Jutro cure...jutros sam malo tužna ali i sretna...malo prije mi je kuma javila da je trudna...nisu planirali sada, imaju curicu od 2 i pol godine...i jednom za njen rođendan imali keks bez zaštite i ona ostala trudna
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Tina25 neka je, bit ćeš i ti sljedeći mjesec ❣️
Točkica ajme znam kako ti je, pa čekaj malo ooo kap krvi može biti i dobro 🤞
Lucky e pa čini mi se ista ili slabija, tamnija nije nikako.. Više sreće drugi put 😁
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Lucky isceprkala je ja 😘
Znaci usporedba je bez ikakva filtera . Znaci nema filtera
Matan nadam se da sam upravu po meni je tamnija 🤞🤞🤞🙏🏻🙏🏻🙏🏻
https://ibb.co/41S1m8Y
Lucky sad u pon kod gina i ovo je sigurno dobitni mj 🤞💪
Tina znam kak si se osjecala kad si za kumu cula...i meni je tako bilo nedavno. Ali to je moment i prode. A biti ces i ti trudna uskoro 🍀🌌
Mattan ja bas ne vidim crticu danas 🤔🤷🏼♀️
Lucky, ja se ni ovaj mesec ne nadam nicemu. Nemam ama bas nikakvih simptoma iako smo dobro pokrili. Nisu mi grudi bolne, nista me ne boli, ne probadaa 😂 skinula sam aplikaciju da mi odbrojava sate do 25.11. (jedan dan nakon ocekivane M) jer cu tada raditi test,ako ne dodje lepotica M. Jos 92h 😂😂
👱🏼♀️ 24
🧔🏻 24
➕ 25.11.
Matan evo s filteronhttps://ibb.co/xjD1BqH
Haha hvala 😘 više ni sama ne znam jel ima ili ne a iskreno i baš me briga, ak neće sad bit će sljedeći mjesec! Al dobre su mi ove iz Mullera 👍
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Mattan, oprosti, al ja ne vidim ništa. Al držim fige da griješim. 🧡
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Tužna jesam ali sam baš sretna zbog nje...test je napravila u srijedu ali meni je tek danas rekla jer zna kakva je kod mene situacija i bilo joj je teško mi reći...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Mattan pozitivno razmisljas, i to je dobro, ponovi jos sutra, ako ne tamni onda idemo sve skupa po nase bozicne pokloncice 🥰🥰🥰 ali priznaj da se kraljica filtera Bajo dobrano potrudila 😁❤️
Ancy u cet sam narucena kod gina pa cu pricekat, nece svijet propast za ta 3 dana jos, ona moram ujedno i na folikulometriju pa cemo vidjet.
Dreamer nikad ne znas, nekad je i nikakav simptom ipak nekakav simptom 🤞🏻
Uglavnom zenice moje ja sam smotala 25 sarmica i eno krckaju se, ko ce docekat da se skuha 😋😋😋
E da mi neko uzme listat galeriju slika 😂😂😂
I ja se slazem s Matanovim razmisljanjem .
U mene je grah za ručak😂😂😂🐷🐷🐷
Sortiraj odgovore
Najstariji