Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    19. Studeni 2020. 15:03

Matan 🤞🤞🤞 Lipo se vidi crtica 🤞🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻
    Martina 🤞🤞🤞 drzim  da u ponedjeljak beta bude trostuka

BAJOMA
    19. Studeni 2020. 15:22

E kupila danas novi mob ima punoooooo filtera 😂😂😂
    Matan provukla tvoju lipo se vidi i debljina crtice držim punooo 🤞🤞🤞🤞
    https://ibb.co/syWRDST

Matkiša 😎
    19. Studeni 2020. 15:38

BAJO1

E kupila danas novi mob ima punoooooo filtera 😂😂😂
    Matan provukla tvoju lipo se vidi i debljina crtice držim punooo 🤞🤞🤞🤞
    https://ibb.co/syWRDST

Bajo 😂😂😂 Filterašice jedna!
    Sretno Martina, do pon.će biti beta ko kuća velika ❣️
    Lucky evo močim ih u toploj vodi 🙈😂

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Mallla
    19. Studeni 2020. 19:41

Mattan28 jooojj držim fige da je to to ❤️ kad god dođem na ovi temu neke lipe vijesti čekaju 😊
    Neka padaju plusići!
    Ja sam danas bila na pregledu kod svoje gin i dobila trudničku knjižicu. Sada polako radit nalaze krvi i urina i odbrojavat do novog pregleda. Sada smo veliki 2,35cm 😀

url=https://lilypie.com]

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Studeni 2020. 20:04

Mallla

Mattan28 jooojj držim fige da je to to ❤️ kad god dođem na ovi temu neke lipe vijesti čekaju 😊
    Neka padaju plusići!
    Ja sam danas bila na pregledu kod svoje gin i dobila trudničku knjižicu. Sada polako radit nalaze krvi i urina i odbrojavat do novog pregleda. Sada smo veliki 2,35cm 😀

Jooj kako slatko ❤ samo neka mrvica lijepo i dalje raste 🥰
    Kako si ti? Nemas mucnine tegobe?

Sara 🌸
    19. Studeni 2020. 20:27

Mallla, velika to bebesita🥰🥰🥰 Nek samo raste! Čuvaj se u ovim ludim vremenima! 🧡

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Kiky 🥰
    19. Studeni 2020. 21:10

Ja sam danas na 6dpo. Nemam nikakve simptome jos.
    Jedino me nesanica muci dva dana, glad ( ali i inace volim papt 😂). Nekako nemam osjecaj ni ovaj mjesec da ce bit plus ali dobro nikad se nezna.
    Vidim da se i tu na forumu svasta kuha, cini mi se da od kako je Martina bacila trudnicke prasine, da ce bit jos trudnica 😊😊😊

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchy_23 🌈 🌸
    19. Studeni 2020. 21:14

Kiky 🥰

Jedino me nesanica muci dva dana, glad ( ali i inace volim papt 😂). Nekako nemam osjecaj ni ovaj mjesec da ce bit plus ali dobro nikad se nezna.
    Vidim da se i tu na forumu svasta kuha, cini mi se da od kako je Martina bacila trudnicke prasine, da ce bit jos trudnica 😊😊😊

Da bar tako bude! Trebamo jos plusica 🤞🤞🤞
    Ja sam 5 dpo  nista od simptoma nemam, takoder mislim da nista od + ovaj ciklus...ali ako ne ovaj bude sljedeci 🙏🍀🤞

Kiky 🥰
    19. Studeni 2020. 21:17

Ancy_23

Kiky 🥰

Da bar tako bude! Trebamo jos plusica 🤞🤞🤞
    Ja sam 5 dpo nista od simptoma nemam, takoder mislim da nista od + ovaj ciklus…ali ako ne ovaj bude sljedeci 🙏🍀🤞

Nemamo simptome ali koliko sam skuzila najmanje je simptoma kad se ugleda plus na testu 😂😊 Tako da dok ne dodje m sanse su velikeee 😊😊😊

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Mallla
    19. Studeni 2020. 21:37

Hvala cure ❤️ Anchy imam cjelodnevne mučnine, od jutra do sutra i tako u krug. Ne mogu jest, pit ni koncentrirat se. Povremeno povraćam. Uglavnom nekako preživljavam i jedva čekam zagazit u 4mj t da me puste mučnine. Baš sam onako bljak... Al izdržat ćemo! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.