Ma gurnula sad i to 😂😂 možda ovaj put uspije
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Anchy 23 da, prvi put da pijem ista. Svi hvale taj Letrozole jer ne smanjuje endometrij, nema nuspojava i za dva dana ode iz organizma. Tu kod nas ne daju Klomifene. Kod mene su vrlo malo policisticni jajnici, pa cemo vidjeti rezultat. 😅
Onda drzim fige da bude uspjesan ciklus Ja sam bila na uzvu zadovoljna sam jer je odradio klomifen svoje, odreagirala sam na njega, samo malo mi je endomet. tanak 5.9 a treba bar 8mm biti za T. Pa sad sok od cikle pijem i vrkutu bas se ono rokam s time do ovulacije
Anchy 23 da, prvi put da pijem ista. Svi hvale taj Letrozole jer ne smanjuje endometrij, nema nuspojava i za dva dana ode iz organizma. Tu kod nas ne daju Klomifene. Kod mene su vrlo malo policisticni jajnici, pa cemo vidjeti rezultat. 😅
Onda drzim fige da bude uspjesan ciklusJa sam bila na uzvu zadovoljna sam jer je odradio klomifen svoje, odreagirala sam na njega, samo malo mi je endomet. tanak 5.9 a treba bar 8mm biti za T. Pa sad sok od cikle pijem i vrkutu bas se ono rokam s time do ovulacije
Joj ja mislim da cu i ja morat utrostrucit ciklu kad krenem u novi ciklus, a ne da bude ko ovaj put 🤦🏻♀️ makar mozda do tad i maticna mlijec kolko tolko odradi svoje pa bar mrvu doprinese bilo cemu 🤞🏻🤞🏻
Lucky biti ce! Bas imam dobar osjecaj za tebe. Fino si maticnu pocela konzumirati, pa ces ciklu i uzv koji ce sve to fino popratiti tako da mora biti dobro!
Baš mi fale vaše trakice.
Moja je bijela. Evo stavljam ovdje pa lovci na sjene bacite se na posao.. oraspoložite me bar malo
https://ibb.co/MG03GCb
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
@sunnyS ja isto ne vidim, nadam se da će biti bolje kroz koji dan 🤞
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
SunnyS ja nazalost ne vidim nista….kad treba doc gospoda?
U pon ce biti 14 dpo.
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
E da, kolegica si je nabavila femisan a kapi, i sad ne zna kad ih se pocinje piti, bilo kad u ciklusu ili prvi dan ciklusa? Jel zna koja od vas, jer ja se s njima nisam bavila pa joj nisam znala ni odg 😅
I ja ih planiram početi piti ako ovaj ciklus ne bude ništa pa to i mene zanima isto...
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
E da, kolegica si je nabavila femisan a kapi, i sad ne zna kad ih se pocinje piti, bilo kad u ciklusu ili prvi dan ciklusa? Jel zna koja od vas, jer ja se s njima nisam bavila pa joj nisam znala ni odg 😅
Od 1dc se počinje piti...ja sam ga isto pila u početkom ove godine ali meni nije pasalo...jedino sto mi je pomoglo nisam imala bolne M tih 2 ciklusa 👍🏼...ali su mi ciklusi bili 45 i 47 dana kad sam ih pila...a sad ne mogu reći 100% jel od njih jer su mi ciklusi uvijek varirali 🤷♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bokić cure...da vas malo pozdravim i da vam kažem jedan fun fact 😁
Kažu da je ženama u genetici da su plodnije i da su im tijela spremnija za trudnoću u jesen...
Kao u prošlosti su se svi teški poslovi obavljali u proljece i ljeto, pa su u jesen žene bile opuštenije i odmornije za trudnoće...😂😂
Tako daa iskoristite to vrijeme 😁
Lucky, čitam vas kad stignem...ja sam dobro...trudnoća mi je za poželjeti...nemam mučnina, nemam nikakvih tegoba...
Jedino se brzo umorim i zadišem...ali potpisat cu odmah da mi tako bude do kraja trudnoće...
Ovaj tjedan sam radila pretrage...sljedeci tjedan vec novi pregled...
E i ne zaboravite i na ananas za zadebljanje endometrija...
Što se tiče spermiograma, mislim da bi svaki muškarac to trebao napraviti...mm je imao nepotupunu likvefakciju u jednom dijelu i pio je profertil up 2ipo mjeseca i eto trudna sam...
A prijateljici je ginekolog na humanoj rekao da kada je likvefakcija nepotpuna u bilo kojoj fazi da do trudnoce ne može doći...
Zato bolje na vrijeme znati i poduzeti nesto, nego se zavlaciti mjesecima...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/mhhf1jr
Gledaj i ne diraj 😭
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji