@Luckyhvala Bogu zeno ajde drago mi je da nemas cistu!! Nego morala sam nesto reci jer mi stvarno bilo glupo gledati kako ti pune glavu sjenama i slicno a ono veze sa vezom nema…hahaha! Super, sad hrabro dalje! Izjava da ne trebas masku je jos jedan minus za tog doktora ali oprastamo mu jer nije njegova krivica za UZV ocito…
@Saravjeruj mi to samo vi (mi) zene koje nakon par pokusaja prirodno ste rijesile stvar mislite (mislimo). Drkica u hladnom sobicku koja na kraju zavrsi ugodnim filinzima je nula za sta sve zene koje moraju na razne procedure i lijekove i hormone i zahvate proci, emocionalno i fizicki! Tako da…nula za razumijevanje prema likovima koji ne zele bacit drkicu a zele dijete i time samo jos vise problema stvaraju zenama koje su vec pod enornim pritiskom…
Oprosti molim te ali svatko ima oči i vidi ono što vidi, i napiše ono što vidi, pa nema smisla baš to nazvati "punjenjem glave".
😘
Lucky bitno da nemas cistu i nadam se u tvoje a i drugih cura u Božicno čudo🙏🏻🤞
Lucky žao mi je što u pitanju nje T, ali drago mi je sto nije ni cista u pitanju...sada čekanje M i u nove pobjede 😊
Ja evo već treću noć sanjam pozitivan test, ne znam Jel to neki znak ili samo moja velika želja da se to ostvari 🤔🤔
👧 - 25
🧔🏻 - 32
Nezaštićeni odnosi - 2018
Papa - 8mj ✔
Spolni i hormoni štitnjače - 12mj ✔✔
Tako je drage moje, bitno da nije cista ili nesto gore, ovo cemo rijesiti i idemo dalje 💪🏼
Idemo skupa po Bozicno cudo ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jel ima netko ideju zasto mi se nakon spontanog poremetila bazalna u prvom djelu ciklusa?
Prije mi je bila Max do 36.5, a sad zna ic do 36.8, ali zna biti i 36.2 npr kao prije
Jel moguce da mi se progesteron zdrmao? 🤔
I cicke me vise ne bole u drugom djelu ciklusa 🥴
Sanjarka draga idemo, idemo ❤️
Sva si napoakoja ti nemam ni pojma ni iskustva, pa ne znam odgovor, valjda će se ubrzo sredit i vratit u normalu
I ja se nadam, ne volim nista sta odstupa od onog mog normalnog 🥴
Hvala cure, samo mi prolazi kroz glavu rečenica kolegice s posla koja ima dvoje male dice "doći će tvoje vrime ne sumnjaju u to, a do tada bar se ne moraš skrivati po kupatilu od djece za sex" 😂😂
Lhbaby glupo mi mjeriti bazalnu kad se moj dragi budi prije mene, i onda većinu jutara budi mene s predigrom 😂 Mislim da bi ubila seksulani život da mu kažem čekaj da izmjerim bazalnu. Ne uklapa mi se u raspored. Gurati ću još malo s trakicama pa ćemo vidit
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Sanjarka meni je evo uskoro 8 mjeseci od kiretaže i ciklusi se još nisu sredili 🤷♀️. Možemo se samo nadati da ce uskoro sve biti kao što je bilo 🤞
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Hvala cure, samo mi prolazi kroz glavu rečenica kolegice s posla koja ima dvoje male dice "doći će tvoje vrime ne sumnjaju u to, a do tada bar se ne moraš skrivati po kupatilu od djece za sex" 😂😂
Lhbaby glupo mi mjeriti bazalnu kad se moj dragi budi prije mene, i onda većinu jutara budi mene s predigrom 😂 Mislim da bi ubila seksulani život da mu kažem čekaj da izmjerim bazalnu. Ne uklapa mi se u raspored. Gurati ću još malo s trakicama pa ćemo vidit
A to je istina, uzivajte u slobodi jos malo 🤣
Sanjarka meni je evo uskoro 8 mjeseci od kiretaže i ciklusi se još nisu sredili 🤷♀️. Možemo se samo nadati da ce uskoro sve biti kao što je bilo 🤞
U kojem smislu?
Ja sreca nisam imala kiretazu.
Ciklusi su mi u redu. Redovno dobivam m i imam o
Ali evo primjetila sam tu bazalnu, i pms izostaje
Sortiraj odgovore
Najstariji