folikul 19mm (rekla je da bas vidi jajnu stanicu u njemu) i primila sam Ovitrelle injekciju. Endom. je bio 7.6mm.
Nakon dva dana sam opet isla i vidjela je da je folikul pukao tako da 👌🏽. I ovulacija se desila jako rano, sto je pozitivno, vec 12DC. Tako da cemo vidjeti. I ne znam kada ne trebam dobiti jer se sada sve pomaknulo. 🙈
Mattan drzim fige da crta potamni jos. 😅
Lucky vidim i tvoj ciklus je bio promjenjiv. 😰
Sanjarka88 ti si vec spremna za testiranje, temp. se jako dobro drze.. 💪🏽
Anitamatram sve cestitke 😍
3sreca kako napreduje ciklus? ☺️
Ako sam nekome fulala ime, zanemarite.. ne znam bas tocno napet 😬🙈
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Evo i mene danas na 7dpo. Jos 7 dana treba izgurat do m i ne razmisljat previse...Grudi su me danas pocele bolit i zeludac me nesto boli danas. Popila sam kavu na poslu, bas mi je tesko pala. Osjetim ju cijeli dan u grlu uzas. Mozda je to kakav simptom 🙄🙄 Vidit cemo kroz 7 dana 😊

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kiki navijamo da je simptom 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
❤❤❤

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Lucky stavi me na listu ali ne znam koji dan treba biti 🤷🏽♀️ Po FF aplikaciji 2.12.
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Lucky nisam znala da te zeza prolaktin 😣 Misa mu.. valjda ce se izregulirati s nekim tabletama
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Lhbaby ovaj tvoj ciklus zvuci super. Ja sam ti isto kao i Lucky na klomifenu pa cemo vidjeti 🤞
Kiky obecavajuci su ti tvoji simptomcici. 🍀☀️
Stigle trakice s njuskala juhuuu sad sam spremna 🥳🥳 doduse dosle su plave iako sam naglasila da zelim roze i uvjeravali su me da su roze, ali sta je tu je, borit cemo se s njima ovaj ciklus 😂
Od srece sam odmah jednu popiskilahttps://ibb.co/x5cHnjw jer eto umjesto 30 poslali su 31 pa reko sto ja to sad nebi pisnula 🤷🏻♀️
Tvoja trakica na 5dc tamnija nego moja na 11dc...izgleda da ce me opet ovaj ciklus trakice zaje...

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Bas su mi svjetle https://ibb.co/f1cmvqR

👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Super za trakice lucky! Sad ti pik ne moze pobjeci 🤗
----
Ja dosla s posla, zavalila se pred tvom kad dragi pita hocu li mu se pridruziti pod tusem. 😈 a ne necu 😅..bila sam pod tusem prije nego on hahah.
Bas mi fale ovi spontani keksici da nije sve baby making
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji