Ancy23 vi ste klomifenke znaci 😜 Nadam se da ce nam stimulacije uspjeti 🤞🏽 Btw sto se tice temperatura, skuzila sam da kasne za dan/dva jer kako sam isla na folikulometriju (dan kad sam isla provjeriti da li je folikul pukao) temp. je bila niska i dalje iako je folikul pukao.. (a sigurna sam da je pukao dan/dva ranije od toga).
Jel imate kakve nuspojave od Klomifena? Ja od Letrozola apsolutno nista, skuzila sam da mi je spavanje bolje i cvrsce 😅 tako da je to plus!
Lucky bitno da sada znas u cemu je bio problem i sada mozes raditi na tome 🤜🏽🤛🏽
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Sanjarka88 Dok ne dodje sve je moguce ☺️
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Ja sam pisnula popodne, minus 🤭 ocekivano ipak smo se cuvali 🤣🤣 temp me bas zbunilaaa
Mattan tebi sretno ❤️
De ga ti postavi ovdi pa da mi vjecamo☺☺☺
Hej curke :)
Imala sam bas stisku na poslu pa sam vas citala na preskokce i jos mi se odjavilo korisnicko ime sa stranice 🤦🏽♀️
Ugl. ovo mi je 1. ciklus sa Letrozolom, na folikulometriji je bio dominantan folikul 19mm (rekla je da bas vidi jajnu stanicu u njemu) i primila sam Ovitrelle injekciju. Endom. je bio 7.6mm.
Nakon dva dana sam opet isla i vidjela je da je folikul pukao tako da 👌🏽. I ovulacija se desila jako rano, sto je pozitivno, vec 12DC. Tako da cemo vidjeti. I ne znam kada ne trebam dobiti jer se sada sve pomaknulo. 🙈
Mattan drzim fige da crta potamni jos. 😅
Lucky vidim i tvoj ciklus je bio promjenjiv. 😰
Sanjarka88 ti si vec spremna za testiranje, temp. se jako dobro drze.. 💪🏽
Anitamatram sve cestitke 😍
3sreca kako napreduje ciklus? ☺️
Ako sam nekome fulala ime, zanemarite.. ne znam bas tocno napet 😬🙈
Hej, ma odlicno je da si ispratila O na pravi nacin. Mjerenje i pregled prije i nakon O. To je odlican pristup. Ja sam super pozitivna u vezi sa Letrozol, ali to sam ti vec pisala pa se necu ponavljati. Ponovit cu samo da zelim da i tebi iz prve sa L uspije 🍀🍀🍀🍀
Moj ciklus? Ma ja cekam glupacu pa da se zadam i 🤞🤞🤞🤞 na Bozic 🤰
Ovaj ciklus mi je O poranila a nama se sve nesto bilo zakomplociralo tako da nismo ni blizu O pokrili.
Ugl, dosadna faza, cekam M jer nisam T, pa cekam O i onda hopa cupa pa opet cekam... I tako...
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
Jtro cure!
Evo ja na puti za slavoniju idemo kod muzevih roditelja, napokon je on izasao iz izolacije 🙏
Lhbaby da da sestre po klomifenu ja i lucky. Mene je isto glava 1 dan od njega i stanjio mi je endom. Vidjeti cemo na kraju mj jel upalilo 🤞🍀
-----
Nocas sam muza probudila, primila ga za ruku pita on mene sta je bilo a ja sutim. Sanjala sam gluposti 🤣
Sanjala sam da sam na uzvu vidjela bebu ali je imala umjesto nogu i ruku krakove od hobotnice. Zapravo sam hobotnicu malu nosila umjesto bebe 🤣🤣🤣
Nedo Bog da mi 2 dana prije ocekivane filterom sjenu trazite 🤣
Mattan cekamo te 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
https://ibb.co/yQrrp2g
Još uvijek prisutna, ali čini mi se slabija...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji