Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    19. Studeni 2020. 12:23

🦋Anitram1982🦋

Mattan

🦋Anitram1982🦋

Mattan

https://ibb.co/v1JDVQT
    11dpo tj 11 dana od štoperice, tako da se još vidi sjena…
    Uživo je malo jača

Mozes uslikat malo jace molim te i postaviti sliku? Pleaseeeee 🤞🤞🤞🤞🤞

https://ibb.co/s9xpwKN
    https://ibb.co/MhRHMNt
    Jel bolje šta? Imam trulju od mobitela 😂😂😂

Dakle evo ih provucene kroz filter. Drzim fige da je to to. Sutra ili prekosutra bi trebala tamniti. Meni je stoperica izasla ovaj put vrlo brzo. Napisi mi ovdje kad si ju dobila,koliko imas kila i koja jacina stoperice je bila u pitanju da nes provijerim.

08.11 oko 18:00
    Ovitrelle od 250 jedinica 
    Kila imam 54 :) ajde kraljice provjeri ti to haha 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

19. Studeni 2020. 12:51

Mattan evo sta kaze kalkulator koliko ti je ostalo od stoperice. E sad dal je to dovoljno da test radi toga bude pozitivan. Iskreni nadam se da ne i drzim 🤞 na najjace

Matkiša 😎
    19. Studeni 2020. 13:27

🦋Anitram1982🦋

Mattan evo sta kaze kalkulator koliko ti je ostalo od stoperice. E sad dal je to dovoljno da test radi toga bude pozitivan. Iskreni nadam se da ne i drzim 🤞 na najjace

Vidi što je to kul 😁 hvala ti na trudu 🥰 baš ćemo vidjeti ovih dana.... Ovaj iz Mullera bi trebao dobro pokazivati kasnije

6tt+2 imamo 💗

19. Studeni 2020. 13:30

Lucky🍀

Martina daje sve od sebe, podrska samo takva 👏🏻👏🏻👏🏻 ajde ja drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 najjace da je to to Mattan 🍀

Hahaha ma znam sta znaci to. I sta sam svas googlala i gledala i proucavala. 🙈  nevjerojatno kuda daleko nas um moze otici u odredenin situacijama. Treba se nadat uvijek pa cak i kad mislis da je nemoguce. Jer nada nam je sve. 

19. Studeni 2020. 13:31

Mattan

🦋Anitram1982🦋

Vidi što je to kul 😁 hvala ti na trudu 🥰 baš ćemo vidjeti ovih dana…. Ovaj iz Mullera bi trebao dobro pokazivati kasnije

Gle cak i ne mora biti tamna puno. Jer ipak svaka 2 dana se beta dupla tako da i da ne bude bas tamnija jos ima nade. Kako se osjecas inace? 

Matkiša 😎
    19. Studeni 2020. 13:40

🦋Anitram1982🦋

Mattan

🦋Anitram1982🦋

Vidi što je to kul 😁 hvala ti na trudu 🥰 baš ćemo vidjeti ovih dana…. Ovaj iz Mullera bi trebao dobro pokazivati kasnije

Gle cak i ne mora biti tamna puno. Jer ipak svaka 2 dana se beta dupla tako da i da ne bude bas tamnija jos ima nade. Kako se osjecas inace?

Pa da...ok sam, ovaj ciklus me tek danas malo boluckaju grudi nemam naš mi one Utrić grčeve, i nesanica 3 dana.. A noge su mi brutačno hladne već dugo 😂😂
    Jesu se kod tebe pojavili neki trudni simptomi?
    Nisam upratila jesi vadila betu? 

6tt+2 imamo 💗

Lalla
    19. Studeni 2020. 13:42

🦋Anitram1982🦋

Mattan

Curke ima li što novo? Neko zatišje na forumu…
    @martina jesi li ponavljala test danas, ili betu? 🤞❣️
    Ja sam jučer radila kineza, još se vidi od štoperice ostatak…

Daj sliku obavezno. Kad je bila stoperica? Jesam. Evo slika 🙈

Baš sam se obradovala kad sam danas išla pogledati kakvo je stanje! :-)

Sara 🌸
    19. Studeni 2020. 13:43

Mattan

🦋Anitram1982🦋

Mattan

🦋Anitram1982🦋

Pa da…ok sam, ovaj ciklus me tek danas malo boluckaju grudi nemam naš mi one Utrić grčeve, i nesanica 3 dana.. A noge su mi brutačno hladne već dugo 😂😂
    Jesu se kod tebe pojavili neki trudni simptomi?
    Nisam upratila jesi vadila betu?

Obuci čarape, najdeblje, kad mozes, maternica voli toplo 😉 E, nakon svega baš bi bila pleska svim doktorima da bude plusić. Držim fige da bude velik ko kuća! 🧡🥰

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    19. Studeni 2020. 13:49

@lucky ovaj tema je zakon 😁
    @sara nećeš vjerovati da imam debele čarape, pa one prave vunene i stavim na grijanje noge i opeeeet hladne... Nikad mi se to nije događalo, izluđuje me 🙈🙈
    Hvala cure što navijate ali to bi baš bilo čudo neko 

6tt+2 imamo 💗

19. Studeni 2020. 13:52

Mattan

@lucky ovaj tema je zakon 😁
    @sara nećeš vjerovati da imam debele čarape, pa one prave vunene i stavim na grijanje noge i opeeeet hladne… Nikad mi se to nije događalo, izluđuje me 🙈🙈
    Hvala cure što navijate ali to bi baš bilo čudo neko

Cuda se desavaju 😉. U ponedjeljak sam kod svog doktora na beti. Da utopli se nekako. 👍👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI