Lh trakice 3. dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    06. Studeni 2020. 13:28

Ma gurnula sad i to 😂😂 možda ovaj put uspije 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Anchy_23 🌈 🌸
    06. Studeni 2020. 13:31

LHBaby1

Anchy 23 da, prvi put da pijem ista. Svi hvale taj Letrozole jer ne smanjuje endometrij, nema nuspojava i za dva dana ode iz organizma. Tu kod nas ne daju Klomifene. Kod mene su vrlo malo policisticni jajnici, pa cemo vidjeti rezultat. 😅

Onda drzim fige da bude uspjesan ciklus  Ja sam bila na uzvu zadovoljna sam jer je odradio klomifen svoje, odreagirala sam na njega, samo malo mi je endomet. tanak 5.9 a treba bar 8mm biti za T. Pa sad sok od cikle pijem i vrkutu bas se ono rokam s time do ovulacije 

Anchy_23 🌈 🌸
    06. Studeni 2020. 14:30

Lucky🍀

Ancy_23

LHBaby1

Anchy 23 da, prvi put da pijem ista. Svi hvale taj Letrozole jer ne smanjuje endometrij, nema nuspojava i za dva dana ode iz organizma. Tu kod nas ne daju Klomifene. Kod mene su vrlo malo policisticni jajnici, pa cemo vidjeti rezultat. 😅

Onda drzim fige da bude uspjesan ciklus Ja sam bila na uzvu zadovoljna sam jer je odradio klomifen svoje, odreagirala sam na njega, samo malo mi je endomet. tanak 5.9 a treba bar 8mm biti za T. Pa sad sok od cikle pijem i vrkutu bas se ono rokam s time do ovulacije

Joj ja mislim da cu i ja morat utrostrucit ciklu kad krenem u novi ciklus, a ne da bude ko ovaj put 🤦🏻‍♀️ makar mozda do tad i maticna mlijec kolko tolko odradi svoje pa bar mrvu doprinese bilo cemu 🤞🏻🤞🏻

Lucky biti ce! Bas imam dobar osjecaj za tebe. Fino si maticnu pocela konzumirati, pa ces ciklu i uzv koji ce sve to fino popratiti tako da mora biti dobro!

SunnyS
    06. Studeni 2020. 14:35

Baš mi fale vaše trakice.
    Moja je bijela. Evo stavljam ovdje pa lovci na sjene bacite se na posao.. oraspoložite me bar malo
    https://ibb.co/MG03GCb

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Matkiša 😎
    06. Studeni 2020. 14:53

@sunnyS ja isto ne vidim, nadam se da će biti bolje kroz koji dan 🤞

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

SunnyS
    06. Studeni 2020. 15:13

Lucky🍀

SunnyS ja nazalost ne vidim nista….kad treba doc gospoda?

U pon ce biti 14 dpo.

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

tina25
    06. Studeni 2020. 15:34

Lucky🍀

E da, kolegica si je nabavila femisan a kapi, i sad ne zna kad ih se pocinje piti, bilo kad u ciklusu ili prvi dan ciklusa? Jel zna koja od vas, jer ja se s njima nisam bavila pa joj nisam znala ni odg 😅

I ja ih planiram početi piti ako ovaj ciklus ne bude ništa pa to i mene zanima isto...

👧 - 25
    🧔🏻 - 32
    Nezaštićeni odnosi - 2018
    Papa - 8mj ✔
    Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔

Aneee
    06. Studeni 2020. 16:05

Lucky🍀

E da, kolegica si je nabavila femisan a kapi, i sad ne zna kad ih se pocinje piti, bilo kad u ciklusu ili prvi dan ciklusa? Jel zna koja od vas, jer ja se s njima nisam bavila pa joj nisam znala ni odg 😅

Od 1dc se počinje piti...ja sam ga isto pila u početkom ove godine ali meni nije pasalo...jedino sto mi je pomoglo nisam imala bolne M tih 2 ciklusa 👍🏼...ali su mi ciklusi bili 45 i 47 dana kad sam ih pila...a sad ne mogu reći 100% jel od njih jer su mi ciklusi uvijek varirali 🤷‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

chiAn
    06. Studeni 2020. 16:33

Bokić cure...da vas malo pozdravim i da vam kažem jedan fun fact 😁
    Kažu da je ženama u genetici da su plodnije i da su im tijela spremnija za trudnoću u jesen...
    Kao u prošlosti su se svi teški poslovi obavljali u proljece i ljeto, pa su u jesen žene bile opuštenije i odmornije za trudnoće...😂😂
    Tako daa iskoristite to vrijeme 😁

Lucky, čitam vas kad stignem...ja sam dobro...trudnoća mi je za poželjeti...nemam mučnina, nemam nikakvih tegoba...
    Jedino se brzo umorim i zadišem...ali potpisat cu odmah da mi tako bude do kraja trudnoće...
    Ovaj tjedan sam radila pretrage...sljedeci tjedan vec novi pregled...

E i ne zaboravite i na ananas za zadebljanje endometrija...
    Što se tiče spermiograma, mislim da bi svaki muškarac to trebao napraviti...mm je imao nepotupunu likvefakciju u jednom dijelu i pio je profertil up 2ipo mjeseca i eto trudna sam...
    A prijateljici je ginekolog na humanoj rekao da kada je likvefakcija nepotpuna u bilo kojoj fazi da do trudnoce ne može doći...
    Zato bolje na vrijeme znati i poduzeti nesto, nego se zavlaciti mjesecima...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    06. Studeni 2020. 16:54

https://ibb.co/mhhf1jr

Gledaj i ne diraj 😭

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.