Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tina25
    21. Studeni 2020. 20:54

Lucky🍀

Tina mozda ti bude nagli skok, vidi mojehttps://ibb.co/7tPFkff

Nadam se da hoće...prvi mjesec kada sam radila trakice, znaci u 8 mj lijepo su svaki dan tamnile i uhvatila PIK...u 9 i 10 mj isto tako svijetle bile i tamnile ali nisam uhvatila PIK uopće 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Matkiša 😎
    21. Studeni 2020. 21:13

Evo kod mene 3 znaka PMS-a :
    1.menga bolovi 🥵
    2.otvorena plinara 💨
    3.muž koji se skriva po kući ☠️

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    21. Studeni 2020. 22:23

Lucky bogme haha ja, sam od klomića često bila nervozna i plakala bez razloga 🤷‍♀️
    Drž se! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

tina25
    21. Studeni 2020. 22:38

Lucky problem je u tome sto ja nikad ne osjetim O, pa ni taj mjesec kada sam uhvatila PIK...niti neka probadanja u jajnicima, ni egg iscjedak, nista...i zato sam uvjerena da ja ni nemam O uopće...ovaj mjesec ako ne uhvatim onda idem opet kod ginice jer je rekla ako 3 mjeseca ne uvrdim O sa trakicama da dođem ponovno pa ćemo vidjeti sto ce mo dalje 

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

tina25
    21. Studeni 2020. 22:42

Lucky🍀

tina25

Luckyproblem je u tome sto ja nikad ne osjetim O, pa ni taj mjesec kada sam uhvatila PIK…niti neka probadanja u jajnicima, ni egg iscjedak, nista…i zato sam uvjerena da ja ni nemam O uopće…ovaj mjesec ako ne uhvatim onda idem opet kod ginice jer je rekla ako 3 mjeseca ne uvrdim O sa trakicama da dođem ponovno pa ćemo vidjeti sto ce mo dalje

Ajd onda prvo drzim 🤞🏻 za pik i O, a ako ne bude nista od toga nadam se da ce ti gin nac brzo i efikasno rjesenje 🤗

Hvala ti 😊 i ja se nadam ako nnam ne uspije ovaj mjesec da cu dobiti neku konkretnu terapiju i da cu uskoro i ja ugledati + 🤗

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Papa - 8mj ✔

Kiky 🥰
    22. Studeni 2020. 07:23

Jutro cure! Gledam listu, jos 5 dana do m... Imam osjecaj da cu ju dobiti. Grudi me bole i sva sam napeta. Kriza su me malo pocela bolit, sve predmenstrualni simptomi🤨🤨🤨

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Studeni 2020. 07:24

Jutro curke.
    Evo mene u hladnoj slavoniji -3 je! Brr 🥶
    Danas nazad za Zg. Bas je lijepo maknuti se malo od kuce pogotovo kad smo morali 10 dana u izolaciji biti.
    Lucky Nadam se da ces proci ovih 5 dana klomifena sa malo ili nimalo simptoma. I onda fun part hopsanje sa dragim heheh.
    -----
    Ja simptoma nikakvih nemam. Nit me sise bole niti osjecam grceve niti mi se raspolozenje mijenja, nemam nikakav iscjedak...🤷🏼‍♀️
    Vidjet cemo na kraju mj vjerovatno minus...al sta je tu je, ako tako bude idemo u nove pobjede i po Bozicno cudo.
    Lijepu nedjelju vam svima zelim 😘

Anchy_23 🌈 🌸
    22. Studeni 2020. 07:45

Lucky🍀

Kiky nadajmo se da ipak nece vjestica 🤞🏻
    Ancy trebalo je sinoc krenut hopsanje, ali dok sam ja dosla do kreveta MM je vec pao u nesvijest od umora pa ga nisam htjela dirat, bilo mi ga zao. A ionako jos nece O pa nema zurbe 😂 al jutros sam se probudila i obrisem se a vodenog iscjetka na bacanje, gledam i ne vjerujem 🙄

Uhh ma to je super. Znaci da klomifen radi svoje. 💪
    Mora da se kuhaju neki lijepi folikuli 😉

BAJOMA
    22. Studeni 2020. 10:08

Matan je si jutros koji test koristila

Maša🤰🏼
    22. Studeni 2020. 11:25

Jutro cure, evo da se i ja malo javim 😄
    Radila sam test 9 DPO bio je negativan, pa sam onda nastavila radit lh trakice cisto da vidim dali ce se nesto desavat, danas je 12 DPO i lijepo je pocela tamnit 😌🤞
    https://ibb.co/ph9fTRb Mislite da bi moglo bit nesto? 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.