3sreca super, znaci letrozol ti je bio uspjesan. Kako si ga pila ujutro i navecer, i od kojeg dana ciklusa? 😜
Mislim da je doza bila ista kao klomifen i od 5DC, oprosti ne sjecam se tocno. Jedino da pokusam naci stare nalaze pa da vidim kako stoji...
Znam da sam isla na redovne folikulometrije i da je bio samo jedan vodeci folikul... Jedan ali vrijedan 🤗
Letrozol ima super rezultate, bas poznajem dosta slucajeva gdje je upalilo odmah. Ako bih se ikad vratila na stimulirane to bi bilo sa femarom. Meni osobno klomifen nista ne pomaze.
Drzim ti fige da upali odmah 🤞🤞🤞🤞
👧🏼 🌈Sreca Najveca 2019
Pokusavamo za #2 od 5/20
ODBROJAVANJE 11/2020
Tina25 - 11.11. 2020. - 4 dana ❤️
Tockicaa - 15.11.2020. - 8 dana ❤️
Anitram1982 - 18.11.2020. - 11 dana ❤️
Dreamer97 - 24.11.2020. - 17 dana ❤️
3sreca - 24.11. 2020. - 17 dana ❤️
Sanjarka88 - 25.11.2020. - 18 dana ❤️
Kiky - 27.11.2020. - 20 dana ❤️
Jelušićka - 30.11.2020. - 23 dana ❤️
Mattan28 ❤️
Ancy_23 ❤️
Malala ❤️
Lhbaby ❤️
Lucky ❤️
Kaća ❤️
Je jos imas grceve . Vidim da ti temperatura blago kkrenula♥️🙏🏻🤞🤞
Sanjarka88 pravi pik 👌🏽👌🏽
Neeee, ovo je pravi pik 😭😭
https://ibb.co/BcWmGGw
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Je te krenulo 😬😬😬 nadam se da ce i sljedeci mjesec bit ovakav
Je te krenulo 😬😬😬 nadam se da ce i sljedeci mjesec bit ovakav
I ja 🙏🙏🙏
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka kakve ti to pikcine imas wauu 😍
Neka se ponovi ovakav pik i sljed.mj 🍀🤞
3sreca super, znaci letrozol ti je bio uspjesan. Kako si ga pila ujutro i navecer, i od kojeg dana ciklusa? 😜
Mislim da je doza bila ista kao klomifen i od 5DC, oprosti ne sjecam se tocno. Jedino da pokusam naci stare nalaze pa da vidim kako stoji…
Znam da sam isla na redovne folikulometrije i da je bio samo jedan vodeci folikul… Jedan ali vrijedan 🤗
Letrozol ima super rezultate, bas poznajem dosta slucajeva gdje je upalilo odmah. Ako bih se ikad vratila na stimulirane to bi bilo sa femarom. Meni osobno klomifen nista ne pomaze.
Drzim ti fige da upali odmah 🤞🤞🤞🤞
Super, drago mi je vidjeti pozitivna iskustva. 👌🏽
Ja pijem od 2-6 dana ciklusa po 2.5mg ujutro i navecer. Inace imam ovulaciju i rast folikula normalno, ali rekla je da me lagano zeli stimulirati posto su malo policisticni jajnici. I da, folikulometrijom ce mi takodjer pratiti sve. 🤞🏽 A da li si primila i injekciju Pregnila kad su folikuli bili pred pucanje ili ne?
👧🏽 33g. (sve uredno)
🙎🏽♂️ 32g. (sve uredno)
• Pokušavamo od 9/2020
• Folikulometrije ✅
• Hormoni ✅
• Spermiogram ✅
• HSG (1/2021) ✅
My Ovulation Chart
Uuu @sanjarka meni treba jedan takav ❣️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure, jeste ikad mjerile temperaturu u više navrata ujutro? Jutros sam izmjerila u standardno vrijeme, samo 36.6, popila vode i vratila se još tri sata u krevet i onda 36.9
Znam da bi ova prva trebala biti mjerodavna, ali tad mi je bilo malo prohladno, a istovremeno sam se nekako oznojila pa je zato valjda bila niska, nemam pojma
Lucky, Ancy znam da ništa nije gotovo dok M ne dođe, ali ovo su moji simptomi dan prije M...gotovo svaki ciklus, tako da ono sigurna sam da nije u pitanju T...ali idući ciklus krećem u nove pobjede, probat cu popiti dvije bočice femisan A kapi pa možda bude nekih rezultata...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Sortiraj odgovore
Najstariji