Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anchy_23 🌈 🌸
    06. Studeni 2020. 18:23

Chian bas mi je drago da si dobro i neka tako i ostane a mrvica lijepo raste. Javi nam se tu i tamo 😘
    Ajme sanjarka ja lovim takvu sjenu ali nista jos... kao tamni ali nije to to jos. A danas sam 11dc. Znaaam ima jos vremena ali nestrpljiva sam jaaako.🙈😅

Anchy_23 🌈 🌸
    06. Studeni 2020. 18:29

https://ibb.co/yNGp1YC
    Evo pa da vidite. Danas sam i ujutro i popodne pisnula. Mislim da ce uskoro O u narednih par dana 🤞

Jelušićkaa
    06. Studeni 2020. 20:00

Lucky🍀

E da, kolegica si je nabavila femisan a kapi, i sad ne zna kad ih se pocinje piti, bilo kad u ciklusu ili prvi dan ciklusa? Jel zna koja od vas, jer ja se s njima nisam bavila pa joj nisam znala ni odg 😅

Ja sam ih počela piti ovaj ciklus 2 puta dnevno po 60 kapi. Od početka ciklusa sam krenula i koriste se svaki dan. Kupila sam 4 bočice mislim da nemam šta izgubiti. Odlučila sam koristiti 2 mjeseca

3sreca
    06. Studeni 2020. 20:56

Pozdrav cure, citam vas ali od ludila i prekratkog dana vam ss ne stignem javiti. Kod mene nista novo, cekam O pa da krenem sa kvalitetnim betoniranjem.
    Zao mi je zbog biokemijskih koje vidim da su ss nazalost desile...
    Samo da ponovim ako neka od cura nije citala moj ranije postove. Koristila sam klomifen sigurno 5-6 mjeseci i nije nista napravio osim da je "ubio" endometrij.
    Prvi ciklus sa femarom (letrozol) je bio dobitni.
    Pila sam i femaru. Nakon prvog mjeseca koristenja sam ostala trudna (ta trudnoca je nazalost zavrsila spontanim u 9TT). Nakon spontanog sam nastavila sa femisan A 8 mjeseci i onda ponovo ostala trudna.
    Ne znam sta je bilo presudno femara ili femisan ili kombinacija oboje ali nesto jeste...

👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
    Pokusavamo za #2 od 5/20

tina25
    06. Studeni 2020. 21:39

Ma ja ću popiti 2 bočice pa šta bude bude...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Sanjarka88
    06. Studeni 2020. 21:55

Ancy_23

https://ibb.co/yNGp1YC
    Evo pa da vidite. Danas sam i ujutro i popodne pisnula. Mislim da ce uskoro O u narednih par dana 🤞

Tamni tamni, bude to sigurno kroz koji dan 🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

LHBaby1
    07. Studeni 2020. 07:11

3sreca super, znaci letrozol ti je bio uspjesan. Kako si ga pila ujutro i navecer, i od kojeg dana ciklusa? 😜

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

LHBaby1
    07. Studeni 2020. 07:13

Sanjarka88 pravi pik 👌🏽👌🏽 

👧🏽 33g. (sve uredno)
    🙎🏽‍♂️ 32g. (sve uredno)
    • Pokušavamo od 9/2020
    • Folikulometrije ✅
    • Hormoni ✅
    • Spermiogram ✅
    • HSG (1/2021) ✅

My Ovulation Chart

tina25
    07. Studeni 2020. 08:39

Jutro cure...meni se evo čini da ce M opet doći prije, kao i prošli mjesec...kad sam se probudila počela sam osjećati bol u leđima i lagane grčeve...znaci ni ovaj mjesec nista od T...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Anchy_23 🌈 🌸
    07. Studeni 2020. 10:30

Jutro cure!
    Ja sam u pokretu od kad sam se probudila. 
    Je tamne trakice i veseli me to. 😊
    Tina mozda je i T u pitanju. Pricekaj jos malo dok ne dode vjestica sve je moguce 🤞
    Lucky jesi krenula vec sa duphastonima?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.