Sad i ja vidim šta sam napisala, ja to tako kad sam ljuta 😂 sama sebe nasmijala
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Je, muškarcima to baš teško pada, koliko god oni glumili. Moj je meni prije trudnoće rekao da je otvoren za sve, al u svoje vrime. Jasno mi je da do znanja (suptilno) da je problem sa.mnom, točnije u mojoj glavi. Ima je sriće pa pogodija 😂 Al' isto mi ih je malo ža' (nemojte mi sad sa pricama sta mi sve prolazimo) kad moraju u nekom hladnom sobičku ili wc-u, dok ljudi prolaze pored vrata, il još gore, čekaju isprid, obavljat to u čašicu. Ono, stres na 30tu. 🤪
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Nije on nikad rekao da neće, nego uvik se "nešto poklopi" 😑 toliko se boji rezultata da postane nervozan čim to spomenem
Tako možemo raditi na bebi još 20 godina dok mi se jajnici ne osuše i postanu visibabe
😂😂😂😂😂 umirem
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ajde ajde kod privatnika lipo doneseš uzorak unutar 60 min, a prije toga te žena doma zabavi ne moraš niti sam ništa radit.
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Ajde ajde kod privatnika lipo doneseš uzorak unutar 60 min, a prije toga te žena doma zabavi ne moraš niti sam ništa radit.
A znam, al npr neke klinike imaju pravilo da se mora iskljucivo na licu mjesta to obavit.
Isto tako, ne zive svi 60 min od klinike.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
A dobro to vezano za mjesto stanovanja ok. Ma nije problem uopće u tome kako se izvodi pretraga, jer to je jedna naspram naših sto, nego jednostavno psiha
Al nema veze, takvi su šta da im radiš, opet se ih volimo 😂🤗
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Nisam ni napisala kako nije bilo ništa od testa, jučer sam procurila, oprosti makni me s popisa
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Kad pogodnim peak opet javim za novi termin 😎😎
👩🏻🦰29 🧔33
3/21 AIH - ❌
6/21 - stimulirani IVF ❌
22.3.2022. Helena ♥️
25.2.2024. ➕ (4+1)
*Trombofilija
Lucky, drago mi je da si poslušala savjet od Jednogdana. Ipak se više kuži u to sve od, recimo, mene. Pratim što pišeš, samo sam kasno ulovila.. možeš mi reći zašto piješ Duphaston i Klomifen? Koliko dugo ti traju ciklusi?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Bokic zene moje, evo mene s pregleda.
Sve u svemu je stanje ok, nisu ciste u pitanju, ali nisam odreagirala kako treba na klomifen ovaj put, nema folikula, endometrij samo 7mm…taaako da sam sad ooet 7 dana na duphastonu pa odmah ooet klomifen i onda doci 10-12dc na uzv.
E sad sto se tice onoga da ovaj put nisam trebala doc na uzv nakon klomifena, kad sam sjela i objasnila on me blijedo pogleda i kaze kako mislite niste morali doc na pregled? Ja sva zbunjena, reko pa rekla je sestra tako koja mi je slala recept. Kaze on meni kad dajem klomifen obavezno se mora doci na pregled, ali imamo dvije nove sestre izgleda da su nesto pogresno shvatile. A ja se tocno sjecam kad sam zvala da je zenska bila totalno zbunjena. Tako da ustvari nije do doktora nego do nove sestre. Pa mi je laknulo i to.
I da uglavnom rekao je da bi trebali obavit spermiogram jer bezveze se nas zene stalno fila sa svim a muskarci lijepo doma sjede i cekaju samo. Rekao je ma imamo mi tu i hsg i puno mogucnosti ali nebih vas odjednom sa svim opterecivao, a opet bi htio da brzo izrealiziramo trudnocu.
Tako da idem sad jos ovaj ciklus odradit klomi pa mislim da cubtrazit hsg i spermio.
Jesam ti ja to odmah rekla za ultrazvuk?. Jer vidis sta se desilo a moglo se sprijeciti odmah da si isla na ultrazvuk. O tome sam ja pricala. Al dobro sada. Malo ces cekati al ok. Spermio obavezno da. Jer ako ne valja mos ti do 50 godine pokusavat ostat trudan. O prohodnost jajnika je ok da. Aj sad dalje polako i sretno 🤞👍💪🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji