Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    19. Studeni 2020. 12:51

Mattan evo sta kaze kalkulator koliko ti je ostalo od stoperice. E sad dal je to dovoljno da test radi toga bude pozitivan. Iskreni nadam se da ne i drzim 🤞 na najjace

Matkiša 😎
    19. Studeni 2020. 13:27

🦋Anitram1982🦋

Mattan evo sta kaze kalkulator koliko ti je ostalo od stoperice. E sad dal je to dovoljno da test radi toga bude pozitivan. Iskreni nadam se da ne i drzim 🤞 na najjace

Vidi što je to kul 😁 hvala ti na trudu 🥰 baš ćemo vidjeti ovih dana.... Ovaj iz Mullera bi trebao dobro pokazivati kasnije

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

19. Studeni 2020. 13:30

Lucky🍀

Martina daje sve od sebe, podrska samo takva 👏🏻👏🏻👏🏻 ajde ja drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 najjace da je to to Mattan 🍀

Hahaha ma znam sta znaci to. I sta sam svas googlala i gledala i proucavala. 🙈  nevjerojatno kuda daleko nas um moze otici u odredenin situacijama. Treba se nadat uvijek pa cak i kad mislis da je nemoguce. Jer nada nam je sve. 

19. Studeni 2020. 13:31

Mattan

🦋Anitram1982🦋

Vidi što je to kul 😁 hvala ti na trudu 🥰 baš ćemo vidjeti ovih dana…. Ovaj iz Mullera bi trebao dobro pokazivati kasnije

Gle cak i ne mora biti tamna puno. Jer ipak svaka 2 dana se beta dupla tako da i da ne bude bas tamnija jos ima nade. Kako se osjecas inace? 

Matkiša 😎
    19. Studeni 2020. 13:40

🦋Anitram1982🦋

Mattan

🦋Anitram1982🦋

Vidi što je to kul 😁 hvala ti na trudu 🥰 baš ćemo vidjeti ovih dana…. Ovaj iz Mullera bi trebao dobro pokazivati kasnije

Gle cak i ne mora biti tamna puno. Jer ipak svaka 2 dana se beta dupla tako da i da ne bude bas tamnija jos ima nade. Kako se osjecas inace?

Pa da...ok sam, ovaj ciklus me tek danas malo boluckaju grudi nemam naš mi one Utrić grčeve, i nesanica 3 dana.. A noge su mi brutačno hladne već dugo 😂😂
    Jesu se kod tebe pojavili neki trudni simptomi?
    Nisam upratila jesi vadila betu? 

6tt+2 imamo 💗

Lalla
    19. Studeni 2020. 13:42

🦋Anitram1982🦋

Mattan

Curke ima li što novo? Neko zatišje na forumu…
    @martina jesi li ponavljala test danas, ili betu? 🤞❣️
    Ja sam jučer radila kineza, još se vidi od štoperice ostatak…

Daj sliku obavezno. Kad je bila stoperica? Jesam. Evo slika 🙈

Baš sam se obradovala kad sam danas išla pogledati kakvo je stanje! :-)

Sara 🌸
    19. Studeni 2020. 13:43

Mattan

🦋Anitram1982🦋

Mattan

🦋Anitram1982🦋

Pa da…ok sam, ovaj ciklus me tek danas malo boluckaju grudi nemam naš mi one Utrić grčeve, i nesanica 3 dana.. A noge su mi brutačno hladne već dugo 😂😂
    Jesu se kod tebe pojavili neki trudni simptomi?
    Nisam upratila jesi vadila betu?

Obuci čarape, najdeblje, kad mozes, maternica voli toplo 😉 E, nakon svega baš bi bila pleska svim doktorima da bude plusić. Držim fige da bude velik ko kuća! 🧡🥰

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Matkiša 😎
    19. Studeni 2020. 13:49

@lucky ovaj tema je zakon 😁
    @sara nećeš vjerovati da imam debele čarape, pa one prave vunene i stavim na grijanje noge i opeeeet hladne... Nikad mi se to nije događalo, izluđuje me 🙈🙈
    Hvala cure što navijate ali to bi baš bilo čudo neko 

6tt+2 imamo 💗

19. Studeni 2020. 13:52

Mattan

@lucky ovaj tema je zakon 😁
    @sara nećeš vjerovati da imam debele čarape, pa one prave vunene i stavim na grijanje noge i opeeeet hladne… Nikad mi se to nije događalo, izluđuje me 🙈🙈
    Hvala cure što navijate ali to bi baš bilo čudo neko

Cuda se desavaju 😉. U ponedjeljak sam kod svog doktora na beti. Da utopli se nekako. 👍👍

19. Studeni 2020. 13:53

Lalla

🦋Anitram1982🦋

Mattan

Curke ima li što novo? Neko zatišje na forumu…
    @martina jesi li ponavljala test danas, ili betu? 🤞❣️
    Ja sam jučer radila kineza, još se vidi od štoperice ostatak…

Daj sliku obavezno. Kad je bila stoperica? Jesam. Evo slika 🙈

Baš sam se obradovala kad sam danas išla pogledati kakvo je stanje! :-)

Hej ti....napokon imamo svoj plusic i drzimo 🤞 da bude sve do kraja dobro. Ti vidim odbrojavas sitno. Wuhuuuuuu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.